- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Shadowfax #2523 üzenetére
igen, asztali munkagépnek lesz.
a 15.4-en többet lát mint a kis csíkkijelzőn, ezen majdnem megjeleníthető egy a4-es lap, az 1200x800-on meg szar sem.
aki használni fogja, nem fog focizni rajta meg hajigálni, kap majd hozzá egy szép táskát is. hasonló vagy ugyanez T61-ben még erősebb vázzal már bazi drága, annyi nincsen noteszra.
amivel bajom van, hogy mobil internetet akar hozzá, ami ugye tudjuk, hogy vagy működik az adott helyen vagy nem...
pannon vagy vodafone? lövésem sincsen... -
mikoljan
tag
válasz
Shadowfax #2508 üzenetére
Még a gyári állapot visszaállítása előtt megnéztem egy-két dolgot.
Például az energiagazdálkodási sémákat is állítgattam, de nem vezetett eredményre.
Azonban, ha rácsatlakoztattam egy usb-s egeret, akkor szinte teljesen megszűnt a cicergés. Sőt egy érdekesség: ha nyitottam egy IE-t akkor is csökkent ez a zaj.
A Recovery-ben nincsen zaj (restart - ThinkVantage).Ezek után nekiálltam a gyári állapotot visszaállítani. Végig ültem minden egyes percét. Amikor először belép a Win-be a gyári rendszergazda (képernyő felbontás talán 800*600?), akkor nincsen zaj, alaposan megmozgattam az egérkét. Viszont, ha másodszorra indult újra a rendszer (több driver és program telepítése után, képernyő felbontás 1280*800-ra változott), akkor sajnos előjött a magas frekvenciás zaj.
Most ismét van egy friss rendszerem, egy darab update-et sem tettem fel, viszont a zajocska megvan.Tipp, ötlet? Szervíz? Vigyem vissza boltba? Nézzek esetleg egy másik modellt?
(A többi fórumtárs véleményére is kíváncsi vagyok.)Köszi!
-
mikoljan
tag
válasz
Shadowfax #2500 üzenetére
Ezzel most megfogtál, de mintha úgy rémlene, hogy már akkor ciripelt. De nem vagyok benne teljesen biztos.
Tudok otthon gyári állapotot reproduklálni?
Ha igen, akkor megnézném azt, hogy az első boot közben a ThinkVintage gomb megnyomása után, hogyan reagál a gép (ugye ekkor bejön a Recovery alkalmazás és van pöciegér), majd az XP telepítése utáni (SystemUpdate előtt) helyzetet is megvizsgálnám.
Mi a véleményed? -
mikoljan
tag
válasz
Shadowfax #2498 üzenetére
Köszi a linket. Azonban az R61i sajnos nincs benne (gondolom régebbi az írás) és a megoldás sem, max kisérletezni lehet.
Most tanácstalan vagyok, hogy mi legyen a notival...
Szerk: Ezért (off-os rész)
-
Dottore
addikt
válasz
Shadowfax #2450 üzenetére
köszönöm. akkor ha jól értem akkor a recovery meg is formázza a formázatlan lemezt.
közben megragadnám az alkalmat még egy kérdésre ( nem tudom mikor leszel itt legközelebb, nekem pedig döntenem kell). lényegében egy R61 és egy T61 között kell elvégeznem ezt a műveletet. nem tudom mennyiben érné meg választani a drágább T61 típust picit gyengébb felszereltséggel. az lenne a kérdés, hogy a T61 technologiailag, ami a szerkezetét illeti tartalmaz-e olyan elemeket amivel több mint az R61.
-
Dottore
addikt
válasz
Shadowfax #2446 üzenetére
viszont Shadowfax ha megengeded lenne egy kérdésem.
tegyük fel elkészítem a mentést (1dbCD, 1dbDVD), viszont a rejtett partíciót megszüntetem, és XP-t teszek fel. nos a kérdés arra vonatkozik, hogy a megszüntetett partíció törlésével van lehetőségem visszaállítani az eredeti állapotot a későbbiekben (pl. létrehozom a megszüntetett partíciót, és visszamásolom ha szükséges a fájlokat), vagy ez egy annyira speciális terület, hogy ebben az esetben ez nem lehetséges.
-
Neptunfű
tag
válasz
Shadowfax #2428 üzenetére
Köszi!
Akkor + pont a TP-nek
Már csak az érdekelne, hogy a 4cellás akksival meddig bírhatja a gép? Wifi on?
Valamint, azt szeretném még megkérdezni, hogy olyan akksit hol lehet kapni amit plusszba be tudok rakni a gépbe?
Ha jól tudom akkor az R61-nél is megvan ez a lehetőség.Ja igen, meg még valami, létezik nálunk 14,1 colos gép R61-ből "NA01EHL"-számún kívül?
-
-
Dam0n
csendes tag
válasz
Shadowfax #2402 üzenetére
Először is, gratula a géphez!
Köszi! Azt hiszem jól döntöttem.Sajnos nem fér el.
Itt az alsó résznél lévőt pöttyintetted be? Mert ha a felsőt, akkor valóban csak egy cd-t kér.
(Nem hülyének akarlak nézni, csak zárjuk ki ezt a lehetőséget.)A felsőt. Ha még egyszer nekiveselkedek, akkor a rejtett partícióról készíti ezt a mentést vagy a telepített rendszerről?
A ThinkVantage több programból áll, az Access Connections-re hivatkozol most, ugye?
Első lépésben uninstall, reboot, s próbáld meg a win saját hálózatkezelőjével belőni.Igen, bocs nem voltam egyértelmű. Én driver problémára gyanakszom.
Ez teljesen normális...
Egyetértünk. Nekem a bajom nem a méretével van, hanem azzal, hogy egy partíció van csak, nem kettő. Ha én ezt az egy partíciót két felé szétosztom, akkor utána a rejtett partícióról fel tudom-e tenni a rendszert?
A rejtett partíció meglétét egyébként leellenőrizheted itt: Sajátgép jobb klikk - Kezelés - Lemezkezelés.
Oké, köszi.
-
venember83
nagyúr
válasz
Shadowfax #2392 üzenetére
Hmm, lehet, hogy kellene írjak a Lenovónak, hogy az egyik laptopjuk nagyon eltévedt.
A fene egye meg, pedig bíztam a nemzetközi gariban, éppen ezért mertem a gépet ettől az üzletlánctól megvenni, amelyik sajnos nem a garanciás problémákkal érkező ügyfelekkel szembeni tökéletes ügyintézésről és korrektségről ismert. Gondolkozom mit kellene tennem... Nem lehetséges valahogy ezt a kvázi nemzetközi garit Európára is kiterjeszteni?
-
peet_22
csendes tag
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Shadowfax #2361 üzenetére
Eddig ugy nez ki csak a HD Audioval nem tudott mit kezdeni, ott felugrott a szokasos new hardware found ablak, en kellett volna megmondjam neki hol a driver...
Kisebb csoportok: 13 az kicsi?
Mar a vegen jar, kulonben. Aldani fogom az ibm-es mernok kezet ha ez a system update megcsinal mindent.
-
Integra
titán
válasz
Shadowfax #2326 üzenetére
Lenovo (IBM) ThinkPad R61 (NF5DFHL)
ez viszont már annak tűnik. ára is szép
de webcam ebben sincsen.aha, most látom van hozzá tuti cucc: Lenovo USB Webkamera (40Y8519)
ki lehet a beszállító? de mennyivel jobb lenne, ha beépített lenne, nem hiszem, hogy ne férne el benne..Lenovo (IBM) Thinkpad Advanced Mini Dock (39T4587)
na ez tök jó, csak pár dolog van ami lehetne jobb, két dvi csatlakozó kéne, de lassan már fel lehetne inkább 2 hdmi-t applikálni rá..
és a notikra is ideje lenne felrakni, még a munkagépekre is.
vagy még van nekik 3 konténernyi d-sub csatlakozójuk raktáron?! -
magicien
csendes tag
válasz
Shadowfax #2296 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de ezt a lehetőséget kihagynám ha lehet, nem vagyok az a nagy informatikus típus és a linkelt oldalon a srác is csak saját felelőségre javasolja a beállításokat. Szerintem elviszem a szervízbe és megkérdezem, hogy mit tudnak csinálni vele, remélem nem hajtanak el. Majd leírom a hallotakat.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Shadowfax #2258 üzenetére
Igen, ezt használom, igazából sok különbséget nem vettem észre
Pontosabban annyi van, hogy ki lehet pakoltatni óra mellé egy ikont, ami mutatja mi az aminek a legmagasabb a hőmérséklete, s az mennyi.
Mod: Sikerült közben Rescue disk-et szereznem, szóval a korábbi hsz-em már tárgytalan.
-
taratis
csendes tag
válasz
Shadowfax #2255 üzenetére
Köszönet Shadowfax
Még egy kérdés, ha nem zavarok. Az R50e-ben van nekem egy Kingston 512MB 333MHz (PC2700) memória és egy 256-os valamilyen gyári, a billentyűzet alatt (most már tudom)
Ajándékba kaptam egy Samsung 512MB DDRII 533 memóriát. A 256-ost cserélném le erre a Samsungra, de állítólag összeférhetetlenség miatt (333<->533) nem menne, igaz ez?
Bocsánat a lámaságért és előre is köszönöm a választ. taratis -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Shadowfax #2217 üzenetére
Csak mert abban a helyzetben vagyok, hogy hdd-t cseréltem, a régit (amin a rejtett rész van), usb rackbe raktam. Viszont most jöttem rá, hogy jó lenne ha lenne recovery cd, biztos ami biztos alapon, így arról ki kéne írnom. S gondoltam megúszom annyival, csak visszadobom a régi hdd-t, beboot róla, és kiír, de akkor látom nem úszom meg ennyivel.
-
Predator666
aktív tag
válasz
Shadowfax #2207 üzenetére
Hu, öreg kösz a beszámolót, legaláb nem kell az információ morzsákat összeszedegetnem.
A probléma az, hogy nincs olyan ember, aki cserélne velem konfigot laptopra, vagy aki egyben akarná megvenni a gépem. Ezért aztán kapva kaptam az alkalmon. Lehetsééges, hogy éppen meggyőzöm magam, hogy ez jó lesz, de ezt nem szeretném tenni.
Annyira kellene, hogy egyetemre beviszem mindig, ez kb 5 perces gyalogút.
Mi az hogy nincs dokkoló portja, se infra?
Ráadásul nem játékra szánom, hanem hogy tudjak rajta dolgozni.
HA tudsz szerezni féléven belül ezért a konfigért egy t40-42-eset akkor kezedbe ajánlom a cuccaimat, csak segíts, mert érzésem szerint tényleg az lenne, a legjobb választás, de ugye a lehetőségek... -
cornail
csendes tag
válasz
Shadowfax #2178 üzenetére
Ok. Garancia mindenképp lesz hozzá (főleg, h már az ultrabay dvd-író is, ami a legkönnyebben megfexik, k**va drága). Az számomra még a kérdéses, h vajon miért ilyen olcsó a PDAMániánál ez a gép... ("gyanús")
A másik topikban arra jutottunk az elállással kapcsolatban, h kb a kormányrendelet értelmezesén múlik, h visszaveszik-e a terméket, ti. mit tekintenek olyan állapotnak, amilyenben visszafogadják :S Megkérdeztem a PDAManiától magától is emailben, de nem fogtál fel egyelőre a kérdésemet, nem arra válaszoltak, amit kérdeztem. Amúgy a cég azonos a SpeedShop nevűvel...
Ahogy elnézem, ennek fényében már nem bír egyértelmű előnnyel a webáruházas a bolti vásárláshoz képest.Egyébként nem tudom meg lett-e említve már a topicban, de ha vki más is R61 vásárlásán töri a fejét, figyeljen rá, hogy a 15,4"-es modellekben nincs a kijelzőfedélben roll-cage, csak a 14,1"-esben (ld Lenovo oldalán a specifikációs táblázat), utóbbi azonban ritka nálunk. Én csak az NA01EHL-lel találkoztam. Ha vki látott másik 14,1"-es R61 konfigot, szóljon légyszi.
-
Integra
titán
válasz
Shadowfax #2122 üzenetére
nézem az add remove programs-ban
thinkpad power management driver
thinkpad ultranav driver
thinkpad 56modem driverígy néz szerint hogy wireless device drivers nincsen ahogy onscreen display utlility sem
de device managerben viszont minden fent van és minden működikwindows update-ről rakott fel magának minden hozzá passzolót
ami most jobban aggaszt hogy nem értem mi csúszott el ebben az adminisztrátori dologban.
egy user van, abban vagyok, admin joggal, erre azt írja ki hogy admin nem engedi, nincsen shut down-om, se task managerem a userben.. LOL -
törölt tag
válasz
Shadowfax #2059 üzenetére
Ahogy nézem valóban nagyon kevés a külömbség a két széria között. A Thinkpad R61 és T61 nem is gyártják fényes kijelzővel? Nem mintha a fényes kijelző annyira dominálna csak érdekel. Mindkét kijelzőfajtának megvan ügye az előnye és hátránya. Az hogy az R61 optikai meghajtója Ultrabay Enhanced ez mit is jelent pontosan?
-
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax #2050 üzenetére
igen, gondolom attól fél, hogy elmegy az áram
de akkor be lehet dugni menet közben az akksit?
frissítettem 1.02-ről 1.04-re, de még mindig csak 2x-esen akarja írni a RITeKF1-et, pedig 16X-osan lehetne. Még a 4x-es is jobb lenne. Ennek a matshita írónak hol van hivatalos oldala, netán origi firmware-ek? Hátha van jobb. -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax #2047 üzenetére
köszi, elolvastam a teljes manualt. Most írom ki.
még1: néhány update-nél miért kéri, hogy mind az AC és a battery is plug in legyen? pl bios update-nél. AC be van dugva, de a battery nem, ezért nem mertem megcsinálni, pedig nemh iszem, h kell neki mindkettő. Menet közben be lehet dugni az battery-t? -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax #2045 üzenetére
meg nézem rögtön. Gyártó az nem igazán van, mert:
MATSHITA DVD-RAM UJ-830S ez a tipusa, ezt a márkát meg más gyártja...
szerk: jónak kell lennie...egyébként most nézem ott az összes elérhető cuccot manuálisan,köszipróbálom is, töltöm, írom.
szerk2: ebben a firmware-ek is benne vannak, vagy ez csak a progi amivel flashelni lehet?
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #2027 üzenetére
a 'This features will not be available after the upgrade process is complete.'' kitétel csak és kizárólag a 3.1-es verzió 4.0-ra cserélésénél van írva, a 3.0-nál nem, tehát csak arra a vonatkozik, hogy akinek 3.1 verziója volt, az azzal kreált workspace jelszót, stb. visszafejtését elveszíti.
Persze hogy nem szerepel a 3.0-nál, mivel csak a 3.1-et képes upgrédelni, a 3.0-t előbb kézzel le kell szedni.Nyilván a 3.1-nél is régebbi 3.0-val készült visszafejtés is elvész. Engem az ''upgrade will remove [...] the ability to encrypt backups with Client Security Solution'' rész szúrja a szemem, ugyanis ez egyértelműen nem a régi visszafejtésére, a régivel titkosított cucc elérésére, hanem a frissítés után új titkosított backup létrehozására vonatkozik. Ugyanakkor viszont tényleg ott van az általad is kiemelt ''Protect the Rescue and Recovery workspace with a password or passphrase.'' rész. Lehet hogy a Client Sec. Sol.-al nem lehet többé titkosítani, csak a R&R-vel? Vagy ez így nonszensz?
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #2024 üzenetére
''Innen másoltad ki, ugye?''
Nem.Maga az installer nyomta ki egy figyelmeztető ablakban, kézzel pötyögtem be mert másolni nem lehetett.
''This features will not be available after the upgrade process is complete.''
Lehet hogy valaki valahol nagyon melléfogalmazott, mert ez nem épp azt jelenti hogy az új verzióban is benne van, csak a régit nem lehet megnyitni vele, hanem hogy a fenti fícsörök egy az egyben megszűnnek.
Most olvasgatom a readme-t... Velem lehet a baj, de nem látok olyan mondatot amiből az derülne ki, hogy megmaradnak a fenti funkciók az új verzióban. -
vah-vah
csendes tag
válasz
Shadowfax #1995 üzenetére
köszi a segítséget, a Battery MaxiMiser-rel sikerült felmérnem az akksit, és a következő adatokat kaptam:
Device Chemistry: Li-Ion
Full Charge Capacity: 35,55 Wh
Design Capacity: 47,51 Wh
Cycle Count: 201
First Use Date: 2005-11
Ez a full charge capacity 35,55 érték gyanús nekem, hogy 47 kellene hogy legyen
A Battery eater pedig azt írja, hogy cellák száma 3. Nem 4 cellás ez valójában?
mi lehet a bibi? és hogy tudok ezen segíteni? -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax #1818 üzenetére
sorry, hogy most veszem észre, hogy válaszoltál a most is beillesztett kérdésre, de most vettem észre.
Ez eddig miért nem volt akkor gond? Meg ennek nem lenne szabad szerintem gondnak lennie, meg amúgy is mindig ugyanabba az állapotba rakja magát, amiből felélesztem.
De azért kipróbálom, amint lehet.
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
válasz
Shadowfax #1929 üzenetére
és hol lehet ezt kiírni? menüjében találtunk valami ilyesmit, majd akkor küzdök vele.
nem gáz az az 5-6giga, ha van értelme, de ha nincs, mivel valsz az életben nem fogom használni, nem hiszem, h lesz rajta valaha is ikszpé, ezért teljesen feleslegesen(főleg ha később visszaállítható) nem tartom.
küzdök vele 1-2 hetet tuti, aztán majd meglátom, h maradjon-e -
N
csendes tag
válasz
Shadowfax #1918 üzenetére
Egy prászor néztem már a laptopinfót, de elég szegényes a lista a notebook menüpont alatt. Időnként üres, időnként van 1-2 nagyon gyenge konfigú használt gép. Úgy tűnik, elég sokat kellene várni, hogy kifogjon valami igazán jót az ember.
Látom, ebből R60 lesz.
Még most sem bizots.Annak ellenére, hogy kinézném az R-ből is ugyanazt az élettartamot, azért csak jobban tetszett a T. Igazi kis ékszer
-
N
csendes tag
válasz
Shadowfax #1914 üzenetére
Köszi a linkeket, az R60 review-t már olvastam.
450-es gép 310-ért? Sajnos nekem nincs ilyen jó beszerzési forrásom.
Voltam egyébként közben megnézni néhány Thinkpad-et élőben. Nekem az volt a személyes benyomásom, hogy amennyivel jobb anyagból lehet a T, annyival kevesebb is van benne, szóval inkább csak könnyebb és vékonyabb, mint erősebb az R60-nál. Szóval nem vagyok meggyőződve róla, hogy egy T feltétlenül tovább tartana az R-nél. Ennek ellenére a T kidolgozása sokkal szebb volt, jobb volt kézbe venni.
Dilemmáztam a felbontáson meg a kpernyő méretén is. Elég nehéz egy pár perces nézegetés során megjósolni, hogy vajon bírnám-e mondjuk 14''-on az 1400-as felbontást. Valószínűleg nem, így legalább 15'' kell nekem ehhez a rengeteg pixelhez. De felvetődött az 1280x800 wide gondolata is. (Ez mondjuk csak egy Z esetén jöhetne szóba). Miért nem gyártanak notit 1280x1024-el???
Ugyancsak megnéztem egy 1680x1050-es 15,4''-est is (nem ibm, de ebből a szempontból mind1 is). Na az aztán tényleg elég durva. -
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1914 üzenetére
Azért az egyik linkben említett dolog, hogy ugyanabban a kiépítésben a T 80 dolcsival drágább mint az R, kissé meredek
Lehet hogy neki ott erre volt valami különleges bomba ajánlata, de ahogy elnézegetem a Lenovo magyar árait, ugyanazokkal az általam megcélzott fő paraméterekkel (sxga+, x1400 vga, 1 GB ram, 1.83 Core2 Duo, XP Pro) a két gép ára 379k vs 588k, ami akárhogy is nézem, nem 80 dollár hanem inkább 1000
Nyilván az IPS panel rengeteget dob az áron, kérdés hogy megéri-e egy olcsó budget laptop árát a jobb panel meg a kicsivel masszívabb felépítés. Főleg hogy úgy tűnik, az új IPS-ek nem is hibátlanok.
Szintén az összehasonlításban az szerepel, hogy az R60 XP Home-mal jön, én viszont a gyártó listáján egyetlen modell kivételével csak Pro-val látom.
''Mfg#: 13N7034 Fru#: 0000000 15 INCH LCD DISPLAY ASSEMBLY: FLAT PANEL''
Ebből sem lettem okosabb, hacsak Gugli ki nem köp valamit az mfg numberra...
szerk.: Nem köp...
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1908 üzenetére
''Ha elolvasod N hszét ezután, látod, hogy nem így jött le, hanem általánosításként: ha egynek nem kemény a kijelzője, akkor a többinek sem az...''
Meglehetősen biztos vagyok benne hogy nem direkt nekem, kizárólag erre az egy példányra gyártottak külön, hajszálvékony biliacélból puha kijelzőfedelet, hanem ez sajátja a többi 15''-es t43-nak is. Ez nem olyasmi ami példányról példányra változik. Direkt ki is tértem erre, hogy a 14''-el minden bizonnyal embert lehet ölni.
''De igen, releváns, mert a T43-mat max. az R52-vel lehetne összehasonlítani,''
N azon volt meglepődve hogy miért akarnék én egy T-t R-re cserélni, ilyet ő még nem hallott. Erre írtam az egész hsz-t. Elég triviális hogy az esetemben érintett két típust hasonlítom össze, nem? Ez volt az egész lényege, rámutatni hogy adott esetben akár egy T-t is érdemes lehet R-re cserélni. És tény hogy a gondolat egyik oka az USB-k száma, miért hallgattam volna róla?
Ultranav driver? Wtf? Egy ''egérmeghajtó'' rossz pixeleket csinál? Ilyet nem hallottam még.Minden nap tanul vmit az ember.
N: Hát igen, ha volna a büdzsében pénz T60-ra akkor valószínűleg azzal próbálkoznék. De már ez a 43 is kicsit túlzás volt árban, nem akarok még egyszer túlköltekezni a saját hülye maximalizmusom miatt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős specifikáció, kompakt formában
- NBA és kosárlabda topic
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest