Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
SpeedR
őstag
Miért ne lenne érdemes CPU feszt állítani? Alapból iszonyúan túl van feszelve. Enyémnek a max órajele 1,7 GHZ, amit a gyári 1,3 volt helyett simán visz 1,03 volton, ami egyrészt sokkal hűvösebb működést eredményez, másrészt akksiról működtetve sokkal tovább bírja a gép. De ha akksiról megy, akkor simán leszabályozom 600mhz-re, amit a gyári 1 volt helyett atomstabilan tud 0,7 volton is. (így lehet nyerni kb + fél órát)
Monitor kikapcsolást/alvást/hibernálást pedig a windowsos alapszoftverből is simán lehet szabályozni. TPFancontrol-t természetesen használom, és szerintem NHC-vel kiegészítve tökéletesen kiváltja ezt az IBM Power Managert. -
kerlas
tag
Nálunk a családban van kettő R51e és egy T61. Már mindegyiknél tapasztaltam a jelenséget, bár viszonylag ritkán jön elő, és ahogy megfigyeltem eléggé beállításfüggő. Értem ez alatt azt, hogy ha érzékenyre van állítva, akkor sűrűbben jelentkezik, ha kevésbé érzékenyre, akkor pedig szinte soha. Én ebből azt szűrtem le, hogy ez technológiából adódó probléma lehet, és szükség van néha hogy kalibrálja magát, szerintem ezzel hiába fordulsz a szervizhez.
Aktív témák
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest