-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbadforty
tag
Melyik AAA játékot javítottak ki eddig? Csak az itteni fórumokon nézzünk szét.... Kb mindenhol sírás megy AAA játék esetében.
Day 0 patch, Day 1 patch az van dögivel meg Season Pass, minőség meg kuka. Elvégre igazuk van, boldogan nyaralnak belőlünk, minek megerőltetni magukat (No Man's Sky?)
Az olyan játékok mint például a Titanfall 2 meg eltűnik a süllyesztőben, mert 100 ember vette meg összesen, pedig az jó játék, megérdemelné a feedbacket.
-
bigbadforty
tag
(nem válasz akart lenni Lnb.)
Kaptam meghívást a zárt bétára, köszönöm is a fórumtársnak, kb. 20 percig volt a gépemen a játék. Trailerek alapján úgy gondoltam, hogy ez tuti vétel, végre egy kis taktikus kommandózás.
Amikor megláttam a karakteranimációkat, a 35-40 FPS ingadozást NEM maxon GTX 1070 mellett, azt az ótvar bughalmazt kb az első ellenségnél, illetve a fizikát..... Azt mondtam, hogy nekem ennyi, nézzenek hülyének mást. És ahogy itt látni az "első nap tuti vétel" kommenteket, a Ubisoft ismét elérte a célját. Összetákolt félkész valami, amiért megőrül mindenki, és képes bemagyarázni magának minden játékos, hogy na..... jó lesz ez, megjavul majd, szupi lesz.
Lehet anyamalacot játszani és védeni, meg hogy mindenki egy fikázó fanboy, és direkt szidja. Nem.....én meg akartam venni, reméltem össze tudnak ollózni minden más ubi játékból legalább valami használhatót.
Miért vártok el akármilyen változást, amikor rengetegen nyáladzanak egy félkész játékért, ami már most megjelenés előtt visszahozott minden költséget és pluszt is termelt? (hasonlóan, mint a COD-széria)
Miért kellene kijavítani akármit is, miért kellene foglalkozni komolyabban a játékkal, ha már most megérte nekik az egész?
Ja de várjunk, 11 oköszisztéma. Tapzs tapzs, vegyétek-vigyétek.
Más: tegnap kipróbáltam a For Honort, ott miért fut 100+ FPS-sel Extreme-n, és miért van k...a jól leanimálva az egész?
Ubi ugyanúgy...
-
bigbadforty
tag
Hello,
Van még esetleg valakinek beta meghívója?
Megköszönném. (For Honor is jó ha még tart
)
uPlay: Bigbadforty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged