- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Üdv
Az a gond,hogy bárhol vagyok a mappon. De még a folyóban is akár. Nem telik el sok idő és ott vannak a lilák és akkor f*ck az egész.
A küldetésekben lévő ellenségeket nem nehéz kivégezni. De oda eljutni is alig lehet,mert tele van b*szva a térkép lila kocsikkal és helikopterekkel.
Még az első területen vagyunk és az egész KO. bent az erdőbe is max 8-10 perc fűben hasalás után is szevasztoposz és ott van a fél hadsereg.Pillanatok alatt uninstall lesz úgy érzem
-
Raymond
titán
Eszmeletlen jol tud kinezni a jatek. Fogtam egy kis repulot es elindultam Montuyoc fele. A hataron "leszalltam" a hegyi varos mellett, hovihar volt eppen koddel stb. Szereztem egy kocsit es elindultam nyugatra a to fele a hegyi uton, elezdett feloszlani a felhozet, olvadni a ho, felszall a kod. Nagyon jol nezett ki minden.
-
-
BeZol
őstag
Nyílt pálya -> GTA
Külső tps nézet -> GTA
Belső fps nézet fegyóval zoomoláskor -> fps
Menj A-ból B-be, majd C-be és D-be, ott öld meg ezt meg azt -> GTA
Az egészhez gyűjtögetősdi h jobb fegyód legyen (legalábbis ha jól sejtem ez van) -> bármelyik MMO-ra ráillik, de igazából ma már minden játék erről szól
Nincs pvp -> GTA, csak online verzió nélkül (bár ez a coopos dolog is kb onnan van koppintva)És akkor van még lopakodási lehetőség, drónozgatás és még ki tudja mennyi minden. Haverokkal játszva nem lehet rossz, viszont mivel nincs igazi pvp rész, ez bizony kalózos single módban végigtolt talán egyszer teljesen végigjátszós játékká fog degradálódni. Egy petákot sem ér a szememben ezek után, de örülök h kipróbálhattam.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondjuk az a teherautós az vicces volt. Mindig átment a hídon, ami nem volt már benne a béta területében.
AI-val meg ugye elég gáz az autósüldözés. Jó lenne ha vezetnének. Igazából ha az NPC-k tudnak nekik is illene. Rányomsz valahová majd ekvisznek oda. Ha mozog a célpont mint a teherautó követik. Kihagyták ezt a ziccert eléggé.
-
Beckett
tag
A kérdés nekem főleg az h meddig lesz izgalmas, szórakoztató, kb mennyi idő után válik unalmassá, repetitívvé. Ha legalább annyit hoz mint a division akkor szavam se lesz. Azt 200 óra után feladtam, de néha még most is lenne kedvem vele tolni, csak már sokat kihagytam, nem követtem a változásokat vagy fél éve.
-
Beckett
tag
Nekem nagyon bosszantó hiba/játékélményt rontó dolog kell, hogy egy ilyen általam kedvelt téma/játékstílust képviselő game megvételét megbánjam, szóval inkább optimista vagyok.
Ha 50 óra felett rakok bele akkor már megérte, főleg ha sikerül jó társasággal is coop-okat tolni
-
Beckett
tag
Ezt tényleg jól megcsinálták
Most már tuti vétel lesz, bár lehet azért is kezdek rákattanni mert nemrég olvastam Don Winslow Drogháború és Kartel című könyveit, ami bár a mexikói drogháború eseményeit dolgozza fel, nem Bolívia, de azért elég hasonló, így a hangulat már megvan hozzáHa valakit érdekel a téma olvassa el, letehetetlen és a durva az, hogy a való élet az alapja (sajnos) - mégha a sztori maga kitalált is a személyek egy része beazonosítható és az eseményekből is sok megtörténten alapul...
-
myckey
veterán
Ezt jól össze hozták.
Az 50 helyszín/kamera mind saját történettel rendelkezik, és nagyon sok háttér információhoz juthat az érdeklődő!
A történés befejeztével, egy kisebb monológot is kapunk a látott szituációról.
A 4 embléma és a bonus XP , már 3 helyszín "teljesítésével" elérhető.
Na ennyit az előtöltési időkről.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mi értelme volt átnevezni... Sok az agyhalott vagy mi, hogy nem érti a Ghost fokozat lényegét?
Remélem az átnevezés egyenesen arányos a mesterséges intelligencia növelésével.
Egyébként néha nagyon bosszantó, hogy sok dolgot lebutítanak a hülyék szintjére plusz a konzol szintjére is, hogy jobban élvezhető legyen azokon, mondom ezt úgy, hogy konzol is van itt, igaz én PC-n játszom.
-
myckey
veterán
Santa Blanca Cartel Szervezete
Nem kap Oscart a sztori, de egynek bőven elmegy.
Mellé egy kis kultúra, kicsit poénosan, de azért még érdemlegesen.
Taking Down the CARTEL! (Ghost Recon: Wildlands) | Culture Shock
-
s4hu|SyD^
addikt
Hiába szeretem az Ubisoft játékokat azért nem kell sok változatosságra számítani. Ez mindig a játékostól függőtt, hogy hogyan teljesíti a küldetéseket. Gondolom lesz bomba, túszok, öld meg ezt, ejtsd fogjul, térítsd el, szabotáld, szerezz infot, faggass. Más nem jut eszembe.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem jó reklám ez a sötét AI a játéknak. Gondolom te sem azért mutatod ezt, mert olyan meggyőző a viselkedésük. Én írtam a kérdőívbe is hosszasan, hogy kéne ezeket javítani elég erősen.
Kicsit későinek érzem az open béta dátumot, de inkább javítsák, finomhangolják a dolgokat még.
-
bigbadforty
tag
Melyik AAA játékot javítottak ki eddig? Csak az itteni fórumokon nézzünk szét.... Kb mindenhol sírás megy AAA játék esetében.
Day 0 patch, Day 1 patch az van dögivel meg Season Pass, minőség meg kuka. Elvégre igazuk van, boldogan nyaralnak belőlünk, minek megerőltetni magukat (No Man's Sky?)
Az olyan játékok mint például a Titanfall 2 meg eltűnik a süllyesztőben, mert 100 ember vette meg összesen, pedig az jó játék, megérdemelné a feedbacket.
-
.LnB
titán
Azért álljunk meg egy pillanatra. Nem védve dj-t. De az egész beta alatt forrott a reddit a sok baj miatt. Hiába írja le itt 3-4 ember, hogy ő neki semmi baja a játékkal. Tele van a youtube is nevetséges videókkal. EZ pedig azt támasztja alá, hogy tényleg van vele baj. Az már egyéni preferencia kérdése, hogy ezt kinek veszi be a gyomra. Szóval ezt szóvá tenni nem feltétlenül off. És igen is jogos. Akinek nem tetszik az védje meg a játékot, vagy hagyja szó nélkül. De az, hogy "nekem nem volt semmi bug". Az nem azt jelenti, hogy nem is lesz, vagy másnak aki megveszi annak se lesz semmi ilyesmi. Optimalizálatlan, és befejezetlen a játék. Kár ez miatt az embernek homokba dugnia a fejét.
-
morfondőr
addikt
Játékoslista már van, amire egy kérdőív kitöltésével lehet felkerülni. Ezen a Discord szerveren sokan vagyunk már, akik előrendeltük a játékot és bétáztunk is! Minél többen jelentkeztek be, annál könnyebb lesz majd társakat találni az open betara és a megjelenés után is!
-
-
s4hu|SyD^
addikt
-
myckey
veterán
Továbbá az előbb kaptam egy levelet, amiben megköszönik a zárt beta -ban való részvételt és mellé egy kérdőívet is dobtak.
Illetve valami ingyenes ruha darabot lehet kiváltani.
Ez a kérdő ív.
Bár nem tudom, ez másnak elérhető-e.
-
.LnB
titán
A Div-nek egyetlen baja a cheat. Majd a második részre remélem jobban figyelnek. Nekem csak 300órám van Div-ben, első naptól nyomtam, imádtam minden percét. Még manapság is vissza vissza nézek. Nemrég húztam fel egy újabb karit 30-ra, csak úgy.
Ezzel azt akartam mondani, hogy ismerem azt a topikot, sok játékossal játszottam együtt. Jó banda van ott, és mostanra igazi kemény mag maradt. (Most néztem poénból, van a topikban 868 kommentem.
)
(#843) daveoff Jóvanmá' offba van téve, lehet picit dumcsizni
-
ForRedGlory
félisten
Milyen alapon mondod meg, hogy mi menjen egy játék topicjában? Semmi kivetnivaló nincs benne, ha a játékot egy másikhoz hasonlítja valaki vagy egy olyan részéhez, ami szubjektívan jobb lett. Ne mond meg másnak (nekem sem...), hogy ki mihez hasonlíthat és mihez nem. Ha nem tetszik, akkor ugord át.
-
Kérlek szépen azért kell mindig a Divisionnel összehasonlítani, mert:
- Ubisoft
- co-op lövölde, küldetésekkel
- Tom Clancy (nyilván csak a nevük)
- a Division játékosbázisa fokozott figyelemmel várta ezt a játékot is, hátha megkapjuk azt a minőséget most egy taktikai shooterben (tekintsünk el a D hibáitól, amik a PvP kivételével sosem voltak gamebreaking bugok), amit a másikban
- a D hibáiból tanulva sokan nem mennek bele még egyszer ugyanabba, hogy egy évig azt kelljen figyelni, mikor lesz a Wildlandsből retail közeli termékTudnám még folytatni, de felesleges. Mindenki ahhoz hasonlítja, amihez akarja, attól még a Wildlands a closed beta szerinti állapotában nem lesz jó. Én kíváncsi leszek, mit sikerül javítani a startig, de egyáltalán nem reménykedek és minderre jó alapot szolgáltat a Technical Test és a Closed Beta közötti szinte 0 fejlődés.
De drukkolok, hogy egyszer minőségi játék legyen belőle és érdemes legyen megvenni. -
s4hu|SyD^
addikt
Jó... lopakodás, de én mondjuk alapból úgy közlekedtem, ha már közel voltam egy ellenséges területhez. Szóval engem tolt alapból a fedezékbe, ami néha kicsit agresszív volt. Van még mit javítani maradjunk annyiban, ha így adják ki akkor nem lesz megvétel egyből, 2-3 hónap legalább 2-3 patch aztán mehet a vásárlás.
-
s4hu|SyD^
addikt
HUD nélkül nem mutatja, úgy nincs semmi a képernyődön.
Sync Shot sem megy úgy, ami még egy elég fájó dolog. Azért a C az a guggolás, nem? Nekem nem volt olyan érzésem, hogy odasimulna a tárgyakhoz, fedezékekhez. Ezért is hoztam fel a Division-t. Persze ez csak animáció probléma vagy túl távolra van beállítva a karakter a tárgytól mikor beadja az automatikus lopakodást, ez nem olyan hatalmas probléma, de azért jó lenne azt érezni, hogy odasimul.
-
ForRedGlory
félisten
Mar megbocsass, de ha szerinted nem ez a lenyege a kollega mondokajanak, akkor fuss neki meg egyszer annak, amit irt...
Egyebkent meg mindenkinek szive joga eldonteni, hogy mi tetszik neki es mi nem.
Neki nem tetszik, neked meg igen, de ettol meg ez rohadtul nem azt jelenti, hogy neked van feltetlenul igazad. Ez csak ket velemeny...
Ennyi erovel a kerdesedre az a valasz, hogy ha nem a felhasznalo donti el, hogy mi a jo (amugy meg nem a fenet nem az donti el...) , akkor neked sincs tul sok beleszolasod abba, hogy masnak mi tetszik es mi nem.
-
daveoff
veterán
nem csak az írás a lényeg, hanem a videók benne....
egyébként meg tök ugyanaz a véleményem a játékról, mint nekik, szóval ez egyéni kérdés, hogy ki ad rájuk, és ki nem. én bírom azokat az újságírókat, akik ki merik mondani, ha valami szar, vagy nem olyan, mint amilyennek beharangozták.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondjuk úgy, hogy rengeteg a bug. Béta, béta, de azért csak 1 hónap van a megjelenésig. Én szerencsére a Division-t akkor vettem meg mikor ez az 1.5 volt most jön az 1.6, nekem teljesen bejön a játék igaz én eddig még csak PvE-t játszom, de nekem szórakoztató, el lehet vele ütni az időt a napi küldetésekkel. Csak, hogy meglegyen a Barrett Vest 100x csináltam meg a küldetést, farmoláshoz hozzá vagyok szokva, de néha azért frusztrált.
Most, hogy megvan alig játszottam vele, igaz Siege + Wildlands volt. Azért beletoltam a Division-be 180 órát már és nincs is meg régóta, és nem is játszottam még PvP-t, Dark Zone-t is alig, ott a 2 DLC abból is csak az egyiket próbáltam ki 1x. Ha csak ilyen vagy ehhez hasonló lesz a Wildlands egy hatalmas, lopakodós világgal, amibe beleteszel 300-400 órákat simán megéri a befektetett játékidő/ár arányt. Egy nagy kérdés még, hogy mennyire idegesítő bugokba fog belefutni az ember. Minél nagyobb a világ annál nagyobb a hibalehetőség. Watch Dogs 2-őt sem fejeztem még be pedig az sem most jött ki, de nem képesek optimalizálni. Nem is igen foglalkoznak vele. Mondjuk szerintem az is egy roppant szórakoztató és látványos játék lett. Sokan szidják az Ubisoft játékokat, nekem például kifejezetten bejönnek. Egy titka van, hogy nem kell megjelenéskor megvenni. Fél év után vagy 1 év után simán mehet a vétel.
Nagyon bízom abban, hogy ez a béta build ez valami kezdetleges volt. Vagy 1 hónap alatt gőzerővel heggesztenek hozzá egy Day 1 patch-et.Amúgy Division fórumot is nézegetek néha, de ott mindig csak a sírás megy minden miatt. Valaki beírja, hogy neki pedig tetszik a játék egyből nekiugranak szóval abba is hagytam az olvasását a fórumnak. Csak a sírás mindenhol.
Egy valami nem tetszett még itt a Wildlands fórumán például nem válaszolnak a készítők. Division fórumán ott vannak a moderátorok írnak, hogy továbbították az észrevételt, WD2 fórumán is. Itt meg néma csend.
-
s4hu|SyD^
addikt
2 grafikai bugot is találtam, este világított a szakáll meg a nap átsütött a hegyen is és ez nem néz ki jól a enhanced godray-el.
Egyébként azt mondom, hogy jó munkát végeztek, must buy lesz. El lehet vele lenni amúgy ha nem csak akciózik az ember hanem nézelődik. Jobban rá kell állni a taktikázásra.
Erről jut eszembe ha a HUD-ot kikapcsolom és a mark-olást is akkor nincs Sync Shot.
Azért az működhetne.
-
s4hu|SyD^
addikt
Jól néz ki ez na. Amúgy 40-60 fps között ugrándozik, természetesen területtől függően. Annyira nem rossz az.
Lámát még nem láttam, a teheneket, marhákat, háziállatokat igen.
Értem mire gondolsz pont most néztem meg a beállításokat a hangoknál és szerintem túl halk a játék. Jó lenne ha villám hangja is olyan lenne, hogy összekakiljam magam. Lehet csak túl távol villámlik meg dörög.
Amik kicsit zavarnak még azok az esőcseppek, azok elég szarul néznek ki. Mármint mikor van az, hogy földet ér az esőcsepp vagy valamihez hozzáér. Láttam már esőt esni házon belül is mondjuk, az sem az igazi. Az, hogy a vizes részek tükröződnek, csillognak viszont nekem nagyon tetszik, lehet picit túlságosan is csillognak, de nekem bejön. Ez meg, hogy borult az ég és átsüt a nap a felhőn és bevilágítja a területet ez lenyűgöző. Felhőknek talán lehetne amúgy valamivel szebb textúrája, de az legyen a legkevesebb.
-
s4hu|SyD^
addikt
Meglátjuk, megyek még picit játszani. Meddig is tart a béta? Minél többet játszom annál jobban tetszik.
Remélem amúgy lesz nagyobb élővilág is, mint őz meg mittudoménmi, nyúl.
Ha nem vigyázok beváltom a 20% kedvezményem erre. Bár még mindig sokallom a 32 fontot érte. Mondjuk én 100 órákat simán eljátszadozom ilyen játkokkal. Úgy nézve lazán megéri.
Ezt az oldalt tudjátok?
https://ghostreconnetwork.ubi.com
@VTom: Ezzel játszom. Borderlessel elég szép arányban hozza a 60 fps-t. Van, hogy be-be esik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged