Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
TOZ
addikt
-
mdk01
addikt
válasz
rankesz
üzenetére
Mire alapozod azt hogy az aksit ki kell venni ha hálozatról megy a gép?
Már több helyen olvastam hogy sokan így csinálják de egyszerűen a mai napig nem sikerült felfognom hogy egy világhírű cég, olyan méregdrága, minőségi notit dob piacra sorozatba ami gyakorlatilag károsítja az akkut ha hálózatra dugva benne hagyom az aksit.
Igen?
Üdv.
MOD: Integra #10159

-
TOZ
addikt
válasz
rankesz
üzenetére
Ezt hogy érted?
Power managerbe kell állítania valamit? Én úgy használom hogy amikor lehet akksi ki, amúgy meg 10% körül rádugom és fullra feltöltöm. Mondjuk kb 1.5 hónapja van meg a gép, azóta kb 8 ciklus van benne... Meg ha el akarom adni akkor ha beállítok mondjuk 30-ról 80-ra töltést az mindig +1 ciklus nem? É leendő tulaj meg leszarja hogy Everest szerint 100as az akksi, ha sikszor volt feltöltve? Szerintetek mi az optimális?Allitsd be mondjuk, hogy 30nal kezden tolteni es alljon meg 80 korul. Ha 30 alatt dugod be akkor elindul es feltolti 80-ra (+1 ciklus). Ha 30 felett, akkor nem indul el a toltes (+0 ciklus). Az litiumos akkunak (thinkwiki szerint) a 30-80 kozotti toltottseg nagyjabol az optimalis (tul lemeriteni es fullra feltolteni sem egeszseges). En a fentiebb vazolt modszerrel hasznalom november ota a gepet (sokat megy halozatrol) es egesz pontosan 28 ciklus van az akkuban.
-
Gondwana
addikt
válasz
rankesz
üzenetére
ha levett akksival hálózatról használom a T400at, akkor a fém részeihez (USB, FireWire) hozzáérve eléggé ráz a gép!
Hasonlóról én is be tudok számolni, de ott egy picit biztosabb vagyok az okokban:
Egy laborban (kameratesztelés, Szeged) a LAN fele PoE (48V 15W-ig, etc...), ott van egy Planet switch (fele PoE, fele nem, integrált táp), amire kötött UTP kábelek (meg, ha a T60 is rá van kötve, az is) ráz, kb úgy, ahogy te is leírtad.
Érdekes - nekem legalábbis, hogy mennyivel fejlettebb a háztartások energetikai rendszere Szerbiában (vagyis az összes Ex-YU országban) a magyarországi állapotokhoz képest: nem csak azért, mert a háromfázisú áram default szinte minden háztartásban, hanem azért is, mert fázis-földelés védelem nélkül hivatalosan nem adható át épület - azaz, ha valaki nagyon merész és vízzel teli kádban szárítja a haját, közben beleejti a hajszárítót, van esélye túlélni. -
Gergő_
őstag
-
Nand_i
tag
válasz
rankesz
üzenetére
Dupla magas entered van, vagy sima? Sima, egy soros enter esetén elvileg Us angol billentyűd van, ez esetben az altGr-es megoldásnak kellene működnie, ha dupla magas entered van, akkor Uk angol billentyűd van elvileg, és a bal shift melletti billentyű a hosszú ííííí, de akkor is kell hogy működjön a korábban említett altGr + j.
-
Scalpel
senior tag
válasz
rankesz
üzenetére
Hogy mindenki jól lássa, ha Windows 7 alatt nem működik a ThinkVantage gomb:
Igen, mivel az idevágó registry bejegyzés hibás. Mondom is, hogy mit csinálj:
regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE --> SOFTWARE --> IBM --> TPHOTKEY --> 8001
Itt elvileg 2 érték van: (Default) és a File nevű. Na a File nevűben módosítsd Value Data (Érték adat) pontnál lévő elérési utat a DOS formátumról a teljesre:
C:\PROGRA~1\THINKV~1\PrdCtr\LPL1.exe... így nézzen ki: C:\Program Files\ThinkVantage\PrdCtr\LPL1.exe... ha 64bites a Win 7: akkor C:\Program Files (x86)\ThinkVantage\PrdCtr\LPL1.exe... -
Scalpel
senior tag
válasz
rankesz
üzenetére
Nekem úgy volt, hogy a Windowsba való bejelentkezés után kellett bejelntkezni ujjlenyomattal a programba, utána meg töltötte ki automatikusan. De mostanság nem használom, talán majd az RC-n ha végre felkerül, akkor feldobom azt is.
Otisz: Jaja, már én is törtem rajta a fejem, de most a Se7en-nel elégedett vagyok, így nem fogok almás logot nézegetni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macikos
addikt
-
Scalpel
senior tag
válasz
rankesz
üzenetére
Üdv akkor a klubban!
Reméljük táényleg jó az ár, és akkor mindenki happy, csak hogy stílusos legyek...

Otisz: ÁRULÓ!!!
Legalább Airt kaptál a robogóért? Nem volt jó üzlet, szerintem az többet ér (mármint a robogó), mint egy mac... 
_ak_: Jól emlékszel.

evone: Jaja, valamikortól nálam is 64 bites RC lesz majd, csak legyen időm megcsinálni a clean installt... csak az sajna nincs...
Majd akkor beszámolok, de nem hiszem, hogy bármi lenne a felbontásokkal, 64 bites Vista alatt senm volt semmi. -
Napfénysüti
nagyúr
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Privatba folytassuk.

nagyi
Esetleg csere két gépre (T60 + Toshiba Portégé R100)?

ez jóár. mond milyen hangos a cucc? (gyk nekem olyan kell aminek semmi hangja van