- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
mikoljan
tag
válasz
Giovanny #2481 üzenetére
Szia,
Először is el kell, hogy mondjam, nagyon segítőkészek voltak a bolt dolgozói. Le a kalappal előttük!
Tehát, tegnap visszavittem a boltba a gépet. Mindenki meghallgatta a notit és közösen konstatáltuk, hogy hallani lehet a magas frekvenciás cicergést, amikor használjuk a TrackPoint-ot és az UltraNav-ot. Írtunk munkalapot, majd a hazai forgalmazóhoz elvitték a mai napon, aki ki is cserélte. Sajnos nem tudtuk meg, hogy mi volt a hiba forrása.
A vicc az egészben az, hogy éppen most telepítem fel az új masinára a szükséges frissítéseket és sajnos itt is hallani lehet a cicergést, sőt még egy picivel jobban.
Talán valamilyen elektromos zajt vesz fel szerkezet, nem tudom.A másik érdekesség az, hogy a bemutató gépek közül is produkálta az egyik ezt a zajosságot.
A terv az, hogy holnap felhívom a Lenovo technikai szervízét és rákérdezek erre. Ha nem tudják a választ, akkor váltani szeretnék. Vagy egy másik típusra, vagy a kifizetett összeget.
Igazából el vagyok keseredve, hogy pont nálam jön ki ez az apró zavaró tényező, mert úgy gondolom, hogy ez a konfig tökéletes nekem, arra, amire szeretném használni. Ráadásul pont most igazán kellene a noti, mert jelenleg szakdolgozatot írok.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Giovanny #2458 üzenetére
Akkor:
1. Szedd le az Access Connections-t és a wlan drivert, ami most fent van. Reboot.
2. Wireless LAN adapter software-t telepítsd. Reboot.
4. Intel drivert installáld az Intel oldaláról [link]. Reboot.
5. Most már működnie kell az Fn+F5-nél a "wireless radio on/off" opciónak.
6. Ha az működik, akkor felteheted az AC-t. -
Shadowfax
addikt
válasz
Giovanny #2451 üzenetére
Tehát Intel PRO/Wireless 3945ABG a kártya neve.
Töltsd le a következőket, de ne installáld még:
-Intel Driver [link]
-Hotkey Driver [link]
-ACPI Power management driver [link]
-Access connections [link]1. Szedd le az Access Connections-t és a wlan drivert, ami most fent van. Reboot.
2. ACPI Power Managment-et installáld. Reboot.
3. Hotkey driver-t installáld. Reboot.
4. Intel driver installáld. Reboot.
5. Most már működnie kell az Fn+F5-nél a "wireless radio on/off" opciónak.
6. Ha az működik, akkor felteheted az AC-t. -
fido75
tag
válasz
Giovanny #2289 üzenetére
Igen a 2. linken található példányt választottam. Hát így rögtön elmondhatom, hogy ha túl leszek ezen a munkán, amihez vennem kellett, akkor azonnal csinálok egy clean installt. A sok marhaság, amit gyárilag feltettek (Norton, Diskeeper...) megy a fenébe. Nem hittem volna, hogy tényleg nem lesz rajta S-video, mondjuk szerencsére van a TV-n vga bemenet.
De hogy vmi jót is mondjak: FS és Acer laptopok vannak a környezetemben, és össze sem lehet hasonlítani velük a kidolgozottságát. Tetszik. -
Tim82
félisten
válasz
Giovanny #2202 üzenetére
Szerintem a "nagy felbontás" hajhászás ugyanolyan dolog, mint a digitális fényképezőgépeknél a "minél több megapixel annál jobb minőséget eredményez" tévhit. Hacsak nem professzionális szintű képszerkesztésre használod, nincsen túl sok jelentősége.
14'-es TFT-nél az 1024*768 tökéletes. Ha jobbat akarsz, rákötsz egy külső TFT-t.
A CPU-val meg mi a probléma?
Ha nekem lenne háromszázezrem egy új(abb) notira, én vagy egy jobb (dedikált videókártyás) T60-at, vagy ezt a T61-et választanám.
De az döntsön mindenképpen, hogy bemész a boltba, megkéred az eladót, hogy mutassa meg - adja a kezedbe, tapintás, komfort-érzet stb.
-
Tim82
félisten
válasz
Giovanny #2196 üzenetére
bocs, de mire szeretnéd használni? ha az épp aktuális játékokra, akkor felejtsd el a Thinkpad-eket úgy általában. nem ez a fő profiljuk.
én vennék a helyedben egy laptopinfós T60-at, aztán még rászánnék némi pénzt a bővítésére. (nagyobb merevlemez, esetleg + 1 Gb RAM... nem annyira fontos a DVD-író, lehet külsőt is kapni.) - de ez szigorúan az én véleményem, csak akkor kövezz, ha azt mondom, Jehov...
az R sorozattal annyi a "probléma", hogy tényleg vastagabb, nehezebb, valamint ha egy évnél több garanciát akarsz, azért külön kell fizetned. és hát a T-sorozat tényleg tartósabb. az én T40-esem simán kibírt egy másfél méteres esést.
mod: az általad pár hsz.-szel feljebb linkelt R61-nek sem rossz szerintem a borítása/váza, strapabírónak néz ki.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Giovanny #2194 üzenetére
Az R széria is jó, semmi gond nincs vele, csak kicsit bumfordibb, nehezebb, mint a T. Miben segítsünk? Dönteni nyilván nem tudunk helyetted.
max 300k van a notira én is jobban szeretnék a T szériát de megint várhatok nemtom meddig nagyon unom már.
Legyél türelmes, körültekintő a notivételkor, mert azért ez nem 20 deka párizsi a közértből. -
wienattwo
tag
-
-
wienattwo
tag
válasz
Giovanny #2187 üzenetére
A családomban is van 14-es és 15-ös szélesvásznú, az enyém 14-es 4:3, hát kész felüdülés a szélesvásznúak után az enyémet használni, legalábbis munkára. Szerintem netezésnél is sokkal jobb a normál, jobb érzés függőlegesen többet látni egy weboldalból. Amúgy meg én azt látom, hogy egy csomó szélesvásznúnál az a baj, hogy mivel a képernyő "alacsonyabb", ezért a billentyűzet előtt a csuklótámasz rész is kisebb kell legyen, ami elég kényelmetlen lehet. Jó példa erre, hogy összehasonlítottam egy 15-ös szélesvásznú TP z60m-et az én 14-es XGA T42-mmel csuklótámasz szempontjából, és a kisebb méretű gép ellenére a T42-nél volt kényelmesebb a csukló megtámasztása. Persze ez csak egy vélemény.
-
sssent
senior tag
-
ALI_G
veterán
válasz
Giovanny #1960 üzenetére
ki hirdeti és mennyiért? Én régen vásároltam onnan, akkor is videókártyát, azzal a tulajjal nem volt baj.
Ha nagyon olcsó, talán még az is elképzelhető, hogy lopott, ennek most nagy keletje van.Németben meg hasonló helyeken internetkávézókból szeretnek lopni.
Talán kérdezd meg a milyen laptopot vagy melyik topicban, ott gyakorlottabb laptop vásárlók vannak, mi inkább csak használók vagyunk.
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged