- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NosFeraTus
csendes tag
válasz
punk17 #10507 üzenetére
Igazából mivel külföldi vagyok ezért a távolság miatt SZTE-TTIK választottam a BME helyett. Na de majd meglássuk mennyire jó egyetem. Remélem nem döntöttem rosszul. Végül is ha tanul az ember, akkor mindegy hova megy. Ha meg nem tanul, akkor mehet a legjobb egyetemre is mert ott se lesz jobb attól, aki tanul és roszabb egyetemre megy.
Te hova mész?Szerintetek megéri inkább LED képernyővel venni, vagy jó az a CCFL-es is. Mennyivel jobb az LED magyarán mondva?
-
Shadowfax
addikt
válasz
punk17 #10483 üzenetére
Parts lookup - itt meg tudod nézni, gyárilag milyen alkatrészek vannak benne. A TFT felbontását érdemes ellenőrizni, meg talán a procit.
De ha érintetlenek a csavarok, nem hinném, hogy megpiszkálták volna.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest