Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
TOZ
addikt
Suspend utan nincs wifi problema megoldasa (a thinkwiki.org-rol, ami tenyleg baromi sok jo infot ad TP vs Linux kerdeskorben):
[link]
Velelmezem, hogy Atheros chipsetes a wlan kartyad... azok bugzanak suspendbol visszajovet, de a linken a megoldas.
Nekem inteles kartya van, igy csak elvi sikon szolgaltam a megoldassal, a problemat nem tapasztaltam.A wifi lefagyas dolog szerintem Ubuntu feature lesz... 2 honap alatt egyszer mar nekem is elojott a T61en (7661-ZZN). De elotte a regi Asus-omon usb-stickes wifi megoldassal rendszeres fagyasok voltak hasonlo tunetegyuttes kisereteben.
Vegul, ha mar feljott a T61 vs. Ubuntu tema. A trackball neked (nektek) nem csinal olyat Ubuntuval, hogy hol mukodik a kozepso gombra gorgetes es/vagy trackball click hol nem. Nalam teljesen ad-hoc modon hol megy, hol nem megy. Trackball config fent van, rc.localban a szukseges echo-k megadva... Eddig nem jottem ra mitol van ez.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest