Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Ez a rövid kapcsolat úgy nézett ki, hogy, kezembe vehettem egy rövid "ez nagyon sokat ér" és egy "leejted megdöglesz" mondat keretében...

Jó a Marvin, ráadásul a Tiednek már történelme van... én meg évekig gyűjtöttem a Certinámra... azzal mostanság írom a történelmet...
Sokat megélt óraként néhány Vostok maradt ránk öcsémmel nagyapámtól.
Milyen jók azok is! 
Mandzsettagombról ugyanezt tudom elmondani...
Egyik születésnapomra kaptam meg, hogy most már rám vár, hogy használjam... messze vagyok én attól, hála égnek... 
Akit itt sértünk ezen rövid eszmecserénkkel, attól elnézést kérek, de az óra legalább olyan érzelmeket képes egy férfiből kiváltani, mint egy ThinkPad. Több, mint használati tárgy. Megtestesült tökéletes mérnöki műalkotás, aminek saját lelke teremtetett.

Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- OTP Bank topic
- Androidos tablet topic
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i7-8750H CPU,32GB DDR4,256GB SSD,8GB GDDR5 VGA,WIN11
- Legion 5 GAMING Notebook! 15" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sokat megélt óraként néhány Vostok maradt ránk öcsémmel nagyapámtól.
Milyen jók azok is!