Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
ngabor2 #3040 üzenetére
hangerőszabályzót sztem nem is fogod..
illetve én anno szívtam vele sokat win és lin alól is. win alatt csak és kizárólag az alaplapit képes kezelni, semmi egyebet, lin alatt meg semeddig nem jutottam vele
ha találsz megoldást akkor azt kíváncsian várom.
mod: és kíváncsi vagyok mikor jön el az a pillanat, hogy a tapipadot nem használod
én is teljesen a pöcök ellen voltam az elején, most meg már se egeret, se tapipadot nem használok.. -
bbazsy
őstag
sziasztok.
van egy 1.5 éves z61m -em, ééééés elkezdett a kijelző kilazulni, billegni.
tudja valaki, hogy meg lehet ezt húzni, vagy teljesen össze van építve a zsanérral ?köszi
bébé -
bbazsy
őstag
azért az nem kis teljesítmény, h 1.5 év használat után veszem észre, h a pöcökegerem használható bal egérgombként. meg lehet nyomni
gondoltam megosztom a néppel, hátha van még olyan, aki nem fedezte fel
-
bbazsy
őstag
én ma ventillátoron keresztül valami eszméletlen mennyiségű port láttam kiszállni, szal holnap szétkapom... most csak kifujkodással -10°c.
nem gondoltam, h ennyit összeszedett már...
-
bbazsy
őstag
hali
még mindig a régi problémám, de hátha valaki tud vmi okosat.
külső hangkártyát használok(pcmcia, ill usb) és ezeknek szeretném a hangját a 3 billen levő gombbal állítani, de erre ő nem hajlandó(ill. csak a mute megy).meg lehet adni vhol szerencsétlennek, h mégis melyik kártyát szabályozza?
köszi
bébé -
bbazsy
őstag
hali
van egy kis gondom a DVD-vel. ha a gép picit is csavarodik(ölemben van, függőlegesen picit, akármi), akkor a lemez hozzáér a DVD tetejéhez, és "suhog".
megnéztem, a csapágyak rendben vannak, szóval tetejével lehet vmi.ezzel mit csináljak? (igazából amit tudtam, már megpróbáltam)
gariba esetleg ha csak a DVDt leadom? (gépet nem szeretném)ill ha már írok. másnak is forró a gép alja? (dedicated kártya)
kösz
bb -
bbazsy
őstag
hali
2 hangeroszabalyzot at lehet tenni pl pcmcias kartyara? mert azzal csak a mute megy
-
bbazsy
őstag
válasz
Cathfaern #2085 üzenetére
volt jelentősebb növekedés, de ez valszeg annak köszönhető, h nagyon sok dolgot nem rakok fel új rendszerre, amiket nem használok(norton, r&r, ...).
ugye ha mindent visszaraksz, akkor ...másik dolog amiért szűzet jó használni, h az nem pusztítja le a teljes winchestert.
-
bbazsy
őstag
hali
nem lehet valahogy átállítani a billentyűs hangerőszabályzót, h a ''központi'' hangerőt állítsa? (ugyanis a pcmcia -os kártyánál nem ér semmit)
-
bbazsy
őstag
nem vistás megoldás volt, a 4.1 egyszerűen nem látja a régi, xps(r&r 3.1-es) recovery partíciót(sztem), minden jel erre mutat(se visszaállítás, se kiírás, semmi nem ment).
valami csoda folytán sokadszorra bejött az r&r 3 -nak a menüje bootolásnál, innen meg egyszerű
most azon vagyok, h kiírjam a partíciót discekre, ezeket elrakjam jó mélyre(valszeg sose fognak kelleni, de legalább legyenek meg), és töröljem a partíciót, majd vista vissza. -
bbazsy
őstag
megtaláltam
sry a felesleges postokért... -
bbazsy
őstag
no, folytatódik..
még1 valami: elhatároztam, h visszarakom vinyóról az XPt, aztán kiírom..
de valami gebasz lehet, mert nem tudom sehogy visszarakni, se kék gomb nyomkodásával bekapcsoláskor, se gépről, se sehogy...
most akkor mi van?
visszaállítja ezt valaki valahol, v mit lehet cisnálni? -
bbazsy
őstag
sziasztok
ismét én, ismét r&r.
végre felment vistára a 4.1es, ezzel még mindig _csak_ annyit akarok, h kiírja a rejtett partíciót, de ebben nem találok semmi ilyet. van?
erősen gondolkodok, h backupolom az egész hddt, visszarakom az xpt, azzal kiírom a szarokat, aztán vissza vista meg minden. csak hát ez nyűg. más megoldás?
kösz
mod:
idióta vagyok, megvan, külön prog
még működőképesnek is látszik, csak CDm nincs perpill
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
nemsokba
más:
rescue & recoveryvel kell kimenteni a rendszer partíciót CD-DVDre? (nekem kifagy, bár ahogy nézegetem, ez inkább backupolja a merevlemezt)
vagy biosból, v honnan?
valaki csinálta már az új r&r -el? régi leírást találtam, az sokat nem segített..
mod: természetesen az XPt tartalmazó IBMes titkos partícióra gondolok...
mivel XP valsz már nem lesz ezen a gépen, szeretném kimenteni, és törölni a partíciót, jól jönne az a 4-5-6 giga.
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
oké, megfontolom.
más:
fan settings -t balance all parameters -re tettem, és azt veszem észre, h ha egyszer nagyon bemelegszik, akkor elkezd járni a venti, mint a veszett, és sose lassul le, csak ha újra ráapplyozok a power scheme -re, v kihúzom a töltőt, stb. ez miért van? -
bbazsy
őstag
sziasztok!
1 hónapja vettem egy z61m -t, és most lenne ideje 3 év garira kiterjeszteni.
szerintetek van értelme? 2 évnek sztem nincs, mert ami 1 év alatt nem megy tönkre, az 2 alatt se nagyon fog, viszont a 3 év drága
mi romolhat el, illetve mennyi a gari nélküli javítás?
36rongy a 3 év kiterjesztés.
szerintetek? -
bbazsy
őstag
NHCval kapcsban tud valaki segeíteni?
figyelni szeretném a hdd hőt, de se smart, se semmi nem jön be NHCval..
ennyire régi szegényke, h nem ismeri? -
bbazsy
őstag
no, beállítottam ezt a security chipet, adtam magamnak ujjlenyomatot, mindent.
most olyan gondom van, h a LAN fájl megosztás sehogy se akar működni, és már szétb*sz az ideg. subnet mask, ip, átjáró megy(router), amúgy is dhcp mac alapján kiadja az IPt, de NEM megy a megosztás, munkacsoport nem megjeleníthető(természetesen mind a 4 gép a workgroupba van, ez is.).
securitynél azt irja, h a fájlmegosztás is kódolt, vagy mi, ezt ki lehet szedni, lehet itt a hiba, vagy mi vele a gáz? valami ötlet? -
bbazsy
őstag
válasz
Shadowfax #1929 üzenetére
és hol lehet ezt kiírni? menüjében találtunk valami ilyesmit, majd akkor küzdök vele.
nem gáz az az 5-6giga, ha van értelme, de ha nincs, mivel valsz az életben nem fogom használni, nem hiszem, h lesz rajta valaha is ikszpé, ezért teljesen feleslegesen(főleg ha később visszaállítható) nem tartom.
küzdök vele 1-2 hetet tuti, aztán majd meglátom, h maradjon-e -
bbazsy
őstag
még valami:
a rejtett partícióról ki lehet írni az adatokat, és le lehet törölni magát a partíciót(van -e rajta feltétlen szükséges dolog, v nincs).
vista menne rá, v linux, xp -re semmi szükségem. -
bbazsy
őstag
hali
szerintetek egy T szériás gép megér +40nettót egy Z -sel szemben?
súlyt látom én is, az nyilván meg, ha kell, de másba? (értsd: minőség, stb..).
meg Zre miért nem adnak mindenhol 3 év gart? -
bbazsy
őstag
hali
ibmeknél a rejtett partíción pontosan mik vannak?
mennyit foglal?
ki lehet írni?
le lehet törölni?
-mert: xpt kiírnám, úgyse kell. driverek vannak NETen..
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged