Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Házon belül is nagy a különbség, épp tegnap raktam egymás mellé a T61-es gépemet a könyvelőnő Lenovo n200-as gépe mellé, az meglehetősen bumfordi jószág, vastag, és az ezüstszerű fedlapja szerintem ronda is (stabilnak stabil, nem recseg-ropog). Van itt még régebbi nemalu fehér Macbook, az kicsi és vékony, de sehol nincs robosztusságban egy T61-hez képest, a tenyértámasznál már töredezik. Szóval nincs olyan rossz véleményem a T61-ről.
-
TOZ
addikt
Kiprobaltam a sajat elfekvo ub akkumat (T61, T7500, X3100, 14.1") Nekem elvileg masfel orat ad pluszban. De gyakorlatilag 45 perc utan hirtelen lemerul... Lehet halott az egyik cella? Pedig 4 ciklusos az akku mindossze.
(meg jo, hogy nem adtam el vegul itt a ph-n, egett volna a feje,) -
Magnat
veterán
Ezt így nem nagyon lehet meghatározni ... ha jól tévedek az UB akksik olyan 2.7 v 2.9 AH körül vannak, sztem ez a legjellemzőbb adat, amivel kalkulálhatsz ... nem mind1 ugyanis, h egy 7.2 vagy egy 5.2 Ah-s nagy akksi mellé teszed... de az arányok alapján már könnyen kimatekolhatod, h melyik nagy akksival szerelt gép kapacitását mennyivel dobja meg :-)
-
rankesz
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drum 'n' bass
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest