-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
pendre54 #19591 üzenetére
A puding próbája az evés.
Szerintem nem feltétlenül rossz, mert a DPS sokkal becsapósabb mint a többi szám. A DPS az az, amit ha mindent jól lősz, akkor ez a max, csak éppen nem számolja bele a statisztikát, ahogy az adott egyén lő.
Pl 200-as DPS-el egy jól célzó többet fog lőni mint 300-al egy kevésbé jól célzó.Az alapvető gond az lehet, hogy egyetlen szett bónszod sincs ebben a jó értékek ellenére.
A Boo-n lehet kapni Taktikus és más tervrajzokat, abból nem tudsz valami jobbat craftolni, hogy akkor legalább már a szet bónusz jöjjön részben.Egyébként simán meglehet, hogy egy ilyen szívósabb karakterrel jobban fogod magad érezni enemykkel szemben, mert nem halsz olyan könnyen, és neked ez már elég.
Én alapvetően azt vettem észre, hogy jóval több lőszer fogy, de egyébként meg nem sokkal kevesebb érzetre a sebzés.
Na jó, sokkal kevesebb, viszont azt látom, hogy míg a sokkal kisebb szívósággal hamarabb kellett fedezékbe bújni, a jelenlegivel odaállok a buci gépágyús elé DZ3-ban, és lövöm a fejét, és max 1,5 tár az 5. fegyverből. Ugyanezt megpróbálnám a másik karakterrel, fél tárnál már bújni kellene.
Vagy pl a fegyver sem mindegy, elnyomom a pulse-t, és olyan AUG-ot pörgettem, ami killre 9% képzettség gyorsítást ad, lelövök kb 3-5 enemy-t, ez 27-45% gyorsítást ad, azaz még messze nincs lejárva a pulse-, amikor már nyomhatom újra, vagy akár a gyorsheal is ugyanez.
Sajnos nekem a kis talentek nem túl jók az itemeken, azaz még pulse-ra, heal-re, vagy esetleg okos fedezék erőre, stickyre rá kellene menni, de sajnos csak 1 értéket lehet újrarollolni.. -
sith7
félisten
válasz
pendre54 #19591 üzenetére
A szívósság még csak - csak, de nála képzettség is van ... és taktikusnál az is lényeg, ha nem az a lényeg
pl.: 75% - nál jár az okos fedezék, és már lehetne újra ellőni; ha feltölt a set, sticky akkor robban a legnagyobb sebzéssel; pulse is fullra töltve adja a legnagyobb pluszt stb.
-
válasz
pendre54 #18922 üzenetére
Szia!
Ezt próbáld berni a kliensbe, amikor először csatlakozol a szerverhez: https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fc (invite link).
Amint bent vagy, elvileg észreveszünk és kapsz tagságot, ha nem, írj az egyik lila adminnak és ad, de addig ne lépj ki, mert elfelejt a szerver.
+Kilépéshez ne a leave server opciót használd, hanem az értesítési területen lévő ikonon jobb gomb és quit discord, akkor sem felejt el. -
Brownage
tag
válasz
pendre54 #18825 üzenetére
hát ő ezt a ruhaösszeállítást nem nagyon értem.
1. baromira kevés az elsődleges dps-ed.
2. az egyetlen set amit kihasználsz a 2-es taktikus? ennek ellenére is a skill powered ehhez képest nagyon kevés. Az ilyen összeállítású ruhának sajnos nincs értelmeAkár 191-es, 214-es ruhákból is erősebb tudsz lenni SOKKAL! Ne az legyen a cél, hogy mindenhol 240 legyen. és ha nincs tökéletes ruhakombód, a savage kesztyűt is felejtsd el. 100% többet érsz azzal, ha a sentry vagy strikerből kiraksz egy bónuszt egy kesztyűvel.
Nem csak az alap DPS-ed alacsony, hanem az is a baj, hogy nincs se kettes, se kármas sentryd. Ami pl 30% fejlövés sebzés és +20% sebzés az elitek ellen. Ez önmagában nagyon sokat dob a valós sebzésen az NPC-k ellen. Ugyanígy a striker 2-es és 3-as bónusza még egy csomót dob. Ha teheted, akkor próbálj meg 3 striker és 2 sentryt, és azzal minimum kétszer gyorsabban ölsz meg egy ellenséget, mint most. persze lehet, nem találtad meg még az összes fontos cuccot, de valahogy próbálj meg egy egyensúlyt alakítani. inkább legyen kevesebb a szívósságod, de szükség van a dps bónuszokra, hogy hasznos dps legyél. Vagy legyen több szívósságod és akkor te vagy a tank, akkor nics szükséged dps-re
-
i@lex
őstag
válasz
pendre54 #18825 üzenetére
350K-val is.
Igazából a legfontosabb a trendi futócipő, mert csak futkosni kell a mobok elöl, meg darálni.
Komoly taktika nem szükséges hozzá, clutch play az egész.(Nézegetem Streamerhouseékat, meg még pár streamert, hátha valami alkalmazott taktikával próbálkoznak, de egyelőre semmi, futkosunk, bújunk, élesztünk, futkosunk, menekülünk, darálunk, futkosunk.)
Ami még hasznos lehet, hogy a táskát ne egy levegővel vigyétek, néha le kell tenni útközben, lőni, healelni, továbbvinni. Nekünk ez vált be.
-
Brownage
tag
válasz
pendre54 #16006 üzenetére
Annyi a titka, hogy nem kell fosni a Rogue rendszertől. Ez a játék mozgató "rogue"-ja
Nagyon sok emberen látom azt, hogy ha lát egy rogue-ot, akkor messze elkerüli, folytatja a kis saját monoton farmkörútját. Vagy éppen üldöznek rogue-okat, akik felbosszantották, de nem érik utol időben, és a timer lejárta után hagyják a francba. Akik utána általában ismét ledarálják hátulról az embert. Tökösnek kell lenni. Ha egyszer valaki felbosszantott és beleöltem 2-3 percet, hogy a fél pályán végigkövettem, akkor ne hagyjam már röhögve elsétálni. Lődd le. Kapja meg a halált. Legyél rogue. Fuss el, éldd túl. Egyrészt izgalmasabbá is válik a játék, másrészt sokkal több xp-t tudsz összeszedni és pénzt is.
Egyetlen killért kapsz mondjuk 5-6ezer XP-t? Meg 8-10 ezer DZ Fundsot? Most pontos szám nincs előttem. De emellett a meghalt játékos elejtett pénzét is lootolod. Nem tudom most pontosan hány NPC-t kell megölni 10 ezer pénzért, de gondolom nem dob mindegyik fixen. Ha dob, akkor kb 400-at dob? Ha minden 3. dob 400-at, akkor 4ezer pénzhet 30 NPC-t kell megölni. Tehát 10k DZ pénzhez kb 80-at? Na mindezt roguevadászat közben 2-3 perc alatt szerezheted meg.
Egyre kevesebb cheaterrel lehet találkozni, így egyre csökken a rizikó, hogy olyan rogue-ot üldöz az ember, aki mindenkit megöl, akit csak lát az útjában.
4 fős csapatban kell menni. Ha nem elég tapasztalt a csapat, akkor nyilván nem érdemes egy 4 fős manhuntos rogue csapatra ráugrani, mert valsz nem fog sikerülni megölni őket, de mondjuk én egyedül is elmegyek legalább a környékre, hogy lássam mi van ott. Nem egyszer volt már olyan, hogy 10-12 player összegyűlt és rájuk rontva én is kaptam a jutalomból. Nyilván egyedül nem ugrottam volna nekik.
De nagyon sok 1-2 fős rogue is van, akiket azért 4-en, signature skill használatával könnyedén le lehet ölni. 3-4-5 DZ kulcs esik ki belőlük, jó pénz esik ki belőlük és jó xp is jár értük.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
pendre54 #16006 üzenetére
Nagy része rugók levadászásából jött össze,dz ládák is adnak 1100-at,a mobok meg ~3-400-at. Eddig mindig meg tudtam venni a heti fegyvert a dz3-as vendortól,kivéve persze akkor nem amikor még nem volt meg a lv75 (jelenleg lv89). Többségében egyedül kezdem el dz1-től dz3-ig haladva,aztán általában vagy becsatlakoznak vagy behívnak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pendre54 #15175 üzenetére
A tegnapi senior csapattal toltuk ugyebár, Sith korára nem emlékszem, de veled együtt az átlagéletkor 47.7 év volt (62+43+38).
Biztos lehet ezt még feljebb tornázni.Más:
Dobtam volna kifelé a cuccot, két köcsög lelőtt, talán egy tized másodperc kellett volna még, azért nem nyomtam T-t előtte, mert ez a kettő pont azok voltak, akikkel együtt lettünk lelőve, majd hívtak volna be csoportba, de mondtam nem érek rá. 5 perc múlva lelőttek, na mondom elég volt lépek, de aztán csak visszamentem, volt még 3 másodperc rajtuk, amikor utolértem őket, feküdt mindkettő, ott szomorkodtak, meg kérdezték, hogy hogyan csináltam. Nem bosszantott volna, ha nem egy FW M1A-val dobtam volna nekik. -
Egonyolc
aktív tag
válasz
pendre54 #10761 üzenetére
ha már feloldottad azt a részt az egészségügyiszárnyban, akkor "L" gomb, bal oldalt kb a harmadik felülről. Kijelöl "dupla katt", kiválasztod, hogy "E" vagy "Q".
Kint, "E" vagy "Q" bal gomb eldob, jobb gomb eltesz.
Dupla "E"/"Q" leteszi magad mellé.szerk:
feloldani a "virus Lab"-bal lehet, az "extráít" pedig a "Hazmat Unit" oldaja fel. -
válasz
pendre54 #10541 üzenetére
Majd ha találsz/veszel/gyártasz vagy esetleg újrakalibrálsz egy itemet amin lesz mod slot akkor oda betudod rakni, addig értelemszerűen -mod slot hiányában- nem tudod.
Egyébként kültéren (azaz nem a bázison/safe room/house-ban vagy bármi olyan helyen ahol nem lehet skilleket aktiválni és fegyvert használni) vagy amikor aktiválni akarod? Egyébként alt+1 és alt+2 a default kombináció a lőszerek aktiválásához. Ha aktiválod akkor újratáraz és megjelenik egy kis ikon is a HUD-on. Alapesetben minden lőszer csak 10mp-ig tart, de fejlesztésekkel ezt megduplázhatod (ha jól emlékszem).
-
válasz
pendre54 #9553 üzenetére
ha egyszer megnyomod a g-t, akkor a defaultnak berakott gránátot kézbefogod, megjelenik a célterület, és a dobás íve. ha narancs, akkor oda be tudod dobni, ha piros, akkor nem.
a g-t hosszan nyomva tartva megjelenik egy körmenü, ahol ki tudod választani, milyen gránátot akarsz dobni. ez nálam valamiért nem működik megfelelően, mindig a defaultot dobálja.
hotkeyekre is be vannak kötve, általában ezekkel használom. a billentyűzetkiosztásnál megtalálod, én már elállítgattam, és nem emlékszem, mi volt az alapbeállítás. -
-=Jam=-
őstag
válasz
pendre54 #9553 üzenetére
1. Felhőbe ment a játék, nem fog elveszni.
2. Küldetéseknek az elején tudsz váltani normál vagy nehéz között, illetve lvl 30 után vannak napi küldetések kihívás fokozaton.
3. G hosszan, azzal kiválasztod a gránátot, majd után egy rövig G, hogy elővegye, és csak utána tudod az bal egérgombbal eldobni.
-
Ellia
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest