- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
Nyílt pálya -> GTA
Külső tps nézet -> GTA
Belső fps nézet fegyóval zoomoláskor -> fps
Menj A-ból B-be, majd C-be és D-be, ott öld meg ezt meg azt -> GTA
Az egészhez gyűjtögetősdi h jobb fegyód legyen (legalábbis ha jól sejtem ez van) -> bármelyik MMO-ra ráillik, de igazából ma már minden játék erről szól
Nincs pvp -> GTA, csak online verzió nélkül (bár ez a coopos dolog is kb onnan van koppintva)És akkor van még lopakodási lehetőség, drónozgatás és még ki tudja mennyi minden. Haverokkal játszva nem lehet rossz, viszont mivel nincs igazi pvp rész, ez bizony kalózos single módban végigtolt talán egyszer teljesen végigjátszós játékká fog degradálódni. Egy petákot sem ér a szememben ezek után, de örülök h kipróbálhattam.
-
BeZol
őstag
Felraktam, kipróbáltam. Hát ez egy GTA vidéken, és jobban a harc-ra fókuszálva, de alapvetően menj A-ból B-be, ott daráld le ezt azt meg gondolom egyéb finomságok, és kaphatsz hozzá másik 3 emberi játékost is.
A grafika nem egetrengető szerintem, és ha választanom kéne, inkább megyek rendes fps-sel játszani, vagy gta-zok, de ez a kettő közti átmenet hát nem tudom, így 30 perc után erre jutottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- EAFC 25
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged