- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
SpeedR
őstag
Miért ne lenne érdemes CPU feszt állítani? Alapból iszonyúan túl van feszelve. Enyémnek a max órajele 1,7 GHZ, amit a gyári 1,3 volt helyett simán visz 1,03 volton, ami egyrészt sokkal hűvösebb működést eredményez, másrészt akksiról működtetve sokkal tovább bírja a gép. De ha akksiról megy, akkor simán leszabályozom 600mhz-re, amit a gyári 1 volt helyett atomstabilan tud 0,7 volton is. (így lehet nyerni kb + fél órát)
Monitor kikapcsolást/alvást/hibernálást pedig a windowsos alapszoftverből is simán lehet szabályozni. TPFancontrol-t természetesen használom, és szerintem NHC-vel kiegészítve tökéletesen kiváltja ezt az IBM Power Managert. -
kerlas
tag
Nálunk a családban van kettő R51e és egy T61. Már mindegyiknél tapasztaltam a jelenséget, bár viszonylag ritkán jön elő, és ahogy megfigyeltem eléggé beállításfüggő. Értem ez alatt azt, hogy ha érzékenyre van állítva, akkor sűrűbben jelentkezik, ha kevésbé érzékenyre, akkor pedig szinte soha. Én ebből azt szűrtem le, hogy ez technológiából adódó probléma lehet, és szükség van néha hogy kalibrálja magát, szerintem ezzel hiába fordulsz a szervizhez.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1, 13,3" FHD IPS , Ryzen 5 Pro 4650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD IPS , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5, 15,6" FHD IPS , I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest