- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
yanna
addikt
Hi!
A garancia kiterjesztés érvényesítéséről tud nekem valaki tájékoztatást adni? A megvásárlás az ok., de mit veszek, mi az hogy dobozos? Valami kaparós kódot, mint a telefonkártyán és ezt kell a Lenovo oldalán valahová beírni? (Bocsi, ha hülye a kérdés!)
-
yanna
addikt
...KB942567 nem tudom uninstall-ni...sem újra install-ni...pedig install-va van...mindkettőre azt mondja, hogy a "frissítés nem érvényes erre a rendszerre" (vista business)...akkor a system update mi a fenét beszél...kezdem útálni a vista-t...
...vagy tényleg fax vagyok... -
yanna
addikt
...bocsi, xaraxik a netem is...
-
yanna
addikt
Hali!
A system update azt mondja, van 1 frissíteni való (KB958865), látszatra minden rendben lezajlik, de a végén azt mondja, hogy did not install KB958865.
Szerintetek én vagyok béna, vagy csak béna vagyok...esetleg...más megoldás?Köszi előre is.
-
yanna
addikt
Hali!
A system update azt mondja, van 1 frissíteni való (KB958865), látszatra minden rendben lezajlik, de a végén azt mondja, hogy did not install KB958865.
Szerintetek én vagyok béna, vagy csak béna vagyok...esetleg...más megoldás?Köszi előre is.
-
yanna
addikt
Üdv!
Esküszöm kerestem a választa következő kérdésemre, de nem találtam: amennyiben a jelenlegi C meghajtót ketté osztanám és valamikor (ne így legyen) újra kellene telepíteni a vista-t a rejtett partícióról, akkor mi lenne a C és D sorsa? Megmaradna mindkettő, vagy ismét gyári állapotot hozna létre, tehát csak a C maradna, mint az eredeti, első telepítés után?
-
yanna
addikt
Hali!
Minden bizonnyal ismét láma kérdéssel fordulok hozzátok...Elméletileg (és mindenféle leírás szerint is) 1066 mhz-es. ddr3-as memória figyel(ne) az R500-asomban. Az Everest szerint 667-es ddr2-es.
Akkor mi a nagy fene van??? Átvertek??? Csak dual módban annyi és olyan???
(Bocsi, ha triviális a kérdés!)
-
yanna
addikt
Hali!
Hmm...biztos hülyekérdés, de én nem tudom a választ...Amennyiben Thinkpad Advanced Mini Dock-olót használ valaki (ugye rendelkezik saját táppal), akkor a noti ezen keresztül kapja az ampert, vagy azt is csatlakoztatni kell a 220-as hálózathoz?
-
yanna
addikt
Sziasztok!
Kifejtenétek nekem ezt bővebben??? [link]
Igazából a dobozost nem értem, meg azt, hogy miért fele annyi az ára, mint más, ismert helyeken.
-
yanna
addikt
Üdv!
Szerintetek mi az a név nélküli, md kiterjesztésű, 1024 bájt méretű fájl a gyökér könyvtárban? (Thinkpad R500, Vista Business)Másnak is van, vagy csak nekem?
-
yanna
addikt
Sziasztok!
System update volt az R500-on, minden O.K., csak "keletkezett" 1 újjlenyomatos felhasználói fiók -ami nem aktív ugyan, mert a biosban letiltva- de ott figyel...Hogyan lehetne rábírni a vistát, hogy csak akkor legyen ott, ha az újjlenyomat olvasásra felkérem?
(A felhasználói fiókok között nem szerepel ilyen.) -
yanna
addikt
válasz
Napfénysüti #3079 üzenetére
("...az kizárt dolog, mert nem tudom..." "Polgár Jenő") Szóval én az olcsóbbikról írok, matt kijelzős, kártyaolvasós.
-
yanna
addikt
Nem kizárt, hogy már teljesen meghülyültem, de mi a más a két notiban???
[link]
(Szerintem tök azonosak.)Az usanotebook-on sem látok eltérést, csak az árban...
Nem vettem észre valami szembetűnő részletet? -
yanna
addikt
Talán itt valaki felhomályosít: [link]
-
yanna
addikt
...olyan bizonytalan vagyok...,vagy talán mégse...?
Nézzétek el a lámaságom lécci, élőben még sose láttam, a TP-okon mi az a 3 "izé" pöcök a space alatt?
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest