- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Dottore
addikt
itt valszeg megtalálod a választ, shadowfax kommentjeit olvasd el:
http://prohardver.hu/tema/thinkpad_r_es_z_sorozat/hsz_2451-2500.htmlnálam elég volt a Wireless LAN adapter software-t feltenni és ment. az Fn+F5 nekem nem kell. jobb klikk a wireless ikonon és kapcsolódás.
-
Dottore
addikt
80, de nagyon vigyáztak rá, nem hittem, hogy ennyire lehet lehet szeretni egy laptopot
ahogy hazahoztam már volt ismerősöm aki 100 ezret is adott volna érte. egyetlen hibája az aksi, kb. 50% lehet a kapacitása az újhoz képest. bár nincs összehasonlítási alapom, de filmnézés, apróbb szöszmötölés mellett 1 óra 10 percet bírt.ez az első laptopom, de az most már biztos, hogy a következő is thinkpad lesz.
ha vki tudja hol lehet venni eredeti aksit hozzá (csak utángyártottat találtam a neten), akkor megköszönném.
-
Dottore
addikt
végre sikerült nekem is szerezni egy thinkpadet. igaz nem a terv szerinti laptopot, hanem egy használt t42 típust. a support fantasztikus. Meg persze maga a gép is, annak ellenére, hogy nem egy mai darab, fantasztikus megoldádsok vannak benne konstrukciótanilag. A hozzá adott, letölthető szoftverek is nagyban növelik a konfortérzetet.
kedvenceim:
notebook hardware control
power manager
thinkvantage active protection system -
Dottore
addikt
mivel engem is érdekelt az akumlátorokra vonatkozó kérdés, és nem találtam megnyugtató magyarázatot, a központi fizikai kutató Intézetben dolgozó barátomat kérdeztem.
szerinte, és az ott megkérdezettek szerint, inkább érdemes "formázni" egy új akut sem mint nem tenni azt. elvileg a teljes lemerítés nem tehet kárt bennük, tehát ebben az értelemben ajánlott. ártani semmiképp nem árt.
-
Dottore
addikt
válasz
venember83 #2512 üzenetére
köszi a választ!
és McRaevel kapcsban oszom a véleményed
-
Dottore
addikt
lenne egy kérdésem, esetleg tud vki válaszolni rá. ha 1GB RAM van egy adott (R6i NF0FDHL) thinkpadben és ha a dual channelt szeretném kihasználni, akkor két azonos gyártással (kit) elkészítettet kell beletennem, vagy ez már itt nem (asztaligépemnél igen) érvényes.
-
Dottore
addikt
válasz
mikoljan #2482 üzenetére
nekem az asztali gépem csinálja ezt a furcsa sistergést miközben mozgatom az egeret. utána olvastam, de csak egy sorstársat találtam akinek hasonló problémája volt. ami közös kettőnkben a "ciripelést" leszámítva, az az ASUS P4C8000-E Deluxe alaplap. ennyire jutottunk.
mellesleg engem nem zavar. csak az idegesít, hogy nem tudom mi az.
-
Dottore
addikt
válasz
Shadowfax #2450 üzenetére
köszönöm. akkor ha jól értem akkor a recovery meg is formázza a formázatlan lemezt.
közben megragadnám az alkalmat még egy kérdésre ( nem tudom mikor leszel itt legközelebb, nekem pedig döntenem kell). lényegében egy R61 és egy T61 között kell elvégeznem ezt a műveletet. nem tudom mennyiben érné meg választani a drágább T61 típust picit gyengébb felszereltséggel. az lenne a kérdés, hogy a T61 technologiailag, ami a szerkezetét illeti tartalmaz-e olyan elemeket amivel több mint az R61.
-
Dottore
addikt
válasz
Shadowfax #2446 üzenetére
viszont Shadowfax ha megengeded lenne egy kérdésem.
tegyük fel elkészítem a mentést (1dbCD, 1dbDVD), viszont a rejtett partíciót megszüntetem, és XP-t teszek fel. nos a kérdés arra vonatkozik, hogy a megszüntetett partíció törlésével van lehetőségem visszaállítani az eredeti állapotot a későbbiekben (pl. létrehozom a megszüntetett partíciót, és visszamásolom ha szükséges a fájlokat), vagy ez egy annyira speciális terület, hogy ebben az esetben ez nem lehetséges.
-
Dottore
addikt
annyit tudok, hogy az Access Connection mint program játszik szerepet a WIFI kapcsolatnál, és ennek hiányában is működnie kellene, mégpedig a Win saját driverével. bár ahogy írtad te épp ezt szeretnéd megoldani.
kapcsolat van, vagy csak ez a funkció nem működik?
-
Dottore
addikt
hi all!
ha minden a dolgoknak megfelelően alakul, akkor pár nap elteltével nekem is lesz egy r61.
meg kell jegyeznem, sok álmatlan forgolódás és alvatlan éjszaka után, hogy milyen laptopom is legyen nekem, véletlen találtam ide a fórumra és abban a pillanatban ahogy megláttam, tudtam vagy thinkpad vagy semmi. soha többet nem érdekelnek (igaz eddig sem, de a kompromisszum gondoltam én, néha elkerülhetetlen) már az aerodinamikus, lakásban a légelenállás minimumával közlekedni tudó csillogó csodák, a mocorgó illesztések, és a színes feminim vizualitással felvértezett emberiség elleni merényletek. a thinkpad maga a tökéletes technológiai szépség, a funkcionalitás megtestesítője.
ne kövessétek tehát a mac metrosexuális irányvonalát, lássátok meg az igazságot, mert az úr is látá, hogy a thinkpad jó, és mondá az úr, legyen hát thinkpad... és lőn a thinkpad.
kösz mindenkinek a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest