- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Aktív témák
-
TOZ
addikt
-
mdk01
addikt
válasz
rankesz #10148 üzenetére
Mire alapozod azt hogy az aksit ki kell venni ha hálozatról megy a gép?
Már több helyen olvastam hogy sokan így csinálják de egyszerűen a mai napig nem sikerült felfognom hogy egy világhírű cég, olyan méregdrága, minőségi notit dob piacra sorozatba ami gyakorlatilag károsítja az akkut ha hálózatra dugva benne hagyom az aksit.
Igen?
Üdv.
MOD: Integra #10159
-
TOZ
addikt
válasz
rankesz #10150 üzenetére
Ezt hogy érted?
Power managerbe kell állítania valamit? Én úgy használom hogy amikor lehet akksi ki, amúgy meg 10% körül rádugom és fullra feltöltöm. Mondjuk kb 1.5 hónapja van meg a gép, azóta kb 8 ciklus van benne... Meg ha el akarom adni akkor ha beállítok mondjuk 30-ról 80-ra töltést az mindig +1 ciklus nem? É leendő tulaj meg leszarja hogy Everest szerint 100as az akksi, ha sikszor volt feltöltve? Szerintetek mi az optimális?Allitsd be mondjuk, hogy 30nal kezden tolteni es alljon meg 80 korul. Ha 30 alatt dugod be akkor elindul es feltolti 80-ra (+1 ciklus). Ha 30 felett, akkor nem indul el a toltes (+0 ciklus). Az litiumos akkunak (thinkwiki szerint) a 30-80 kozotti toltottseg nagyjabol az optimalis (tul lemeriteni es fullra feltolteni sem egeszseges). En a fentiebb vazolt modszerrel hasznalom november ota a gepet (sokat megy halozatrol) es egesz pontosan 28 ciklus van az akkuban.
-
Gondwana
addikt
válasz
rankesz #9500 üzenetére
ha levett akksival hálózatról használom a T400at, akkor a fém részeihez (USB, FireWire) hozzáérve eléggé ráz a gép!
Hasonlóról én is be tudok számolni, de ott egy picit biztosabb vagyok az okokban:
Egy laborban (kameratesztelés, Szeged) a LAN fele PoE (48V 15W-ig, etc...), ott van egy Planet switch (fele PoE, fele nem, integrált táp), amire kötött UTP kábelek (meg, ha a T60 is rá van kötve, az is) ráz, kb úgy, ahogy te is leírtad.
Érdekes - nekem legalábbis, hogy mennyivel fejlettebb a háztartások energetikai rendszere Szerbiában (vagyis az összes Ex-YU országban) a magyarországi állapotokhoz képest: nem csak azért, mert a háromfázisú áram default szinte minden háztartásban, hanem azért is, mert fázis-földelés védelem nélkül hivatalosan nem adható át épület - azaz, ha valaki nagyon merész és vízzel teli kádban szárítja a haját, közben beleejti a hajszárítót, van esélye túlélni. -
Gergő_
őstag
-
Nand_i
tag
válasz
rankesz #9410 üzenetére
Dupla magas entered van, vagy sima? Sima, egy soros enter esetén elvileg Us angol billentyűd van, ez esetben az altGr-es megoldásnak kellene működnie, ha dupla magas entered van, akkor Uk angol billentyűd van elvileg, és a bal shift melletti billentyű a hosszú ííííí, de akkor is kell hogy működjön a korábban említett altGr + j.
-
Scalpel
senior tag
válasz
rankesz #9176 üzenetére
Hogy mindenki jól lássa, ha Windows 7 alatt nem működik a ThinkVantage gomb:
Igen, mivel az idevágó registry bejegyzés hibás. Mondom is, hogy mit csinálj:
regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE --> SOFTWARE --> IBM --> TPHOTKEY --> 8001
Itt elvileg 2 érték van: (Default) és a File nevű. Na a File nevűben módosítsd Value Data (Érték adat) pontnál lévő elérési utat a DOS formátumról a teljesre:
C:\PROGRA~1\THINKV~1\PrdCtr\LPL1.exe... így nézzen ki: C:\Program Files\ThinkVantage\PrdCtr\LPL1.exe... ha 64bites a Win 7: akkor C:\Program Files (x86)\ThinkVantage\PrdCtr\LPL1.exe... -
Scalpel
senior tag
válasz
rankesz #8863 üzenetére
Nekem úgy volt, hogy a Windowsba való bejelentkezés után kellett bejelntkezni ujjlenyomattal a programba, utána meg töltötte ki automatikusan. De mostanság nem használom, talán majd az RC-n ha végre felkerül, akkor feldobom azt is.
Otisz: Jaja, már én is törtem rajta a fejem, de most a Se7en-nel elégedett vagyok, így nem fogok almás logot nézegetni...
-
macikos
addikt
-
Scalpel
senior tag
válasz
rankesz #8536 üzenetére
Üdv akkor a klubban!
Reméljük táényleg jó az ár, és akkor mindenki happy, csak hogy stílusos legyek...
Otisz: ÁRULÓ!!!
Legalább Airt kaptál a robogóért? Nem volt jó üzlet, szerintem az többet ér (mármint a robogó), mint egy mac...
_ak_: Jól emlékszel.
evone: Jaja, valamikortól nálam is 64 bites RC lesz majd, csak legyen időm megcsinálni a clean installt... csak az sajna nincs...
Majd akkor beszámolok, de nem hiszem, hogy bármi lenne a felbontásokkal, 64 bites Vista alatt senm volt semmi.
-
Napfénysüti
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest