Aktív témák
-
zedii
aktív tag
válasz
venember83 #3064 üzenetére
kösz, de nekem új kell és számlás.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2942 üzenetére
Ja, úgy értettem, hogy a Battery Maximiser systray ikonjára kattintva érted.
Nekem a Vezérlőpultos megoldás pont 1-2 kattintással kevesebb.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2940 üzenetére
Valószínűleg én használok régebbi Battery Maximiser-t, de nálam nem, tehát a fentebb leírt metódusom szokott maradni.
Amire Te gondolsz a képernyőkímélőnél, hogy ott is van Energiaellátás fül, onnantól meg ugyanaz.
-
Shadowfax
addikt
válasz
venember83 #2929 üzenetére
Hol lehet állítani az X3100 által felhasznált memómennyiséget?
Sehol. Az igénynek megfelelően maga csípi le, max. 384MB-ot. -
Dottore
addikt
válasz
venember83 #2512 üzenetére
köszi a választ!
és McRaevel kapcsban oszom a véleményed
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
venember83 #2478 üzenetére
Nekem mondjuk sony féle memory stickem van több mindenhez, PSP-hez nem adtak átalakítót, de W810i-hez és a külön vásárolt memóriához igen. De ismerősömnek Nokia telefon microSD-jéhez ugyancsak nem kapott. Ki érti mi alapján csomagolják ezeket?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
venember83 #2476 üzenetére
Ja értelek már. Nekem eddig amihez ilyen kicsi memóriakártyát adtak (vagy ha ilyet vettem), akkor ahhoz adtak átalakítót, s nem az olvasóhoz.
-
Giovanny
őstag
válasz
venember83 #2473 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
-
Giovanny
őstag
válasz
venember83 #2471 üzenetére
Aha most értem de én nem kaptam semmit hozzá hogy használni is tudjam( ez tartozék lenne?)
-
Giovanny
őstag
válasz
venember83 #2468 üzenetére
Szia.most hogy írod hol van ez a card reader ? Mert leírás szerint nekem is van csak hol nemtom?
-
Sipi
addikt
válasz
venember83 #2395 üzenetére
Tutira van, mindenre szokott neki lenni. De ahhoz nagyon szépen kell kérned.
Sipi
-
Shadowfax
addikt
válasz
venember83 #2393 üzenetére
Nem lehetséges valahogy ezt a kvázi nemzetközi garit Európára is kiterjeszteni?
Ezt nem hinném, hogy itt a fórumban meg tudjuk válaszolni. Írj e-mailt az IBM-nek:
info@hu.ibm.com és info@ro.ibm.com. -
Shadowfax
addikt
válasz
venember83 #2391 üzenetére
Aham. Nemzetközi garis. Kanadában, Japánban, Indiában, Sri Lankán és az USÁ-ban. [link]
-
peet_22
csendes tag
válasz
venember83 #2374 üzenetére
megvan!
-
Sipi
addikt
válasz
venember83 #2367 üzenetére
Mert teljesen másfajta driverek kellenek hozzá.
Shadowfax majd levadássza neked a weboldalt, ahol pontosan le van írva, de kb. annyi, hogy BIOS-ban compat mód, boot, elindul. Kézzel, vagy az ott ismertetett preboot módszerrel felteszed az újfajta, AHCI-s drivert. Reboot, be BIOS-ba, átállít AHCPI-re, reboot, ujjé.A két mód nem kompatibilis egymással. (Egy szakértő ezért leszedi a fejem, de kb. olyan, mintha IDE vinyót SCSI-ként kezelnél, és fordítva.)
Sipi
-
Sipi
addikt
válasz
venember83 #2364 üzenetére
Szerintem az Atmel TPM (security) chip. Próbáld az atmel-es drivert, ha nem segít, a "sima" tpm nevűt. Vagy tiltsd le a BIOS-ban.
Sipi
-
Shadowfax
addikt
válasz
venember83 #2362 üzenetére
Kisebb csoportok: 13 az kicsi?
Attól függ, hány mega. -
Shadowfax
addikt
válasz
venember83 #2360 üzenetére
A system update progi tuti felinstallalja a hianyzo drivereket is?
Reméljük.
Indítsd el, aztán ő keresgél neked mindenfélét. Amit talál, azok közül szemezgess, mi kell, mi nem. Célszerű kisebb csoportokban leszedni és telepíteni őket (kettesével-hármasával). -
sssent
senior tag
válasz
venember83 #2358 üzenetére
Ó, jaj. Szögezzük le, hogy nekem meg nem volt szándékomban senkit leoltani - bár én nem is érzem, hogy így tettem volna.
venember83:
Az a hiszed vagy sem, az Matt Kohut indoklására vonatkozott, miszerint miért is tűntek el a jó kis IPS kijelzők. Az szerintem nyilvánvalóan csak rizsa, de mindenki legyárthatja magának a saját kis összeesküvés-elméleteit a nagy és gonosz gyártók fogyasztók életét megkeserítő tevékenységéről.Dam0n
"(...) a stílus pedig olyan, amilyen az internet adta anominitás alapján elvárható."
A kérdésedben szerepelt egy állítás, amire uram bocsá' azt találtam mondani, hogy hülyeség. Ez messze nem azt akarta jelenteni, hogy én az állítás megfogalmazóját hülyézném le (bárki legyen is az), csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az állítás nem helytálló. Meg is indokoltam, azt hiszem. Elnézést, ha itt (vagy máshol) nem volt elég szofisztikált a stílus, nem anonim mivoltomban is pont ugyanilyen stílusban beszélek, és azzal sem áll szándékomban senkinek a lelkébe gázolni.A kijelző témához...
A T60p-s összehasonlítási alapod abból a szempontból nem szerencsés, hogy abban valószínűleg egy elég jó fajta panel volt. Olyan, amilyen már egyáltalán nincs is a kínálatban - bár ha lenne, akkor is inkább a 400K feletti szegmensben lenne.
Az eredeti kérdésedre - miszerint melyik kijelző lenne a legjobb - pedig szerintem nem nagyon van olyan, aki objektív választ tudna adni. Azon pár R61 alapján, amit személyesen láttam én a 14.1 WXGA+ panelt találtam a legjobbnak (a fényerő pl. baromi jó volt). De nem merném kijelenteni, hogy nincs jobb, mert egy csomót nem láttam. Sőt, ennek a panelnek is több beszállítója van, lehet, hogy egy másik gépben épp nem ilyen van.
De mindezek után szvsz. egy notebook kijelzőtől a funkcionalitáson túl (praktikusan legyen elég a fényerő, kontraszt mondjuk a teraszon is, hogy ki lehessen betűzni a tartalmát) olyan nagy minőséget elvárni nem is nagyon érdemes, mert az olcsóbb asztali monitorok is messze jobb minőséget képesek produkálni. Olyan kis helyen, olyan minimális fogyasztás mellett egyszerűen nem lehet csodát tenni.
-
sssent
senior tag
válasz
venember83 #2354 üzenetére
Igen. Amint mondtam, a 60-as szériával leáldozott az IPS kijelzőknek - legalábbis egyelőre biztosan. Erre egy magyarázat olvasható itt, amit vagy elhiszel, vagy nem. A lényegen nem változtat.
-
vbbb
őstag
válasz
venember83 #2300 üzenetére
Nem itt olvastam, de a lényege ez volt! Köszi!
(De messze is van augusztus...áááá)
Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Macbook White 13" unibody
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged