- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Tibtobi #1373 üzenetére
Igen ott
Elsőre azt hittük mi is,hogy a fokozat a rossz. De váltogatva az látszott,hogy erősebbnek írt szinten több töltény kell az alap ellenfelekhez. De a lilák ugyanúgy ránknéznek és csá.Igen a drón volt az első,amit használtunk. Ami skillt összeszedtem,azt is arra toltam mind. Berepülgettem a házakba is vele. Sokszor a pálya mellett a semmi területen fűben hasalva is kiszúrt egy csoport lila. De sokszor úgy is kiszúrt,hogy kétszer az alap ellefelek elsétáltak mellettem,amíg ott feküdtem a fűben. Itt gondoltam,hogy ez a része PVE lehet.
maga a játék a TheVr srácok stream-jében tetszett meg nekem.
De az még zárt beta volt.
A játék mechanikáját imádtam,mert tisztára farcry4. Csak állatok nélkül és a helikoptert rosszabb irányítani,de cserébe nagyobb
Sajna én nem szeretem,ha a küldetészónámba beleavatkozik valami ecpi ellenfél. Az nem gáz,ha bossok jönnek,de az legyen a küldetés része és ne így.szallasi007
Nem fogom vissztelepíteni a játékot. Ennyi óra alatt nem hozta meg a legkisebb szikrát sem,hogy megvegyem.
Sok élményleírást elolvastam itt és nekem az jön le,hogy többeknek csalódás,mint áttörés. Így ez ennyi. Sajnálom a dolgot,de ez így maradKicsit másképp sikerült az én élmény leírásom,de engem sokkal jobban felzaklatott a dolog,mint másokat. Nagyobb volt az elvárásom. Azaz békésebb.
Mit kellene másképp értenemLáttam egy pöpec stream-et belőle. Olyasmit vártam el és nem az lett.
Tudok lopakodni200+ óra dying light megtanított
Nem újradobja az enemy-t. Rosszul fogalmaztam. Elém teszi az újat. Nem azt,akit megöltem. Akit megöltem az nem tér vissza. Csak akkor,ha mindketten meghaltunk végleg és újratölti a mappot,azaz újraindul a küldetés. -
djyuri
őstag
válasz
Redcaster #1369 üzenetére
Betaggeltem mindenkit. Üres házban vagyok,első emelet...Ablakból figyelek ki. Megfordulok,hogy lemehessek a lépcsőn,majd lépek kettöt és elég rak 1-3 ellenséget. Ezen nincs mit magyarázni
Divison ugyanez
Division-be csak azt nem szeretem már,hogy a darkzone-ba mindegy melyik szintre lépek be,uyanúgy camp-elik a nagyok a kicsiket. Erre verik a pöcsüket. Hajrá :S De majd megveszem a DLC-t és még lesz benne kiaknázatlan terület így
szallasi007
ShiftdeleteNincs ezzel baj,már feldolgoztam. Olyan a szitu,mint a Wot-ban. Valakiknek sz*r napja kell lenni ahhoz,hogy másoknak jó napjuk legyen. Csak ott vagy atom premium vagy orosz legyél. Itt nem jártam utána mitől hagy ékén az MM. (Wot-ot másfél évig toltam haver fullos accjával. Miután a végén már orrvézéseim lettek tőle,akkor másik haver megmutatta,hogy nézd csak ilyen egy csalás XVM! Elindult a játék,nyomott egy gombot és a tank kb magától ment. Lőtt-lőtt-lőtt...tankásszal végzett
Mire közölte: "gabika,nyugi...megtaláltam a sz*patást az oroszok ellen...a saját csalásuk...hehe" (ui.: CW-be természetesen ezek nem működnek) De hazajöttem és uninstall
s4hu|SyD^ Fájlellenőrzés mert nehéz a játék? (vagy számomra igazságtalan?)
Nem..de amúgy volt már az,mert nekünk is bejött ez a sok csatlakozási hiba,amit a portforwarding beállítás megoldott.
-
djyuri
őstag
Üdv
Az a gond,hogy bárhol vagyok a mappon. De még a folyóban is akár. Nem telik el sok idő és ott vannak a lilák és akkor f*ck az egész.
A küldetésekben lévő ellenségeket nem nehéz kivégezni. De oda eljutni is alig lehet,mert tele van b*szva a térkép lila kocsikkal és helikopterekkel.
Még az első területen vagyunk és az egész KO. bent az erdőbe is max 8-10 perc fűben hasalás után is szevasztoposz és ott van a fél hadsereg.Pillanatok alatt uninstall lesz úgy érzem
-
djyuri
őstag
Srácok!
Én csinálok valamit rosszul a tesómmal vagy ennyira szivat a játék?
Mi ez az open beta jelentés? Most akkor bármikor PVE-be átvált a játék,mert tele van a térkép a többi játékosokkal is? Mert egyetlen egy küldetést sem seikerült a tutorial után még megcsinálni,mert bárhol,bármikor rak vissza a játék,akkor ott vannak a "lilák" és egy lövés tőlük. Akárhol,akármikor,fentről,lentről,oldalról,belülről,kívülről...stb FEDEZÉK MÖGÜL... lőnek ránk,akkor egy lövés. Elsőre azt hittük a játék nehézségi fokozatát elírta a tervező. De mindegyik beállítással ez a helyzet. 4 óra játék és gyakorlatilag egy enemit se sikerült lelőni,mert a lilák szétb**sznak mindent.Itt meg azt olvasom,hogy hűdejó nektek a játék,tök unalmas,nincs senki a térképen...
Akkor most ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged