- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
jtrompi
csendes tag
Sziasztok! Némi segítségre volna szükségem. Elrepedt a t41-em palmrest-je a jobb oldalon,a hdd felett. Van vmi ötletetek,hogy hol lehet beszerezni ill. mennyiért? Üdv!
-
jtrompi
csendes tag
Sziasztok! Némi segítségre volna szükségem. Elrepedt a t41-em palmrest-je a jobb oldalon,a hdd felett. Van vmi ötletetek,hogy hol lehet beszerezni ill. mennyiért? Üdv!
-
jtrompi
csendes tag
Srácok,nincs valakinek egy eladó töltője t41-hez? Ügyes kisfiam szétrágta a kábelt.
-
jtrompi
csendes tag
Üdv! Képezljétek,kaptam ajándékba a t41-hez egy 9 cellás akksit. A régi 6 cellás már csak mintegy 20 percet bírt,így csináltam egy tesztet az újjal: reggel 9kor lehúztam a tápcsatit és hellyel-közzel kb fél négyig bírta szuflával. Ebben mondjuk csak word/excel meló volt és böngészés de wlan ki volt kapcsolva,szóval nagyon meg vagyok elégedve. 2008.11. havi gyártás,eddig cycle count:2.
-
jtrompi
csendes tag
válasz
Dottore #5942 üzenetére
Alátámaszthatom: van ízlése,a TP szerinte nem nőies de utálja a csilli-villi xarokat és ez legalább gépnek néz ki.Egyébként ha elmondhatom,eddig három fővel szaporítottam a genetikai állományt de a véleményük még megkérdőjelezhető mert kettő közülük három éves egyikük pedig másfél. A negyedik nem saját ,tehát az ő véleménye nem mérvadó. Hú ezért s*ggbe rúgna,ha olvasná!
-
jtrompi
csendes tag
Képzeljétek,az asszony megkérdezte,hogy nem cseréljük-e el a gépeinket.
Egy Toshiba Satellite L30-at (a régi gépemet)nyüstöli otthon de a múlt hétvégére elkérte a TP-met mert a Toshibát kölcsönadta a nagylánynak. Azt mondja,hogy sokkal jobb rajta írni meg szebb! is. Mondtam neki,hogy sajna nincs csere,erre azt mondta,hogy akkor,jó adjuk el a Toshit és vegyünk még egy TP-t helyette és egyébként egy irigy dög vagyok.
Naná!
-
jtrompi
csendes tag
Szia! Nem ismeretlen számomra a jelenség amit az ATI driverről és az ubuntu-ról írtál.Igaz a mostani TP-men csak xp van egyelőre,de az előző gépemen,egy Toshiba-n, Ubuntu futott. Nálam az volt a szívás,hogy ha engedélyeztem a zárt meghajtókat akkor normális volt a megjelenítés sebessége,de pl készenlétből nem ébredt fel a gép. Erre a mai napig nem találtam megoldást,azt írják a ubuntu.org-on,hogy ez egy nagyon összetett probléma és főleg az ATI-nak "köszönhető". Remélem,valaki talál neked vmi megoldást!
-
jtrompi
csendes tag
-
jtrompi
csendes tag
Köszi a gyors választ! Ennek fényében eldöntöttem,hogy gyári lesz, ez a masina megérdemel ennyit.
Általában velem jól járnak a vevők mert vigyázok a cuccaimra, a régi Tecra M1-emet, olyan állapotban adtam el,hogy a srác,aki megvette,azt hitte,hogy ház + billentyűzet csere volt rajta..
Hál'Istennek a TP is karcmentes és meg kell hogy mondjam, eddig messze ez a legjobb gép amivel dolgom volt.
Ja,néztem az x301 tesztjét a youtube-on de egy angol nyelvű komment felidegesített: azt írta a fazon,hogy miért nem tud a lenovo kilépni a 80-as évek formatervezési zsákutcájából ezzel az unalmas dizájnnal és felhozta követendő példának a Macbook-ot. szvsz. Macbook-ot sosem vennék,túl csicsás,ellenben a TP a masszivitást ,a megbízhatóságot és az átgondolt tervezést sugallja.Persze lehet h rosszul gondolom. -
jtrompi
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Vettem egy nagyon jó állapotban lévő T41-et,de szeretnék új akkut venni hozzá. Néztem az usanotebook.hu-t és a gyári akksi a 6 cellás 92P1101 32.400.-. Az akkuk.hu-n lehet kapni utángyártottat egy tízessel olcsóbban,de ha megéri a különbözet,akkor megveszem a gyárit. Az a kérdésem,hogy érdemes-e a gyárit választani? Köszi előre is! -
jtrompi
csendes tag
Sziasztok! Csatlakoznék a csapathoz: egy T41 tulaja lettem egy hete. Remek kis masina,a Toshiba Satellite-ot,ami előtte volt,megörökölte a család,még nem tudják,milyen jó cserét csináltam.
Sikerült egy magyar klavit kerítenem hozzá,az angol bill. most tartalék,de vmi azt súgja,hogy nem sűrűn kell majd cserélnem.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest