-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Annyira nem követtem mondjuk (mivel én azt hittem, hogy csak internetes a játék és nem ilyen lehet menni csak Solo-ban is féle). Egyébként én imádom a játékot a hibái ellenére is. Igaz nem a megjelenéstől van meg. Bízom benne, hogy a Wildlands-ben kifogják javítani az idegesítő hibákat, ha nem akkor úgyis tele lesz a fórum a sírással, ahogy a Division fóruma is, abba is hagytam az olvasását régóta, csak ha valamit keresek akkor tévedek oda.
Egyelőre a Wildlands fórum az még úgy ahogy, de ott is megy a sírás rendesen a PvP hiánya miatt. Szerintem teljesen jó ez a PvE, Co-op. Persze eltudnék képzelni egy PvP részt is, de lehet ott dőlne be az egész játék.
-
Jovanny2
őstag
Ja, a játék állat volt. Megadtál egy utcát, kikereste a google maps-en, a kórházakat, reptereket, és kiszámolta mennyi idő alatt fertőznéd meg a városrészt, a várost, a megyét, az országot, a világot. Szépen rajzolta a térképre, és a végén kiírta mennyi idő kellett hozzá. Komoly volt.
-
myckey
veterán
Talán igaz, fene tudja. twitter
Egyébként majd az élő adásban, lehet elhintenek némi morzsát.
Don't miss the premiere of War Within the Cartel, the promotional live-action prequel, during our livestream on Twitch, 02.16.17 at 2PM PST.
Ez pedig egy kisebb videó, a Ghost Recon Wildlands - AI vs NPC Battles (gameplay Xbox One)
A csapattársakra, valamint a rebellis erőkre támaszkodik, javában.
Persze azt nem tudni, milyen a nehézségi fokozat.
Valamint ez konzolos felvétel. -
s4hu|SyD^
addikt
Értem én, de ha lehet direkt az Ubi-tól venném, ha ugyanannyira jön ki. A -20%-al jelenleg 32 font a játék. Az pont annyi, mint amennyiért megveszed máshonnan.
Pontosabban: Greengaming 32.79 font, Ubi meg 31.99 a -20%-al. Csak ha van az a -5% Greengaming-nél akkor olcsóbb, egyébként Ubi a nyerő. És semmi mást nem kell tenned csak játszani a játékaikkal és mindig van -20%. Szerintem ez szép gesztus tőlük még akkor is ha kicsit többért adja, mint a kulcsos oldalak.
-
myckey
veterán
Nem tesz semmit.
Én is töltöm, kicsit lepontoztam a dolgot, meg amit lehet bele írok.
Mivel vannak dolgok, amik meglehetősen nem nyerték el a tetszésemet.
Annak ellenére, hogy én nem szoktam Full-ban bírálni.Az eső cseppek felett mai napig nem jutottam dűlőre......Hogy a halálba tudtak olyan ocsmány, pixeles, fehér valamit bele rakni.
Mint valami ökör hányás..... -
myckey
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged