- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalakov
senior tag
válasz
Bjørgersson #1621 üzenetére
Akár azzal is.
oriic: Írni oké, de gondoltam azokhoz szólok, akik csak olvasó módban nem mernek a sok kan között megszólalni.
Egy próbát megért.
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #1621 üzenetére
-
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1053 üzenetére
A hivatalos oldalon kiadott PC követelményeknél, 50 GB tárhelyet kérnek.
Egyébként már az új tartalom , felülírta a régit, nem adódott hozzá.
Tehát most 25,7 GB -on állapodott meg.
Személyemnél. -
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1034 üzenetére
A dobozos Gold kiadásra nem vennék mérget, mármint a beszerezhetőségre.
Bár Cseh és Lengyel honosítással találtam, egész hiteles helyről.Ellenben az Off-line lehetőség adott lesz, ezt a vezető játék tervező is megerősítette, még tavaly, egy interjú keretében.
Ghost Recon: Wildlands Interview: Offline Mode
De ha nem így lesz, gyorsan kiderül.
-
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1032 üzenetére
A játék elérhető lesz, offline módban is.
Lehet single player-ben játszani, a gépi csapattal, internet kapcsolat nélkül is.(#1031) VANESSZA1
Magyarban ezt találtam, nem tudom, miféle.
De szerintem lennie kell PC-ben is dobozos Gold-nak, mediamarkt ból kiindulva. -
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1024 üzenetére
A csapattársak valóban nem a legeszesebbek, távol állnak a jótól.
De azért nem használhatatlan kategória.
Nem egy küldetést úgy is meg lehet csinálni, hogy jelentősen rájuk hagyatkozol, te csak irányítasz a háttérből.
Ilyenkor a lázadó erőket is igénybe lehet venni.
Persze a rendszeres utasításokat nem lehet elhagyni.Érdemes lesz fejleszteni a csapattal és a rebellisekkel kapcsolatos fejlődési ágat.
Különös képen a szinkronizált lövést.....remélem ezt valahogy majd HUD nélkül is lehet használni. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Az egész nehézségi fokozat abból állt, hogy 4-5 lövés helyett meghaltam már 2-től, csapattársaim szintén. Ez úgy ki is merült ennyiben az első területen. Magyarán a nehézségi fokozat nem igazán releváns mivel lényegében minden ellenfél 1 fejlövés. Viszont ha a csapattársaimra hagyatkozom, akkor bizony egyedül maradok, mivel nem olyan okosak mondjuk úgy és tényleg gyorsan elhullanak. Ami hozzáadott a nehézséghez nagyon sokat és az élményhez is az a HUD nélküli játék. Viszont úgy olyan volt az egész mintha egy másik játékot játszanék.
-
válasz
nem. egy kezemen meg tudom számolni az ilyen játékokat. még stratégiai játékokban is ritka az ilyen. inkább a játékos lehetőségeit korlátozzák, meg jobban csal a gép (pl. egy egységhez x nyersanyag helyett neki csak a fele kell).
-
myckey
veterán
válasz
Bjørgersson #1000 üzenetére
Frankó, hogy ennyire előre látó vagy.
#1001) duvi
Csak ne futószalag jellegűek legyenek.
(#999) myckey
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #983 üzenetére
arra rá lehetett volna tölteni ?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Bjørgersson #983 üzenetére
Én azt letöröltem....
-
válasz
Bjørgersson #488 üzenetére
Szerinted, másik több ezer felhasználó szerint meg van baj, örülj neki hogy neked nincs. Nálam ugyan úgy fut high-on mint low-on, ez biztos teljesen normális.
Egyébként meg lényegtelen is, mert egy unalmas semmi az egész. Rájöttem már hogy ezeknek az open world vackoknak nem én vagyok a célközönsége.
myckey; a "rájöttem már hogy ezeknek az open world vackoknak nem én vagyok a célközönsége". melyik része nem érthető?
-
Harambee
tag
válasz
Bjørgersson #488 üzenetére
Már nem azért de akinek van olyan gépe hogy mindent észnélkül maxra állítva is vinni-e kéne 60+ fps-el, akkor annak nem a fejével van a baj hanem az optimalizálással.
Elég ha felnézel redditre, elég combos pcket eszik meg reggelire -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Bjørgersson #481 üzenetére
Nincs bekapcsolva a uplay kezelőfelülete.
(#482) myckey
Lőttél már minigunnal és hallgattafd a becsapódás hangját? Maga fegyver (sima, nem a minigun) hangja nem tűnt fel, hogy mintha műanyag lenne? Szerintem borzalmasak a hangok -
Vadasz1
tag
válasz
Bjørgersson #481 üzenetére
Sziasztok kb milyen hosszú lehet a béta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged