- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
afaik:
striker's
gs191
falcon lost hard boss chest&backpack&holster
lincoln tunnel challenge boss gloves&kneepads
lexington ev.c. challenge boss gloves&kneepads
dz - boss glovesgs214
blueprint - vendor mask&kneepads
falcon lost hard mission chest&backpack&holster
falcon lost challenge boss chest&backpack&holster
dz - boss gloves
dz - supply glovesgs240
falcon lost challenge mission chest&backpack&holster
dz - boss glovessentry's
gs191
russian cons. challenge boss gloves&kneepads
dz - boss glovesgs214
dz - boss gloves
dz - supply glovesgs240
dz - boss glovestactician's
gs191
warren gate challenge boss gloves&kneepads
dz - boss glovesgs214
dz - boss gloves
dz - supply glovesgs240
dz - boss glovesnomad
gs191
dz - boss chest&backpack&mask&gloves
dz - supply chest&backpack&mask&gloves
dz - vendor kneepads&gloves&holster (?)gs214
dz - supply chest&backpack&mask&gloves
blueprint - dz vendor kneepads&holstergs240
dz - supply chest&backpack&mask&gloves -
D.Orion
veterán
Falcon Lost-ban esik kötelező jelleggel, bárhol máshol ritkaság számba megy. Nem tudom, hogy % ügyileg mennyi rá az esély, de biztos, hogy csekély.
(#13874) orichalcos: Oké, felfogtam elsőre is. Remélem még minimum két ember leírja ugyanezt, és remélem, hogy az elmúlt 100 rosszul linkelt képhez is megszületnek ugyanezen hozzászólások. Kicsit kezdtek túlzásba esni, nem gondolod?
(#13877) orichalcos: Feleslegesen szóltál, mert már a második post után megkérdem a moderátorokat, hogy változtassák meg a linket. Ennyi, majd mindenkinek jó lesz.
-
D.Orion
veterán
Lincoln úgy ahogy mondják.
De ma piszok mázlim van, mert építési terület Dz-ben. Éppen odaértem a boss-ra és shotival gyorsan megápoltam, ez lett belőle:
Nem is mertem felvenni, míg a másik két idegen el nem ment.
Sikerült kihozni:Amennyit panaszkodtam este meg ma reggel akkor mázlim van a mai nap. Az más kérdés, hogy lehet semmire se fogom tudni használni ezeket.
[ Módosította: Racecam ]
-
Anonymus23
veterán
Igazából feeling, mivel elsősorban rugózás ment, nem tudtam élesben igazán kipróbálni, mármint mobok ellen.
Talán ma este egy sólyomban még kipróbálom, aztán meglátom, hogy marad-e.
A lőszer jóval kevesebb, az MP5 1 tár elég néha egy erősebb mob ellen, ha közel vagyok és tudok HS critelni, és ez sokat jelent, mert nem kell tárazni, bár az egyik tálent a Vectornál 15% tárazás gyorsítás, de pl ezen nincs heal egyáltalán, nekem meg jól jön a Rambózáshoz.Egy FW Navy MP5 az amire igazából vágyok, nem tudom mikor lesz tervrajz (már ha van ilyen).
Normális AUG-om még nem volt, hogy ki tudjam próbálni... -
kovsol
titán
-
kovsol
titán
Mondjuk amíg elmondások alapján PC-n tele a DZ csalókkal, addig viccnek tartom, hogy a játék hibáit kihasználó embereket komolyabban büntetik. Én mivel PS4-en játszom, így DZ-ben még nem futottam össze még csalóval. Nem tudom létezik-e konzolra csalás egyáltalán. Szerintem akik naphosszatt farmolták max azok kapnak valamit.
-
bunfi
őstag
A csalókat kellene szankcionálni. Egyébként azok után, hogy a saját CM glitcherekkel játszott a hivatalos twitch csatornánk és váltig állította, hogy legit módon szerezték a holmijukat, szerintem semmi sem lesz.
Meg ha lesz is, azt a népharagot nem teszik zsebre lásd. craft nerf.
De én a helyükben leginkább azon gondolkodnék el, hogy habár a reddit amúgy is negatív, de a top 10 topicból 8 negatív hangvételű.
(#13202) vegitossj7 ÓRIÁSI PLUSZ EGY
-
Ice_hun
újonc
Semmi féle BUG nincs... Fogjátok már fel!
Ha az elsődlegesre viszed az egeret azt mutatja, ha a másodlagosra akkor azt. Ha dupla kattolsz az elsődlegesre, majd ráviszed a másodlagosra az egeret akkor "össze hasonlítja" az értékeket.
+ amelyik fegyver a kezedben van abból indul ki. Ha az elsődleges van a kezedben és besétálsz egy safe zoneba akkor abból az értékből indul ki. Ilyen egyszerű, no bug -
Nem ilyen egyszeru? Glitchel? XD
Vagy bejossz velunk dz-be, es csak gyogyitgatod magad, amig mi takaritunk, te meg felveszed a lootot...
Challenge lexington - 2en vegigvisszuk. Addig 2 kis karakter a falmoge bujva var. Vegen felveszi a lootot.
Incursion. Belepsz, leszaladsz utannunk, majd nemnmozdulsz ki a szobabol. Kuldiert cuccot megkapod.
Karaktert huzni nem olyan nehez mostmar... 3-4 hettel ezelott az volt... Most? Vicc...
-
Hunner
senior tag
Ugyan már nem ellened irányult. Félreértettél... Csak egy keserű felhorkanás volt az a nevetős gif tőlem.
Annak idején én simán rollbackeltem volna mindenkit aki BK-t farmolt. Lehet nem glitchelne most sem a fél világ ha tudnák, hogy bukhatják a szarjaikat. Szóval alapvetően veled értek egyet, de ennél a játéknál nem kell attól tartani, hogy a glithcért, exploitért bármi büntetést kapsz. -
-
Nem, dehogy! Csak nincs ballansz. Tehat ha eros vagy, es osszerak 3 olyannal, mint te, akkor 8 perc lexington es 20 perc az orosz konzulatus. Kellene egy kovetkezo nehezsegi szint, 34es ellenfelekkel... Biztos vagyok benne, hogy jon kesobb meg nehezsegi szint. Sokaig biztos nem tart leprogramozni...
Tegnap este dzbe en is kaptam 3 arany cuccot. Mindharom modosito szarsag volt... Fegyvert nem tudom mikor kaptam utoljara
-
Anonymus23
veterán
Nincs mit, mi még próbálnánk szórakozásból játszani, nincs is annyi idő rá, mint sokaknak, de sajnos kezdi elveszíteni a játék a kezdeti csillogását, főleg a DZ miatt.
Tegnap is rohangáltunk körbe, és alig volt npc, se frag, se loot.
Ez így unalmas kezd lenni. Arról nem beszélve, hogy tényleg rohadt nagy az eltérés jelenleg gear és gear között. Ezeket összeengedni céllövölde.Az egyetlen poén lassan az egészben, amikor nem véresen komolyan vesszük a dolgokat, és tudunk röhögni a saját hülyeségeinken 1-1 küldetés alatt...
Más:
Tegnap előtt amikor befejeztem a játékot, akkor az AK valami 155k DPS-t mutatott, tegnap este meg már 188k DPS-t írt ki, hogy hozzá sem nyúltam. Remélem ma már 200 felett leszek ha este géphez jutok -
Anonymus23
veterán
Szívesen segítünk mi is, én leginkább Schwat-al szoktam együtt játszani, nem zavar ha a gyerkőc miatt le kell akár pár percre lépnie, a kislánya néha beleszól a DZ-be, főleg ha felébresztik a legszebb álmából, ugye Schwat?
Felvettelek barátlistára, keress nyugodtan.
A jelenlegi geareddel nincs sok esélyed kihívás módban, tényleg kell 3 erősebb minimum a csapatba.
Nekem a kedvencem azt orosz nagykövetség 2 random emberrel, mert legalább van benne kihívás. De van úgy, hogy mi is csak pislogunk és tanulunk a többiektől, van hogy mi nekünk kell okítani a csapattársakat.
Nekem most 120-100 DPS, 90 HP, meg valami 13 a skill, és nagyon bejön, hogy alíg sebződök, és sokat kibírok, mert szeretek néha rambózni, szóval tök jóA DZ-ben elsősorban alul farmolok, van egy kör, ami ha nem sok agent van, akkor körbe lehet menni, van benne 9 lila cucc minimum, 2-4 division tech, meg egy halom XP+credit.
Számít a farmolásnál a %, nekem alul 2 sárgát is dobott, igaz mindkettő használhatatlan volt, de még így nem volt, hogy 1 nap 2 sárga loot is esett volna. -
En segitek szivesen.
Friss 30askent en az utolso, kozgyules kuldetes napi tobbszori megcsinalasat ajanlanam. Ott hullik a lila becsuletettel, ami nagyon jo craftolashoz.
Ha szeretned, betarsulhatsz hozzam, napi kuldit is segitek megcsinalni, de challengre kell meg 2 eros ember, mert lenyegen te olyan leszel, mintha ott sem lennel.
Kivetel ez alol szerintem a lexington. En azt terveztem hetvegere, kell a fonix credit. Es ha josz,minden kor utan arany geart kapsz. Ami azert nem olyan rossz. Lexingtont csinaltam mar meg 1 random sraccal is. Igaz szopos volt.
Estenkent vagyok en is. Es nagyon sokan vagyunk, amig csak 4en lehet menni, nehez osszehozni a jatekot.
Szerk : nagyon gyenge a kari, challenge modban mellenezestol is halal... 140edps60ehealth15eskill volt lilakbol az ertekeim. Helikopteres kuldi adja a faja lila cuccokat. Item lvl31eseket.
-
VTom
veterán
Az új patch után hogy teljesít a játék? Segít a teljesítményen is? Pl. eltűntek az idegesítő akadozások, fps dropok?
Nálam azt csinálta a játék, hogy általában az első indításkor esett-kelt az fps, és akadt a játék, mint az állat. Kilép-belép, és gyönyörűen fut.. Ahogy láttam, sok más embernél is voltak ilyen problémák, ezek megoldódtak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest