- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
Ez nagyon az adott cucctól függ.
Elsőként megnézem a fő értéket és a többit, ha alacsony főérték, de a többi jó, akkor fő értéket.
Ha magas főérték, de a többi közül 1 nem stimmel, akkor az 1 egyéb értéket.
Ha alacsony és egyéb sem stimmel, kuka.
Ha magas és egyéb is stimmel, akkor attól függően hogy magas mennyire magas, vagy egyéb tól-ig határokon belül mekkora, mert pl lehet egy taktikus backpacked aminek 690 a fő értéke, és 6300 sp van rajta, ha a 690-et felviszed 750-re, akkor azzal csak 600 sp-t nyertél, míg ha a 6300 sp-t viszed fel 7500-ra, akkor 1200-at.
Szóval minden az adott itemtől és buildtől függ, mi kell a legjobban, adott itemen mi éri meg a legjobban. -
Anonymus23
veterán
Viszitek magatokkal FL Hard/Challenge küldetésekre, odadobjátok neki mindazt amit ti is kaptok, Esetleg ugyanezen szinten a Dragon farmolása a 4 lovasig.
Szerk:
Inkább Dragon, mert ott egységnyi idő alatt 10x annyi loot fog neki esni, ha mindet megkapja tőletek is.
Szerintem 5 hard, majd 5 challange után már akár ott lesz, hogy lehet a Heroicot is simán farmolni, és akkor már mindenkinek 268 / 229-es cuccok esnek. -
Anonymus23
veterán
Arra kell figyelni, hogy vannak benne még eltérések, mert keverednek az 1.2 és 1.3-as értékek, pl CHC is emelkedett, mert kesztyűn pl 7% most a max.
Ahogy olvasom a hozzászólásokban is jelzik ezeket az eltéréseket, de nagyon jó tábla mindenesetre.
Ezeket aránylag egyszerű ellenőrizni (mármint a tól-ig határokat), elég egy nem rollolt szetitem és a kalibrálónál látszik, hogy mit lehet vele csinálni. -
Raulblanco07
aktív tag
Majd munkahelyen lefordítom holnap ha nagyon unatkozom, de nem ígérem.
Megérte visszamenni még egy órát, most 2 x 4 fős manhunt banda ölte egymást, szokásos ajtó campelős, persze volt hogy 5x meghaltam, majd utána sikerült megölni őket a másik csapatot segítve, de bőven megérte, az összesített eredmény a kiskarimmal 46-ról 54-re a DZ level, és +520.000 DZ kredit ma, ebből 0 boss vagy mob farmolásból, 2x extractoltam, kb összesen 5 cuccot, abból 1 zöld dz6-os sealed cache a rugóktól (2 vs 1-el megtámadtak, beszopták), benne nagyon király taktikus knee pad, megy is majd fel valószínűleg a taktikus karira.
-
Raulblanco07
aktív tag
https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4qm9p0/1_ultimate_stats_and_mathematics_guide_update_13/
ezt rakd még bele ha gondolod, összeszedi hogy miből mennyit lehet összeszedni, pl chc, chd, enemy armor damage, elite dmg, és hol mennyit pontosan. hasznos lehet annak aki pl egy ilyen maxos pve karit akar összedobni.
Ma nagyon jó volt a DZ, 2 óra alatt 5 szint meg fene sem tudja mennyi pénz, olyan szerverre kerültem ahol 3 x 4 fős csapat volt és sorra ölték egymást, rugó lett valamelyik, másik kettő pedig utánuk ment, aztán a másik, sorra haltak manhuntosként, én pedig ott a zavarosban halásztam dead eye-al, fasza volt. 20 rugó kill ment a statisztikához is kb. a végén bejött egy 4. csapat mikor kicsit eljöttem abból a tömegmészárlásból, de valami írtó balfaszok voltak, 4-en extractoltak rugóként, távolról elkezdtem lőni őket, dz 1 gas station extract melletti lépcsős emeletről, jöttek oda, fasza gyerek elöl, majd ő gyorsan ledarál, szegénykém felért a lépcsőn és közelről kapott pár lövést, össze is esett, a második már okosabb volt, aki követte közelről, az már fordult is vissza azonnal de utánamentem, ott 3 vs 1-ben lövöldöztünk, ultival leszedtem még egyet, itt érkezett egy másik srác, és én megöltem az egyiket, ő a másikat, mondtam is nekik hogy inkább váltsanak szervert, ezen 3 olyan jó csapat van hogy nem lesz benne sok örömük.
-
Anonymus23
veterán
Akkor tényleg nem egyformán működik, vagy időszakosan meghülyül, nekem volt már olyan, hogy /c és szóköz után írt szöveg miatt nem tudta értelmezni. Ezért szoktam csak külön /c, ez mindig működik.
1/2 9 - 9 körül leszek csak.
Mekkora bukó volt tegnap. Amikor leléptél bejött egy gyerek, egész jól lenyomtuk a 3 körös heroicot.
Mondja ott nekünk, hogy This is a good team, one more. Jó, nyomjunk még egyet.
Erre fel a második körben az utolsó ammo ládás kör előtt, mindenki táraz, ez az okostojás meg előrerohant, és elindult a timer, maradt vagy 40 másodpercünk, mire odaértünk, és nem találtuk azt a rohadt helyet, ahol volt a láda, mire meglett már 3-an feküdtünk, és az idő is lejárt, nesze neked good team. -
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
Mármint nem csak a tűzfegyver/stamina/elektornikát (main stat), hanem bármelyik másik értéket amik az adott szettnél vannak (major, minor, skills). Nem pontosan fogalmaztam.
Tudom, hogy ez sokaknak egyértelmű, de találkozik olyanokkal az ember, akik nem feltétlenül ássák bele magukat mélyebben, és rollnál csak az első sort nézik... Ez nem butaság alapértelmezetten, hanem nem ez érdekli egy játékban.
-
arnikusz
veterán
Ez érdekelne, mert még 1.2 után majdnem sikerült egy hasonlót alkotni, de gondolom itt az 5 db sentry a kulcs a sikerhez.
Raulblanco amit írtál én is csináltam a 3 blinddel és alphabridgel,de azok 700 felett indultak és jobban hangzik így,de tegnap a reclaimer zsákot akartam 733 egészségről 750 felé vinni és váltottam tűzerőre ott rögtön beadta a 757-et, ez volt egy 800 ezres pörgetés.
Na gondolom feladom a nem megyek 1 millió felé elvet és pörgettem 1.2 millióból lett 733 egészség megint a tűzerő csak 702.
Így a szerencse is sokat jelent. -
Anonymus23
veterán
A DPS az kb az, hogy mindenre amire csak tudtam CHD van pörgetve, (ennél a buildnál kesztyűn nincs CHC sajna, életerő öléskor van helyette), illetve a fegyver is elég jó (halál, brutál, meg a 10 méternél közelebbi tálent, elég jó alapsebzéssel). A mellényen is életerő öléskor van, így összesen 25%, ha sniperrel lövök le valakit akkor még +6%, azaz 31% egy killnél. Szerintem ezzel is kalkulál a szívósságnál.
Azt nem tudom, hogy ellenség páncélsérülése és elite sebzés beleszámít-e a DPS-be, de ahol csak lehetett azt használom.
Az SP meg az alap amit a fegyvertok ad, +3 módosítón is 1500 feletti plusz SP értékek vannak.
A többi módosítón az egyiken +páncél van, meg egy 1,5% CHC.
Ez PvE karakter, de leginkább ez megy.(#22333) Raulblanco07
Ja mert biztosan kevesebb idő átmenni egy másik karakterre, mint átöltöztetni...
Ezt a 10 millás screeneket nem értem, ha rám értetted, akkor csúnyán mellélőttél
De olyanokban nyilvánítasz "határozottan" véleményt aminek a legtöbb része, ízlések és pofonok...
Ha valakinek az jön be? Vagy csak olyat dobott a gép? -
-
Bird
addikt
A napi küldetéseket random csapatokkal tolom, nem szokott gond lenni. Ami nagyon nehéz még a két utolsó küldetés 30 után... Ott csapatban is feküdtünk, pedig többször rápróbáltam (a robbantós távirányítós kisautók nagy szívás). Tetszik a DLC is, úgy vettem észre ott jobb cuccok esnek, de lehet csak placebo.
Ott még csak 5. szintű vagyok normalon próbáltam eddig.
RECSKA: Dps kari a cél egyelőre, utána felhúznék egy szupport karit is. PC-n tolom, nevem a játékban Bird_hun.
-
Anonymus23
veterán
Ahogy az előttem szóló írta, 4-5ös szintről feloldva területeket és safe house-kat és megcsinálva a fő küldetéseket kb 23-25-ös szintig lehet feltolni. Ez kb 3-4 óra összesen. Neked annyi a dolgod, hogy bujkálsz és mész a segítség után, szeded a lootot, mert a 30-as szintű ellenfelek one-shotolnak.
Ami még fontos, hogy amíg segítséged van, és 30-ig igazából segítség nélkül is, olyan cuccokat vegyél fel, amik extra ölési TP-t adnak, cserélgetve minél magasabbat. Ez kb 1-2 szintet is jelenthet, amivel hamarabb fejlődsz összességében.
Ha megvannak a fő küldetések, akkor mehetnek mellék és szárnyfejlesztési küldetések, ezek már egyedül is simán mennek, főleg ha a területek nehézségi szintje szerint mész.
30-as szintet kb akkor éred el, amikor a bal oldal, és az alja teljesen ki van takarítva, a jobb oldali terület középső és felső része már többnyire 30-sként megy (asszem ahol a Lexington van, de legkésőbb ott már meglesz ahol az orosz nagykövetség van) -
arnikusz
veterán
Bocsi.
Arra én is kíváncsi lennék, az én másikam csak 4 és milyen szemétség, hogy a másik karakter ládában lévő cuccait nem hagyja felvenni, mert azzal lehetne zúzni.Én jövő héten tervezem megcsinálni- akkortól leszek szabin-, így még talán meglesz e hónapban a season pass ládamiatt és kíváncsi vagyok a 200 alatti DZ--re.
-
10% base dmg nerf volt az aug/vector párosnál 1.3ban. most is sokan ennyire tippeltünk. a fejlesztők eddig nem mondtak semmit, szóval a 10% nem volt több a részünkről puszta spekulációnál. a tegnap nyilvánosságra hozott changelogban már 15% base dmg nerf volt feltüntetve.
mivel base dmgről van szó, nem csoda, hogy ennyire lement tőle a dps. minél több a crit chance, crit damage, headshot damage, annál jobban.
-
KaYaK
tag
Elején meg enis azt mondtam egy reclaimer kell a csapatba de így utólag hogy most nem volt nálunk nem éreztem hiányát... Egy jó support elektromos kari kell hogy dobálja a healt meg adja a Smart Covert ha ezek vannak akkor mar frankó minden... Persze csak akkor ha nem ész nélkül rohangál az ember mert ammo-ért ugye be kell menni a pittbe es olyankor a 35os csipas után keresi az ember a húsz fillért hamar...
Nem is a reclaimer hiányát venné észre a csapat inkább szerintem hanem mindenképpen kell egy csipás mert az nagyban tudja segíteni a játékot mindenhol UG heroic Falcon heroic es etc...
norti
Ezt rohadtul észrevettem enis mar több napja vagyis inkább ezen a heten szerettem volna a sentry settem aktualizálni 268as cuccokkal de maradt minden kivéve hogy a reckless mellényemet lecseréltem 229GS re...
Falcon heroic csak csapásmerot dobott eddig meg 1tactic mellényt es slussz...
Sentry sehol....
Blind viszont Firecest viszont..... -
mert ha a g36ot nerfelik, az 1 változtatás. ha a többi 40 (ex-has) fegyvert, és utána még a mobokat is hozzáteszik, akkor az meg 40+1. 41ből könnyebben csinálhatnak olyat, ami miatt lesz egy új legjobb, mint most a g36, és ugyanott vannak, ahonnan kezdték.
@madoc: nem. a mai changelog:
Fixed a bug where the Pulse Skill would not always scan all the enemies in the affected radius.
Fixed a bug in Underground where bosses could spawn on top of trains and buses, making their loot drops inaccessible@baker_: nem az volt a kérdés, hogy lesz-e leállás, hanem hogy patch is lesz, vagy csak a szokásos maintenance.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Mostanában az egyetlen fegyver amit használok és jó lett vele a játékélmény erre megint lehet majd próbálgatni mi mire jó.
A nap jó híre lehetne, hogy legalább megmondanák mikor jön a Blind fegyver.Aki 20. szint felett van undergroundon ossza már meg legyen kedves, hogy 4 Phase kijelölése mellett mi a garantált item amit ad a küldetés végén.
Köszönöm.
-
RichieTri
senior tag
minden set jó, csak olyan dologra kell használni amire érdemes...szerintem...
azért amikor a 110K-s alapsebzésű shotira ráteszed a 14%sebzésnövelés/25%tűzgyorsaság tárat szépen aprít.
csak az ujratöltés nélkül győzd kivárni míg berakosgatja a skúlókat. ezzel a szettel meg hamarabb betáraz 5 töltényt mint 1-t pumpálna lövések között.eddig 4 ragadozó/2 végsővel mentem. 2 napja összeraktam egy 3 magányos/ 3 firecrest settet.
van egy szar(de tényleg) m249-s aminek a bónuszokkal(LS együtt majd 10Kaz alapsebzése. na most ehez a 200-as tár plusz a 700-as rpm ezzel az újratöltéssel PvE-re ideális. -
Anonymus23
veterán
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy a striker mennyire űbereli a sniper 3 fejlövés +45% sebzést, mert csapatban nagyon sokat tud segíteni.
Tegnap este a kalibrálgatások után letoltam még gyorsan egy Lexington heroicot, hogy nagyjából lássam mi hogyan működik (kicsit még átraktam és lett 298/346) és nagyon szépen szedte lefelé a mobokról a páncélt és az életet (41% elite / 41% páncélrombolás). Főleg amikor az SVD-vel gyorsan megjelöltem a mobot, és akkor már megint repkedtek a milliós critek fejre a sniperből, amit régen láttam a patch óta. És ez SVD, nem is az M1A.
De megjegyzem, ennek a gear score-ja 228, azaz most vagyok ott, ahol mások sok-sok hete, pedig mondom több mint 100 cuccos közül kellett válogatni, azaz esett bőven.Tegnap pugokkal bepróbálkoztam Falcon heroic (a taktikus karakterrel) de látszott, hogy nincs DPS szinte semmi, utána Challange (ugyancsak a taktikussal) de ott is hiába osztotta az észt az egyik gyerek, hogy ő már számtalanszor megcsinálta, látszott, hogy patch óta talán ez az első, mert én folyamatosan raktam ki nekik a smart covert, de alig sebeztek, én kb annyit tudtam sebezni mint amennyit ők...
Korábban a challenget megcsináltuk úgy simán, hogy én mentem taktikusként, votl másfél DPS, meg egy 4. akiről nem tudtam eldönteni, hogy mi lehet, mert sebezni nem sokat sebzett, de a heal is olyan gyenge volt, hogy 5x át kellett futnom egy ledobott healen, hogy 1 egység feltöltődjön, mégis bukás nélkül lement, ehhez képest most majdnem a pitbe se jutottunk le, szóval újra kell az egészet kalibrálni az fix, bár ez az 5 sentry + 1 valami (esetemben taktikus) egészen használhatónak tűnik, főleg a sniper HS marking és az elite sebzés miatt, csapatban kifejezetten jó lesz szerintem. Főleg ha a sniperre is esik még valami normális talentes (vagy lesz BP hozzá) akkor meg végképp. Mondjuk mivel nincs egzotikus sebzéstűrés, lángszórósok ellen semmit nem ér, azokkal szemben csakis messziről lesz esélyem. -
Anonymus23
veterán
Igen, kipróbáltam és hát látszik az "aléprtékeken" hogy gagyi:
Közben a sentry szettet is kipróbáltam, meg nyitogattam dobozokat, és ez lett belőle, jóval biztatóbb:
A többi adat erre a fegyverre:
Chc: 11%
Crit +121%
HS: 59%
Plusz ami PvE még számít:
Sebzés eliteken: 42%
Életerő öléskor: 12%
Páncélrombolás: 49%
Egzotikus: 0%Az életerő öléskor még ki tudom cserélni CHC-re, vagy az alapsebzést is feljebb tudom vinni, és akkor 13,2K az alapsebzés, a DPS 306k körül lenne, de egyelőre jobbnak látom a életerő öléskor, mivel a szívósság a béka hátsója alatt van.
De ha kevés lenne a szívósság, akkor a DPS kárára lehet átrakva:
-
arnikusz
veterán
A 2 Sentry nálad is jól adja a tűzerőt?
Én még most 2db Blind, 1 db Taktikus mellény (ami még mindig jó) és egy firecrest hátizsákot használok, mert abból nincs ilyen jó szettbe való.Tegnap este még nem volt nerfelve a G36 akkor próbáltam ki ami esett szintlépéskor 3db Blinddel felment 311-re a DPS, de a keménység leesett 220-ra, így maradt az előbbi.
-
-
KaYaK
tag
Szia!
Míg a pontosság talent volt rajta az alap 450k DPS. Smart coverrel 500k DPS.
Most hogy lecseréltem a pontosság talentet halálosra.lett 400k alap DPS. Smart coverrel még nem néztem de ma munka után megnézem majd.
sith7
400k alap DPS.
Most arra gyűjtök este hogy legyen Phonix credo a fegyó második talentet lecserélni lehetőleg brutal-ra...
Az még dobna rajta...RECSKA
204GS mellény felelőtlen talentel
Az armor 75% . 5xxx értékkel csak az öngyilkos shotisok oneshotolnak illetve nem bírom a tüzet. De ezeket szinte senki sem szereti.
Ilyenkor jön az új SVD. Ami szuper főleg hogy adja a sentry 5 set bónuszokat is. -
bunfi
őstag
Amire lehet arra addtional armor (body armor, holster). Crit hit chance (gloves), crit hit damage (gloves, knee pads), exotic damage resilence (body armor, knee pads) és skill power (mask, backpack). Mondjuk még egy kis burn resistance (mask, backpack, knee pads) és pulse crit hit damage sem árt (backpack, gloves, holster), bár annak az esélye, hogy mindez meglegyen, nulla.
Apropó, aki szereti a szürke-fehér urban camo skineket, ma a Torn tape - gray eladó a BoO vendornál.
-
Anonymus23
veterán
Szeretném azt mondani, hogy tudom, de nem. Mások világosítottak fel engem is.
Amit a többiek is mondtak:
* Minél több életerő (minden az legyen)
* Annyi páncél, hogy meglegyen a 75% védelem,
* Ha nagyobb GS cuccod van, és belefér, akkor táskán a minél nagyobb (~6000 )képzettség pontA többi meg attól függően, hogy mit dobott a gép, azaz a többi tálentre akkor érdemes kalibrálni, ha a fő értékek már rajta vannak, és közel vannak az adott item egyedi értékének a maximumához.
Képzettséggyorsítás, illetve játékstílusodhoz vagy a tervezett karakter (sticky, support, stb) használatához szükséges gyorsítók és erősítők buffolása.Pl többet érhet kevesebb életerő, de sokkal gyorsabban visszatöltődő gyorsheal.
Ezeket viszont próbálgatni kell, hogy neked mi jön be a te stílusodhoz.Ami még jól jöhet,hogy ha a fegyveren lévő 3. tálent (ami ugye ingyenes) képzettség gyorsítást ad akár killre, fejlövésre stb. Igazából itt a talented fegyver tálent a jó.
-
Raulblanco07
aktív tag
Annyira nem ritka, az elmúlt 4 napban harmadjára fordul elő, hogy bemegyek egyedül, rugót látok, rámegyek, és magyarok a friendlistről. Tegnap is így volt, bementem, 10 percig csak kóboroltam, sehol senki, végre rugó, odamegyek, erre megint banye, mulu, hundark, épphogy volt egy hajszálnyi hp-m mire észbekaptak hogy én vagyok, mert csak simán közéjük futottam.
Aztán mivel 3-an voltak, bevettek és mentem velük, szeretek velük is játszani, mert kb folyamatos a rugó státusz, volt egy hatalmas csata DZ6-ban, 7-8 játékos ellen vagy 20 percig tartott a manhunt mert chekpointok előtt öltük őket halomra, 2 külön csoport volt, néha mikor véletlen rugó lett egyik banda azokat is lőtték.
Hatalmas kavarodás is volt, mikor egy kereszteződésben egyik oldalról mobok, másik utcából az egyik banda, harmadikból a másik lőtt, most sem értem hogy éltük túl és nyírtuk ki mindet.Aztán volt egy olyan rész, hogy annyira hozzászoktam a folyamatos rugó státuszhoz, hogy rugó alatt felvettünk 2 supply-t, aztán simán odasétáltam egy játékoshoz és megálltam hogy mit csinál, mert elfelejtettem hogy rugó vagyok, szerintem ő is meglepődött, mert várt pár másodpercet mielőtt szétlőtt
-
Brownage
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest