- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #5460 üzenetére
Mikrofon már műkszik, westlake-kel teszteltük le.
És isten bizony nyugodtabb lettem a kép láttán.(#5461) westlake 70 az soknak tűnik egy gyors átnézés után.
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #5458 üzenetére
Több, mint 70. Már amennyire meg lehet számolni.
#5459: Gyorsabb voltál a képpel.
-
birorichard
őstag
válasz
Sebestyen01 #5448 üzenetére
Most neked fáj, hogy ezt el kell olvasnod?
(#5452) Sebestyen01 - miért, a DZ-n kívül van? Eddig nincs. Ígértek? Igen. Konkrétumot mondtak? Csak ködösítenek. Ezek a tények. A nyolcvan felkiáltójellel meg gúnyolódással éppen te viselkedsz úgy, mint egy óvodás, mert a másik gyerek nem rajong úgy a piros gőzmozdonyért, amit ő a kirakatban látott...
Az ilyen nyilvános fórumok 2 örök legidegesítőbb dolga - amivel felnőttként meg kell tudni birkóznunk - viszonylag "szűk helyen" relatív sok más, akár ellentétes véleményével konfrontálódunk, a másik pedig az örökös ismételgetés, mikor új HSZ érkezik egy adott témában, ami már korábban bemutattak, vagy már elmagyaráztak. Én elhiszem, h diszkrepanciát szül benned, ha ilyeneket kell olvasnod, mindannyiunkban, de uralkodunk rajta, mert már nagyok vagyunk.(#5450) orichalcos: bakker...
szerintem ugyanott lesznek a teljesben is. vagy legalábbis, ha addig meg is változtatják, utána nem lesz random, legalábbis a beta-ban mindig ugyanott voltak a cuccok.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5448 üzenetére
Nézd ez egy fórum, ahol az emberek elmondják a véleményeiket, megosztják a nézeteiket, félelmeiket az adott témával kapcsolatban.
Persze egyeseknek fizikai fájdalmat okoz, ha másnak is van véleménye egy témával kapcsolatban, főleg ha az eltér a saját verziójától.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy rengeteg Mr. Tökéletes is van. Legalább is ezt gondolja magáról. -
cyberkind
félisten
válasz
Sebestyen01 #5376 üzenetére
Persze hogy jól, 45fps alatt nem volt a játék Ultra-n, átlag 50-55 körül vagyok, de 65 fölött is vagyok néha hosszabb időre, úgyhogy a kártya tökéletes még mindig.
-
demmer123
őstag
válasz
Sebestyen01 #5371 üzenetére
Nem bogyozok én semmit se.Csak az ember vesz egy 6600k direkt tuning procit hogy tudja szépen tunningolni,erre behány nekem 4,4ghz az fölött szét fossa magát.Lehetséges azért van mert innen az oldalról vettem és akitől vettem az direkt ilyen hányós selejt procit adott nekem.Másnak itt az oldalon 4,6-4,7-et lazán megy.És igen is 5-9 fps különbség biztos van 4,4 és 4,5ghz között gta5-is 4,4 ghz sokszor lemegy 97-98% kihasználtságra 4,5 99% fixen tartsa.Legszívesebben bedobnám a pöcegödörbe.
-
szallasi007
őstag
válasz
Sebestyen01 #5369 üzenetére
Szerintem Sébi ugord át a hozzászólásait, szerintem direkt szopat
-
demmer123
őstag
válasz
Sebestyen01 #5366 üzenetére
Azt vettem észre 4.5-őn 99% megy végig a gpu kihasználtság 4.4ghz csak 98-és lemegy néha 97-re is.+100mhz sok fps dobna csak hát kifogtam a világ legszarabb prociját.
-
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #5293 üzenetére
Nálam maxon olt a sharpening, meg a streaming distance, az object detail meg 80 agy 90, mégis 60fps-sel ment.
Levettem pl. a tükröződésekből, aminél még a különbséget sem látod, meg az élsimítást, ami 2x felett csak elkeni a képet.
Lehet küldeni a 970-et, de jelenleg nincs nála jobb ár/érték arányú kártya a piacon 1080p-re. Én pl.sose vennék 200K-ért VGA-t, hogy egy év múlva könyörögjek, hogy vegyék meg 100K-ért, mert már nem az a csúcs.
A Tied is egy szempont, meg az enyém is.
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #5303 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5292 üzenetére
Szerintem az is vette a lapot, aki nem akarta, neked Ti van, és ettől most kemény vagy, mint a kád széle, lapozhatunk.
(#5295) .LnB.:
Az olyan jó 10 évvel ezelőtti feeling, örülj hogy arra is gondoltak.
-
oneal1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5277 üzenetére
köszi
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5280 üzenetére
Szerintem elég linkelni a kb, egy tucat hozzászólásod egyikét, ahol leírtad.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5277 üzenetére
Ezt még hányszor mondod el?
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #5253 üzenetére
Le nem mondtam még, de le fogom. Vettem inkább monitort, így jobban fogom élvezni a játékot. Az a kínai óra meg...meh..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #5245 üzenetére
Aztán hányszor is lett letolva az egész újra meg újra meg újra?
-
demmer123
őstag
válasz
Sebestyen01 #5221 üzenetére
Ha nagyon fel idegesít akkor félre teszem és játszok majd új kártyával vele.De legalább olcsóbban megszerzem.
-
kraven54
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #5190 üzenetére
Az nem rúzs, hanem róg
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #5186 üzenetére
Úgy készülj, hogy a véglegesben én még több izgalmat szeretnék, ha érted mire gondolok....
Az viszont nagyon idegesítő volt, hogy nekem a rouge agentek bebugoltak, és se halálfejet, se visszaszámlálást nem láttam, így azért nehéz volt megállapítani kire lőhetek, és kire nem, kommunikáció nélkül nehéz lett volna így...
-
VGNGR
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5178 üzenetére
És ki mondta, hogy nem fogok játszani a játékkal? És miért lesz jobb neked, ha én nem játszom?
Hosszú ideje olvasgatom ezt a fórumot, és nem ilyen ellenségesnek ismertem meg ezt a társaságot, még így ismeretlenül se.
Megjegyeztem valamit, mert feltűnt, hogy az ember nem sebződik, erre lettem "ostoba fecsegő", meg "vérpistike", meg "húzzinnenanyádba nem fogsz hiányozni" és a többi.
Ha ebbe az irányba halad a topik, mert néhány megmondóember szeret mindenkinél mindent jobban tudni, és osztani akkor ha a játékot nem is, de a topikot hanyagolni fogom.
További jó várakozást március 8-ig.
Peace -
VGNGR
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5172 üzenetére
Ha te odavagy alájuk egy gránátot, azzal sajnos nem lehet mit kezdeni. Igazatok van.
(#5174) Sebestyen01:
Na én biztos, hogy nem fikáztam a pc-t. Sőt egyszer sem tettem állásfoglalást a pc vs konzol vitában, de Te tudod... -
Csabee86
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5147 üzenetére
Fix 20 fps........
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #5150 üzenetére
Most mar ne, lassan jonnek tucatjaval az olcso hasznalt kartyak, addig eleg a 970, utana meg ott a Pascal arra a vonalra.
Crimsonnal nincs semmi gond, max user error...
-
demmer123
őstag
válasz
Sebestyen01 #5147 üzenetére
És az miért van akkor mint az említett teszt alapján 290x kártyán jobban megy a játék mint 980-al?
Ez is az optimizálás?
Kiváncsíságból márciusban váltok 980-ra meglássuk mennyi fps-vel fog jobban futni.Hogy igazad lesz-e.Lehet nagy pénz kidobás lesz és hülye döntés de egye a fene.
-
demmer123
őstag
válasz
Sebestyen01 #5141 üzenetére
Már bocs de a 970-980 között hivatalosan 10-15% különbség van azért nem vettem azt pár fps-ért +50 ezret nem ér.Mert ha 970 kevés lesz az ultrahoz 980-is.980ti meg 1440p-re van azért nem vettem full hd-ra túlzásnak tartom még mindig is 1080p monitoromhoz.
És egyébként ezt a középkategóriát te honnan veszed?Amikor 980ti még nem jelent meg felső katagória alján volt a 970 úgy is jelent meg. [link]
Jelenleg ezekkel a beállításokkal is csak 45-50-55fps van.Nem full grafika!Azért már illene ezekkel a 60fps fix.
-
Montesantos
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5132 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #5132 üzenetére
annyit fog ennyi, amennyi van... ha 2, akkor 2-t, ha 6, akkor 6-ot
-
djculture
félisten
válasz
Sebestyen01 #5111 üzenetére
Igen csak cserébe az alapjáték szrt se fog tartalmazni szerintem, de nemsokára kifog derülni.
-
birorichard
őstag
válasz
Sebestyen01 #5101 üzenetére
Akkor biztos, csak tőlem bújkáltak.
Nagy nehezen most legyaktam párat, sajtosrele beleszaladt a gránátomba, aztán megölt. Kurva jó... Kiforratlan, ötlettelen marhaság, attól tartok, h betudják ezt a "multit" endgame tartalomnak, pve contenttel meg nem fognak törődni...
-
keIdor
titán
válasz
Sebestyen01 #5103 üzenetére
Techdemónak meg nézegetni kicsit drága...
-
keIdor
titán
válasz
Sebestyen01 #5093 üzenetére
Vagy controller és 25.30fps, vagy bill+egér és 60fps de sok csaló és védelem sincs, lehet választani...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #5097 üzenetére
Streamemet nem nézted? Simán jól fut boxon is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #5093 üzenetére
Ez belsős build, nem a bétából származik. Külön meghívott játékosok játszhattak ezzel múlt hónapban. De mutatják is a videóban, hogy egy teremben ül az összes újságíró és gamer youtube-os, streamer.
-
xtro
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #5088 üzenetére
Thx
xtro
-
Telda
addikt
válasz
Sebestyen01 #5074 üzenetére
Nem segített, ugyan olyan.
Ilyen amúgy. -
k-adi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5074 üzenetére
jó mondjuk ez jogos, mindig elfelejtem, de 980-nak is "csak" 4GB vramja van
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5043 üzenetére
Akkor az lesz az, ebben nem voltam biztos.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5038 üzenetére
Ezért nem értem, mert nálam is eszik, és mégsincs drop mostanság, mondjuk nem tudom milyen 980 van neki.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #5033 üzenetére
Hát ha a 980 4 gigája elfogy azért az igencsak vicc kategória lenne. Nem is raktam maximumra a grafikát. Az nvidia effektek nincsenek bekapcsolva valamint pár effektet alapból ki is kapcsoltam amiket más játékokban se szeretek. Ráadásul soha nem akció közben történik. Plusz ha a vram elfogy akkor elfogy utána nem fog jobban futni. Van, hogy órákig semmi akadás, de van olyan is, hogy éppen csak elindítom aztán 2 perc múlva már megakad időnként. Semmi rendszer nincsen benne. Plusz még mindig össze vissza fut a játék a különböző kártyákon. Van, hogy kategóriákkal lejjebb lévő vga-n jobban fut. Sőt olyan is, hogy két azonos kártyán is különböző a sebesség.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5033 üzenetére
Érdekes a vram nem fogy el nálam, akkor ő lehet valami mással játszik.
-
warcat
veterán
válasz
Sebestyen01 #5017 üzenetére
Ez továbbra sem a "Division fanklub" topik,mindenki elmondhatja a véleményét,aggályait (kulturált formában),anélkül,hogy nekiugranának egyesek(de főleg te,sorozatosan,azonnal), többek között épp azért,hogy aki érdeklődik a játékkal kapcsolatban, informált döntést tudjon hozni róla.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #4993 üzenetére
MSI Afterburnerben csináltam a képernyőmentéseket. Mondjuk véletlenül pont F12-re állítottam, mint az Ubi soft dedikált gombja, de nem hiszem, hogy ez számítana
Igen, elég jól megy a videokártya. Meg is lepődtem rajta, hogy szinten mindenhol megvan a 60 fps. Egyedül a főbázis előtti téren megy le 52-55 körülire. Az már zavaró, mert nekem kell a v-sync. (Jah ezek nem a max fps-ek, v-sync korlátoz, de ennél lényegesen többet úgysem tudna. Majd megnézem egyszer)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #4989 üzenetére
-
warcat
veterán
válasz
Sebestyen01 #4979 üzenetére
Persze,hogy ott is vannak csalók,csak épp ott komoly rendszer van a kiszűrésükre,normálisan tudod jelenteni őket,valamint a szerveradminok játék közben is ki tudják vágni őket mint macskát sz*rni.
A tevékenységük a saját nézőpontjukból ráadásul felvehető,ahol egyből ki lehet szórni amikor az aimbot rárántja a célra a fegyvert-ez bizonyítékként felhasználható a végleges kitiltáshoz (nem a szerverről,hanem az egész játékból)
Itt ki fog rendet rakni,és mennyi idő alatt?Órák,napok,hetek? Hányszor fogod lenyelni,hogy amikor leülsz este a tizenvalahányezres játékod elé,épp nem tudsz játszani,mert pistike aimbot estét tart? -
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #4908 üzenetére
Én nem vagyok tisztában vele..
A maintenance-t viszont ismerem, azt jelenti, hogy karbantartás...
-
lofagi
addikt
válasz
Sebestyen01 #4874 üzenetére
Én is ezzel értek egyet, sajnálatos módon ez a PC's létnek a sarkalatos pontja. De pontosan ahogy említetted, az egér+billentyűzet kombináció és a nem zárolt fpseket sokat dobnak még mindig azon,hogy ezen tolja inkább az ember. S sajnos az is nagyon igaz,hogy pcn a multis játékokban mindig is voltak és sajnos lesznek is csalók. Azok a gyenge emberek akik képtelenek eredményeket elérni és így inkább elrontják mások játékát is,hogy nekik jó legyen. Durva, de ez megy a való életben is, de ebbe ne menjünk bele.
Nincs olyan játék amihez ne írnának csítet, sajnos ez alól még a beta sem lehet kivétel. Ebbe bele kell törődni, mérgelődik az ember, aztán kilép, mert semmi értelme egy csaló ellen.
- más -
Amúgy nem tudom,hogy emberek itt nem játszottak még MMORPG-el? Nincs egylövéses halál meg nincs normális nehézség, nincs AI. Egy MMORPG-ben az szint nagyon függ a felszerelésedtől. Ha neked van egy lvl15ös fegyvered és bemész egy lvl10es zónába akkor ne csodálkozzon senki,hogy hullanak az enemyk, mint a legyek. Egy mmorpgben a grind szokott lenni a legfontosabb, ott a lényeg az,hogy minél többen jöjjenek, hogy minél nagyobb legyen az esélyed arra, hogy jobb loot essen. Nem foglalkoznak a készítők azzal,hogy olyan mesterséges inteligenciát rakjanak be a játékba, hogy egy 5 fős csapatot 10 perc legyen legyakni. Ez nem az a játék. Aki erre vár az eltévedt.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #4901 üzenetére
Szerintem is nézi a számosságot, mert egyedül tényleg könnyű.
-
válasz
Sebestyen01 #4879 üzenetére
ha figyeltél, az a szitu, hogy egy influenzavírus kiírtja a fél lakosságot, a maradékot őrült tűzoltók, utcai bandák, és egy magánhadsereg tizedeli. ehhez nem jön össze az utcákon hemzsegő tömeg.
a két storyline küldit (a kórházasat a kosárcsarnokban, meg a hullaházasat), akármennyiszer újrajátszhatod. a kórházasnak van hard fokozata is. -
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #4874 üzenetére
Azt nem,de azt sem,hogy a zárt beta második napján már kész legyen a csalás,és a fél napja kinyílt betara ismét "éles" legyen.Sajnos ezek nélkül is elég sok bosszantó dolog van,pl a nyakadba spawnoló npck,meg a turetod miatt válsz rouge-zsá,meg a nyakadba hajigálják a flash gránátot...a szerencsétlen tűzvonalba szaladó játékosos aki rougra vágnak...stb...szerver választó menüt meg nem igazán látok a játékban,és persze az egész csapatot vinni kellene.Szóval ez nagyon nem hiányzik ide.Az máris látszik,hogy a jó cuccok DZbe lesznek tehát rá leszel kényszerítve meg egyébként is a játék része fizettél érte.Azzal mi is tisztában vagyunk,hogy amíg kliensoldalon több van mint egy monitor -egér-bill,addig lehet csalni is.A játékot/játékmenetet kell olyanra tenni,hogy ne legyen értelme.
Egyébként nem kicsit vagyok felháborodva azon,hogy két vgaval pontosan annyi fpsem van mint egyel...Látszólag mennek,de mégsem jön a teljesítmény.Pedig nagyon kellene,mert 4Kban igencsak nem tudok stabil 60fpst elérni.Nekem az egész betaból eddig az jött le,hogy addig nem adok pénzt érte amíg rendbe nem teszik,se a játékmenet se a teljesítmény nincs rendben.Az Ubitól ennél több kell,már most mert utána nem lesz se idö se energia a foltozásra ahogy megszoktuk...nekik addig vagy fontos amíg ki nem fizetted.
Szerk: Hatalmas potenciál és lehetőség van a játékban,megvan a hangulata,de attól félek gyorsan monotonná válik ha nem tömik meg tartalommal,és tartalom alatt nem azt értem,hogy menj A-ba szerezd meg a kulcsot,keresd meg B ajtót,és engedd ki a túszokat... ennél több kell,hogy megérje az árát és ne csak egy pár tíz órás lövölde legyen,ahol unatkoznak az userek,és trainerekkel szórakozzanak....
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #4729 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Fuck, pedig reménykedtem...
Mostmár csak arra leszek kíváncsi, hogy a március 8. startkor újra le kellesz e tölteni ezt a kb 30gb (Ps4)
vagy esetleg dobnak egy patch-et... -
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #4726 üzenetére
Ez a 30 nagyon bűvös szám X1-nél. 30fps, 30napos exkluzivitás a Division-höz, 30db eladott konzol...
tényleg az utolsó volt!
-
Dave567
addikt
válasz
Sebestyen01 #4706 üzenetére
Én is csak ezt kaptam, egyszerűen errort ír ki neki amikor leakarja szedni, de mindegy is, majd megoldja.
-
Edem05
őstag
válasz
Sebestyen01 #4678 üzenetére
Igazából még nincs elkésve... csak az 576-os goldról csúszott le.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #4577 üzenetére
De honnan , mert pl nuveem nem megy azzal. én PC-s vagyok meg megvan szal mindegy csak érdeklődtem.
-
birorichard
őstag
válasz
Sebestyen01 #4482 üzenetére
Inkább a szféráké, át is jöttek az ilyen Herby-féle szörnyek. Megyek is, kiszögelem a kapura, hogy Witcher kerestetik...
-
demmer123
őstag
válasz
Sebestyen01 #4476 üzenetére
Egy érdekes videó is van róla.Elég csak a kommenteket olvasni.
-
logaritmus
tag
válasz
Sebestyen01 #4457 üzenetére
6 mag
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #4446 üzenetére
Mert az árából tudtam volna több 7970-et venni és azzal jobban járok
Csak vicc egyébként.7970ről váltottam megjelenéskor a 980tire.
És aránylag elégedett vagyok vele.
Szóval nem volt kár(#4447) logaritmus:
Örülök hogy megszabadultam tőle -
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #4446 üzenetére
Nem vagyok fps betyár ;-) Tökéletes mozi élményem van így is :-)
60hz-es a monitor.#4447: A sajátomra nem lehet panasz ;-)
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #4443 üzenetére
Jól van, a nyílt béta alatt mérek FPS-t.
60-nál nem lesz több a limit miatt.Mennyi négyes :-D
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #4306 üzenetére
1 ember miatt nem töröltem volna magam, de meggyőztél.
Sziasztok.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #4258 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #4252 üzenetére
Bocs én nem foglalkoztam sokat eddig a játékkal, most láttam csak először ilyen összehasonlítást, és eléggé meglepett, mikor betolta a végén PC-s graf beállításokat. Elég vicces, hogy egy 250-300k-s videokártyával, hozza azt maxon(!), mint egy 100k-s PS4.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #4228 üzenetére
Itt most a játékbeli felfedezési élményről van szó, de látom nem esett le
de nekem totál mindegy mit írtok oda, én nagyjából képben vagyok és szerintem a 70% nem is fogja elolvasni, főleg ha hosszú lesz
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sebestyen01 #4225 üzenetére
lesznek páran akik többet olvasgatnak mint amennyit játszani fognak vele..
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #4218 üzenetére
Én ezt mind értem. De szerintem ez az összefoglaló így jó és elég, ahogy van. Majd ha kijön a játék és minden érthetőbb lesz, fel lesz fedezve minden olyan rész a skillek és menüpontok (stbstb) közül amik betán le vannak tiltva, majd akkor lehet esetleg bővíteni. Addig szerintem tökéletes így ahogy van.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #4214 üzenetére
Az egész játék magyar lesz. Szerintem felesleges ennyi időt ölni egy összefoglalóba, mert mindenki mindent érteni fog játékon belül nyelvtudás nélkül is. Minden menüponthoz magyarázat lesz írva magyarul, hogy mire jó. Minden skillhez, crafthoz. Mindenhez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #4169 üzenetére
Ezerszer jobban játszom kontrollerrel, itt simán csak full béna volt a játékos.
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #4075 üzenetére
Remélem publikus lesz a listájuk, valamint sok szerencsét fenntartani egy KOS listát a random instance alapú DZ-be.
-
Xorith
tag
válasz
Sebestyen01 #4016 üzenetére
PVP az nagyot tud dobni igazából minden játék hangulatán, ha jól ki van találva. Nem vagyok nagy pvp-s mester, de Division-be jól kitalálták. Kellenek a rogue agentek is és a "békésebb" agentek is. Ez így kerek és így van jól.
szerk.: A listán véletlen valahogy nagyobbítottam a nevem sorát. Valaki kérem javítsa mert nem tudom, hogy kell.
Köszönöm!
szerk2.: 10:10 a Total Takeover és a Ph! takok száma.
Legalább nem az lesz, hogy mindenki darálni fog DarkZone-ba. ez tetszik .
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #3999 üzenetére
Aztán apu magyarázza ám el öcsinek, hogy a kijelzőn ugráló dzsíjádzsó feje fölött lévő koponya nem annyira rossz dolog, mint gondolja.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Sebestyen01 #3999 üzenetére
Többi infó? Itt betudjátok írni magatokat továbbra is alulra.
-
aerosmith
őstag
válasz
Sebestyen01 #3948 üzenetére
Pedig nem mond hülyeséget. Elite Dangeroust pont azért tettem be Steam alá mert a steames update serverekről töredék idő alatt szedte le azt a peccset amit a saját loadere 4 óra alatt akart. Persze lehet az ubi patch szerverei erősebbek.
-
djculture
félisten
válasz
Sebestyen01 #3945 üzenetére
Persze sokszor amikor indítod akkor, crew-nél ez tuti igy van. Steam-en meg automatán frissíthető minden feltelepitett játék
-
djculture
félisten
válasz
Sebestyen01 #3943 üzenetére
Pedig van mert a steam-es sokkal jobb de drágább, ubiplayesen (dobozossal vagy direkt ott vásárolt vagy gmg egyéb helyekröl vett is az) meg a frissítésekkel kínlódni kell ha nem figyelsz oda. crew-ből dobozosom van nem egyszer megszívatott. Haverok ráértek volna indítom persze hogy akkor mászik le egy 3.5 gigás frissítés. Gyengébb nettel a hajadat kitéped miközben a többiek játszanak.
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #3908 üzenetére
Ez amugy igy van. A legjobb amikor szól a háttérben valami tuc tuc vagy ordenáré módon elkezd énekelni vagy kiabálni a ki tudja milyen nyelven karattyoló
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #3905 üzenetére
Majd sikítoznak hogy ők csak a helikopterhez jöttek. Hatalmas találmány a proximity voice chat.
-
Edem05
őstag
válasz
Sebestyen01 #3900 üzenetére
Egy kicsit túlpörögtek a srácok.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Sebestyen01 #3893 üzenetére
Most erre mit mondjak... Szépet nem tudok csúnyát nem akarok.. Kiszúrtam, hogy az 576 is hibázott
-
Kicsimix
őstag
válasz
Sebestyen01 #3834 üzenetére
Nem tudom pontosan de mikor játszottunk mikrofonba említette valaki mit kapott és akkor nekem is esett cucc ez tuti. /Lehet valaki nem kap.. Így esetleg igaz lehet.. Akit nem lőttem meg talán annál nem volt. De az értelemszerűnek tűnt.. Na majd kivizsgálom jobban..
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #3834 üzenetére
Mi is több playert lootoltunk és csak annak adott, aki felvette és pont azt, amit mutatott, hogy nála van.
-
aerosmith
őstag
válasz
Sebestyen01 #3800 üzenetére
Jaja jó ez a mentalitás amikor majd mindenkinek a KOS listáján rajta leszel és már akkor is lelőnek ha még nem is vagy rogue.
-
warcat
veterán
válasz
Sebestyen01 #3807 üzenetére
róg
-
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #3804 üzenetére
Szerintem a Lepkék is el fognak majd menni vadászni néha a DZ-ben, csak éppen nem mindenkire, hanem elsősorban olyanokra, akik piros koponyával a fejük felett szaladgálnak.
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #3800 üzenetére
Ahogy írták, nem. Mondjuk az ominózus komment elég szűkszavú volt, de annyi lejött belőle, hogy a legjobb cuccokat nem csak a DZ-ben lehet majd loot-olni, vagy éppen megvenni a vendor-októl mondjuk 150k kreditért. Ott van ugye a Crafting is. Másrészt biztos lesznek olyan küldetések, vagy éppen raid-ek, amiknél mondjuk challenge módban finomságok "esnek" majd.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sebestyen01 #3720 üzenetére
D3 rossz példa mert az Activision az egyetlen kiadó ami nem akciózza a játékait, mert szerintük az ár minősíti a terméket. Ubi cuccok mindig is voltak olcsón és nem erőltetik a régió korlátokat sem annyira.
-
válasz
Sebestyen01 #3688 üzenetére
volt kiszolgáló gond a béta alatt is, többször is ledobtak a szerverek. mike, delta, stb.
-
djculture
félisten
válasz
Sebestyen01 #3688 üzenetére
Béta crew alatt se volt semmi baj utána kijött és egyszerűen nem lehetet csatizni napokig pláne a saját crew-el esélytelen volt csatlakozni minimum 4-5 hónapig ez ment. Biztos az is benne van amit írsz hogy újdonság mindenki játszani akar, de hát könyörgöm 50-60 euros játék ha már kifizette az ember játszani is akar .
-
djculture
félisten
válasz
Sebestyen01 #3686 üzenetére
Mondj egy olyan ubis játékot aminek normálisan működik a szerveres része, ott van a crew is egy évig nem lehetett vele normálisan játszani. A tom clancy Rainbow Six® siege olyan szinten el lett bszva, hogy már a sebzés rendszert is kinyírták az új patchban. Csalók ott is hárommillióan vannak, már vannak láthatatlan játékosok is ..Én ezt is csak steam-re mertem megvenni ha normálisan nem fog működni visszakérem az árát és megveszem a far cry új részét inkább.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #3664 üzenetére
pontosan ezért nem is értem miért BF lett a példa....?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #3599 üzenetére
Biztos, hogy van még Gold verzió, mert akkor kiírták volna már alá ezt, amit a Sleeperhez írtak: Előrendelésben Elfogyott!
Egyik nap kiírta ide valaki, hogy hívták, hogy már nincs Sleeper és másnap már ki volt írva 576ra, hogy elfogyott. Szóval ha Gold se lenne még már az is ki lenne írva. Úgyhogy szerintem 100%, hogy megkapod
(#3604) orichalcos: Mint mondja is, "lehet, hogy csak pletyka". Szóval ugyan ott vagyunk és ugyan ennyit tudunk, mint eddig
-
Kicsimix
őstag
válasz
Sebestyen01 #3607 üzenetére
Ezek a gamestarosok is olyanok, hogy odab...nak egy cikket utána járás nélkül valamit írjunk alapon..
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Könyörgöm szálljunk le erről a PC grafikát visszafogja a konzol témáról. Volt béta, láttuk élőben a saját PC-nken. Tele van az internet videókkal. Van sweetfx, stb.
Én gyakran megálltam csak nézelődni, mert szerintem nagyon szép. Nem arról beszélünk, hogy Quake 1 lett belőle a konzolok miatt...
Szóval grafika nálam pipa, a többit meg márciusban meglátjuk. -
wjbhbdux
veterán
válasz
"Már a kezdetektől teljesen külön platformként tekintettünk a PC-re"
> egér 1-es gombja helyett helyett az Xbox controller A gomb játékbeli funkciójának megfelelő szóközt kell nyomni a billentyűzeten a menükben
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #3601 üzenetére
576 mellett szól a sok előrendelői cucc. Most beszéltem a Gurusokkal. Hivatalosan ők nem kapnak előrendelői extrákat. Nem hivatalosan, azt írták, hogy ilyen esetekben is szoktak apróságokat.
Az a rendőr rucis DLC nagyon tetszik, arra fáj a fogam. De abszolút nem fogok ezen fennakadni, örülök ha kapok egy példányt. -
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #3599 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #3596 üzenetére
Mikor rendelted? Én febriuár 2.-án. Aki az után rendelt az szerintem tuti nem kap SA-et.
-
válasz
Sebestyen01 #3580 üzenetére
értelmes és releváns témáról bármikor. de ez a flame azóta tart, hogy lejárt az nda, és kikerült az első videó a netre. kurv@ idegesítő, hogy mindig jön valaki, és újrakezdi. hogy, hogy nem, mostanában főleg olyam akinek nem látom a nevét a játékoslistában.
itt volt 5 napnyi béta, a net tele van videókkal, képekkel, mindenki el tudja dönteni, hogy megfelel-e neki a színvonal.@Zolix64: itt egy hardcopy, elvileg működik.
@vegitossj7: mindenki egyénileg unlockolja a perkeket. a bétában csak a 3 medkites cucc volt elérhető afaik, de azt lehet, hogy skillből kaptad.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #3573 üzenetére
Már egy ideje (5 éve minimum) ez van, ezután meg méginkább így lesz
Ugyan PC-n még mindig szebb minden, pl. ez is, de fokozatosan építik le a pc gaminget, sajna ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest