- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Hát nekem videó kéne mert számomra érthetetlen amit leírsz. Elhiszem csak rajtad kívül nem tapasztalt senki hasonlót.
Drónt használtátok hogy feltérképezzétek az adott részt?
Nekem az az érzésem hogy nem igazán érted a játékot.
Divisionben és ebben is újra"dobja" az enemyt.
WoT: ez lehet de sok köze nincs a topikhoz -
Tibtobi
tag
Kicsit kusza az egész. Szóval az 1 koponyás területen vagy és azonnal rád szállnak a lilák?
Extrém fokozaton toltátok? Akkor van ilyen erős WH szagú AI. Egy szinttel lentebb nem bűntett annyira a gém, ha elbaszod a lopakodást.
Igen, több kisebb helyen is ott vannak a lilák. Simán meg is tudod őket kerülni, de ha ennyire rátok szálltak akkor az azt jelenti, hogy nem sikert elsőre leszedni őket(sem másodjára) és erősítést hívott. Ha innentől leálltok velük harcolni, akkor 90% a halál. Pár golyós leszedés pedig teljesen normális, azért ez nem a CoD.
Nincs enemy respaw a játékban, szóval azt ti néztétek be.Ezért kár volt letörölni, inkább a kicsit "ghost"-osabban kellett volna tolni
-
myckey
veterán
Ez elég érdekes, mert engem, gyakorlatilag ha nem derítenek fel, akkor nem is találkozom velük, ha csak nem alakul ki valami nagy hadakozás, vagy esetleg nem a helyőrségükre, bázisukra, fennhatóságuk alá tartozó helyre megyek.
Ilyennel ,hogy csak úgy bárhol a mapon, minden előjel nélkül ott lesznek rajtatok....még nem találkoztam, de máshol sem. Pedig elég sok helyet olvasok.
Pláne, hogy ez a játékot is ellehetetlenítené.Az uninstall meg szíved joga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest