- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz
BobMaster #10568 üzenetére
Ez abszolut erteheto, marmint, hogy nincs raktaron. Vevokent azonban bosszant, hogy akkor miert adnak meg 3-4 hetes szallitasi idot... (halkan hozzateszem, hogy toletek is 4 hetes szallitasra jott ajanlat, csak a cc jobb arat adott).
Le kell irni, hogy 6 het. Az korrekt. Igy nem. -
TOZ
addikt
válasz
BobMaster #10551 üzenetére
A szemem elott bontottak ki a gepet a factory sealed boxbol... szoval ha huncutsag, akkor szerintem Lenovo csinalta. (Az nem lehet, hogy a hazakra egy masik gyartosoron elobb rakerul a default OS matrica es utana dol el, hogy ebbe a hazba egy CTO modell megy?)
Egyebkent a gyari recovery lemezeken is Vista Home van... -
Dr. Akula
félisten
válasz
BobMaster #10376 üzenetére
Fogyasztásban valóban "jobb" nála (csak nem a jó irányban), de a W700 még azt is übereli. Sőt, akkor már lehetne felhozni pár SLI-s, quad coreos kazánt is (Alienware, Clevo, stb). De a business class nem erről szól. Nem véletlenül használnak (U)LV procikat, integrált videot. Na ez az amiben a T400s a csúcs közelében sincs. És akkor még a méretről nem is beszéltünk. Az 1440x900-at az X301 13.3"-ben hozza, az X200s pedig 12.1"-ben. Ehhez képest a 14"... Ez bizony egy mainstream business noti, mint a T jelölés is mutatja, ezzel a Lenovo is tisztában van. Nem rossz, de hogy nem csúcs az biztos.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
BobMaster #10211 üzenetére
Lehet hogy nem tetszik, de ez az igazság. GTK-ra tört, de kipofozott autót se vennél meg új árban. Notebookban a kijelző a legnagyobb tétel.
Gondolom ez az ügymenet úgy zajlik hogy a kisker is látatlanba hozza el a nagykerből (az meg a gyártótól), viszont a cucc meg lutri, és mindenki szeretné másra hárítani a kockázatot. De a vevő is. Akkor lenne egálban, a a kereskedő is csak egy borítákot kapna a vevőtől, aztán izgulhatna hogy mennyi pénz van benne.
-
Obolony
senior tag
válasz
BobMaster #10207 üzenetére
konkréten semennyit. leellenőrizném átvételkor
(rettegj
)
amúgy meg ha 1-2 pixelhiba lenne rajta és egy 10-12% feletti kedvezményt feldobnának, elfogadnám saját használatra.
Több (3+) pixelhiba esetén ez 50%-ra nőne, de akkor egyértelműen eladásra venném meg, és kapásból rendelném a következőt.
Ha a felsorolt 3 esetből egyik se valósulgatna meg, akkor meg elállnék a vásárlástól hibás termék jogcímen.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
BobMaster #10207 üzenetére
Nem, én notebookot veszek, ezért megkérem az eladót hogy mutassa meg hibátlan a termék. Ha nem, akkor viszlát. Ha én is hiánytalanul adom át a vételárat, akkor elvárható hogy a terméket is hiánytalanul kapjam meg.
A pixelhiba annyira komoly hiba (gyakorlatilag lenullázza a termék értékét, kb. mintha törött lenne), hogy gyakorlatilag nem tudok olyan kisértékű dolgot (pendrive, 1-2% árcsökkentés) elképzelni amiért megérné. 1-200 ezres tétel egy új kijelző, ennyit biztos nem engedne egy kereskedő se.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobMaster #10125 üzenetére
Megfogadom a tanácsod de a hasonlatot nem értem. A tankoláson nem tud az ember változtatni mert az "beépített opció."
Ha már az autókat hoztad pont amiket imádok: E Mercihez nem muszály megvenni a legdrágább MOMO felnit vehetsz hozzá valami olcsóbb Alessio-t. Ugyanígy memóriából se muszály megvennem a drágábbat, megvehetem az olcsóbbat és az is márkás. Még lehet jobb is. Én megértem hogy te mint kereskedő el akarod adni egy áron de ne legyen már muszály megvennem valamit drágán azért mert van rajta egy név.Attól meg mert beléptem az "elit" klubba nem vagyok tele pénzzel hogy mindig mindenért csak úgy körültekintés nélkül szórjam.
Nem minden Thinkpad tulaj milliomos. -
WiZARD
addikt
válasz
BobMaster #10102 üzenetére
amiket írtál, azok még talán nagyjából meg is felelnének. de mennyik is ezek?
azt már nem is említem, hogy usaban mennyi és milyen garit lehet hozzá venni emberi áron (1 évhez képest 3 év gari +139$). hogy biztosításról ne is beszéljünk (3év 279$. ha leesik, leöntöm, stb)
-
-
BobMaster
senior tag
válasz
BobMaster #10069 üzenetére
Sőt mi több, akkor inkább ezt javaslom:
Lenovo ThinkPad T400 notebook
Intel Core2Duo T9550 (2.66GHz/1066MHz/6MB L2) processzor; 2x2GB PC3-8500 DDR3 1066MHz (max 4GB); 14.1" WXGA+ (1440x900) LED kijelző; 200GB 7200rpm SATA HDD; DVD-RW DL meghajtó; ATI Mobility Radeon 3470 VGA (256MB); Gigabit Ethernet, Intel 802.11a/g/n WIFI, Bluetooth, 3G/HSDPA modem; 3xUSB2.0, VGA, RJ-45, Firewire, ExpressCard csatlakoztatás; 7-in-1 kártyaolvasó, Fingerprint Reader, UltraNav (TouchPad és TrackPoint), Webkamera; 6 cellás Li-Ion akkumulátor; Windows Vista Business + XP Professional Recovery DVD; 3 év szerviz garanciaEz is olcsóbb, mint amit linkeltél...
-
Integra
titán
válasz
BobMaster #10049 üzenetére
igen, t500
a thinkwiki-n néztem, onnan az info.
az 1680x1050-es wsxga+ felbontás miatt elsődlegesen a t500 jelenleg az első számú jelölt. (nem mintha ezt a rohadt sok wsxga+, sxga+, wga meg egyebet vágnám, hogy mi micsaoda...)
t400 szinte ugyanaz a hardver, csak gyengébb ati-val és kisebb kijelzővel.
majd megnézem élőben, hogy a led-es mennyivel tud többet és jobban mint a wsxga+ -
asadasad22
őstag
válasz
BobMaster #9884 üzenetére
június 26 a hivatalos dátum ahogy tudom, vagyis 1 héten belül már win7 upgrade-el kell hogy adják. vista premium és aleletti változatokat..
más: van olyan jóféle thinkpad, amiben van egy 8600GT szintű kártya legalább? a T400-at isteníti most mindenki, de az abban lévő erősebb kártya is elég gyengécskének néz ki, pedig nincsenek nagy igényeim.. inkább dell-ben gondolkodok, mert annak azért vannak megfelelő gpu-s gépei az (S)XPS kategóriában, de most hallottam, hogy thinkpad-ekre is hasonlóan jó világgarancia van, mint dell-ekre, így akár ilyesmi is szóbajöhetne (a világgarancia azért fontos kérdés mert kint venném, usa-ban, és itt használnám)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobMaster #9704 üzenetére
Olyan aztán nincs sok embernek.
Bár elég durva cucc elismerem.Próbálgatom a két videokártyát és az integrált Intelesnél sokkal hűvösebb levegőt fúj ki a gép még ilyen netezős alig terhelős állapotban is. Az ATI-snál azért forróbb a szitu
Szóval ha nincs kihasználva az utóbbi akkor érdemes az integráltat használni.
Amúgy akinek Vista van hasonló gépén attól kérdezném hogy ott tényleg működik oprendszeren belül a váltás?
Aktív témák
Hirdetés
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest