- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Képernyőkímélő ügyében nem is állítottam egy szóval sem mást.
ThinkVantage akksis programjáról meg fogalmam sincs, hogy pontosan mikori rev, de viszonylag friss, én is a napokban fedeztem fel, hogy a fülek közt kattintgatva bizony itt is be lehet a kívánt lezárt fedeles állapotot állítani.
-
venember83
nagyúr
Rövidke kérdés:
Hol lehet állítani az X3100 által felhasznált memómennyiséget? Úgy tűnik mióta megdupláztam a rendelkezésre álló fizikai rendszermemót, azóta az integrált VGA is falánkabb lett, a 2 GB-ból csak 2008 megabájtot lát a Windows. Se BIOS-ban, sem intel meghajtóprogramban nem kaptam beállítási lehetőséget. A gép egy R61.
Köszönöm a segítséget.
-
venember83
nagyúr
válasz
Shadowfax #2392 üzenetére
Hmm, lehet, hogy kellene írjak a Lenovónak, hogy az egyik laptopjuk nagyon eltévedt.
A fene egye meg, pedig bíztam a nemzetközi gariban, éppen ezért mertem a gépet ettől az üzletlánctól megvenni, amelyik sajnos nem a garanciás problémákkal érkező ügyfelekkel szembeni tökéletes ügyintézésről és korrektségről ismert. Gondolkozom mit kellene tennem... Nem lehetséges valahogy ezt a kvázi nemzetközi garit Európára is kiterjeszteni?
-
venember83
nagyúr
Nos, mint sejtettem, ezt a laptopot nem Kelet-Európába szánták. Mint itt látható, az amerikai piacnak készült. Három év gari volt rá, mikor eladták, mostanra maradt két év és 9 hónap. Az lenne a kérdésem, hogy ez nemzetközi gari, tehát csak a munkadíjat kell állnom garanciális javítás esetén, illetve bármelyik Lenovo/IBM szervizbe vihetem? Köszönöm.
-
venember83
nagyúr
válasz
peet_22 #2375 üzenetére
Pl ha valamilyen hiba vagy virus miatt eltunik a rejtett particio, akkor az egyik recovery cd-vel bebootolsz, majd a tobbi cd-rol vagy dvd-rol visszaallitod a rendszert. Vagy ha egyszeruen legyilkolod a rejtett particiot, mert kell a hely, de nem akarod elveszteni az oprendszered, akkor erre talaltak ki a recovery cd-ket.
Shadowfax: Ezt szepen osszehoztuk.
-
venember83
nagyúr
Siker, kosz Sipi es Shadowfax. Kulonben igy gyorsabb lesz a vinyo, mint Compat modban?
peet_22: Rejtett particiot likvidaltad vagy megvan?
-
venember83
nagyúr
Újabb kérdés:
Ha BIOS-ban a SATA elérés AHCI-re állítom, akkor kékképernyő fogad. Compatibility módnál persze nem. Win xp sp2-es, miért nem ismeri fel a hdd-ot?
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Shadowfax #2361 üzenetére
Eddig ugy nez ki csak a HD Audioval nem tudott mit kezdeni, ott felugrott a szokasos new hardware found ablak, en kellett volna megmondjam neki hol a driver...
Kisebb csoportok: 13 az kicsi?
Mar a vegen jar, kulonben. Aldani fogom az ibm-es mernok kezet ha ez a system update megcsinal mindent.
-
venember83
nagyúr
Hello,
most installalgatom a Vista helyere feldobott Xp-re a drivereket. Illetve csomot nem tudok installalni, leven, hogy a letoltott fajlok csak kicsomagoljak magukat. Device managerben meg csomo unknown cucc van.
A system update progi tuti felinstallalja a hianyzo drivereket is?
-
venember83
nagyúr
Nos, kinéztem ezt a ThinkPad R61i notit -kód: 77327BU-, amiket megtudtam róla Shadowfaxnak és peterkeT-nek hála:
- a proci nem a legújabb, erre utal az i betű, jelen esetben egy 1,5GHz-es 2MB cache-el ellátott Meromról van szó, melynél csak az LV és ULV procik fogyasztanak lényegesen kevesebbet,
- picit nehezebb (10dkg) és vastagabb (2mm), mint a T széria, meg talán picit gyengébb anyagokból építették fel, de Thinkpad lévén kétlem, hogy ez komoly visszalépés lenne.
- az i betű arra is utal, hogy csak integrált vidkarival szerelik ezt a típust, ez sem gond.A kérdésem az i betűből adódik, vagyis, hogy csatlakoztatható-e dokkolóra, illetve Ultrabays-e az ODD helye? Itt a Bays menüpontnál láthatjuk, hogy elvileg Ultrabay-s a meghajtó, de a dokkolóról egy szót sem szól. Illetve annyit beleírtak, hogy floppy csak dokkolóegység használhatával csatlakoztatható a géphez.
Tehát: kód alapján meg lehet tudni biztosra, hogy Ultrabay-s a meghajtó, illetve, hogy dokkra csatlakoztatható?
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest