- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
TOZ
addikt
Suspend utan nincs wifi problema megoldasa (a thinkwiki.org-rol, ami tenyleg baromi sok jo infot ad TP vs Linux kerdeskorben):
[link]
Velelmezem, hogy Atheros chipsetes a wlan kartyad... azok bugzanak suspendbol visszajovet, de a linken a megoldas.
Nekem inteles kartya van, igy csak elvi sikon szolgaltam a megoldassal, a problemat nem tapasztaltam.A wifi lefagyas dolog szerintem Ubuntu feature lesz... 2 honap alatt egyszer mar nekem is elojott a T61en (7661-ZZN). De elotte a regi Asus-omon usb-stickes wifi megoldassal rendszeres fagyasok voltak hasonlo tunetegyuttes kisereteben.
Vegul, ha mar feljott a T61 vs. Ubuntu tema. A trackball neked (nektek) nem csinal olyat Ubuntuval, hogy hol mukodik a kozepso gombra gorgetes es/vagy trackball click hol nem. Nalam teljesen ad-hoc modon hol megy, hol nem megy. Trackball config fent van, rc.localban a szukseges echo-k megadva... Eddig nem jottem ra mitol van ez.
-
Innox
tag
Szia!
Szerintem biztosan a linux a ludas, mert nekem XP-vel semi ilyen hibát nem generál a gép. A wifihez a legújabb intel driver van fent. Azt azonban nem tudom, hogy lehet-e firmware-t frissíteni. Szerintem linuxos forumon lehet előbb találsz megoldást. Esetleg a CAPS-LOCK LED villogás jelenséget érdemes lenne kiguglizni, mert van ilyen troubleshoot gyűjtőhely biztosan.
Üdv: Innox
-
gecsoz
aktív tag
Részemről a T61 -et venném.
De csakis azt amit elsőként írtál, mert a második ((ND218HL)) csak 4 cellás aksival van., és az nagyon karcsú :|
Komolyan érezhető a különbség már a kézbevételnél is a R61 és a T61 között a T61 javára..
Az új R -es sorozat szerintem sokkal jobb hosszú távon mint az R61 -es, de tény, hogy drágább lesz.. Mint ahogy a T61 - T400 irányban is jóval drágább a T400..csak ha belegondol az ember, akkor viszont új proci.. ddr3 ram.. nagyobb hdd, jobb vga.. stb.. nagyon ió az új széria.. mind az R mind a T irányvonalban.. ha tudsz rá ennyivel többet költeni akkor én megvárnám, mire megérkezik.. időtállóbb lesz sokkal..
bár az is igaz, hogy a T61 -ek és R61 -ek árának drámai csökkenése várható az új szériák megjelenésével (legalábbis használtban tuti..)
-
pepe76
csendes tag
Még valami, a Roll Cage-et csak a drágább T61-nél írják, de lehet, hogy csak kifelejtették.
Ja igen, és ezt a kisebb T61-es modellt az istennek sem találom a Lenovo oldalán. Mivel nem a modell van megadva, hanem a part number (7661ZTN), ezért a Support / Downloads oldalon kerestem, ahol találtam is 7661-eset, de ZTN végződésűt nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest