- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Ha valakit esetleg érdekel TS szoba ide jöhet.
ts1.clans.hu:9997
-
iceQ!
addikt
Ha valakit esetleg érdekelne TS3. hogy könnyebb legyen a kommunikáció. Egyelőre nincsenek jelszavas szobák, de idővel tuti fog kelleni
ts1.clans.hu:9997
-
iceQ!
addikt
Elég pendzs volt a mai nap azt kell mondjam. Végig a földön b@sztam a rezet
Ilyen misönöket....Na nem baj toljuk neki Creep kollégával meg aki jön.
-
iceQ!
addikt
válasz
Anonymus23 #22250 üzenetére
Köszi, bár ettől még messze vagyok. Ismerkedem ezzel a játékkal is
Igyekszem elsajátítani minden részét.
-
iceQ!
addikt
Toltam már sok ilyen játékot. Meglátjuk meddig bírom, de pénzt adtam érte így nem akarom hamar kukázni
-
iceQ!
addikt
válasz
Fitzgerald #22235 üzenetére
Vagány,
Hét óra király. Haza értem felveszlek.
-
iceQ!
addikt
Lenne esetleg olyan ember/csapat akihez tudnék társulni az este folyamán?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Csatakozom én is a topikhoz. Remélem nem fogtam mellé a vásárlással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest