- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
cornail
csendes tag
sziasztok!
thinkpad r61-emben kell memóriát bővítenem 4GB-ra, megvettem a ramokat, be kellene hát pakolni. az infoparkos lenovo szervíz itt van a szomszédban. memória CRU-nak számít, v jobban teszem, ha rájuk bízom a melót? (a maintenance guide megvan hozzá, amiben le van írva, mit tegyek, viszont garos még a gép jócskán)
a fő kérdés, h nem tudom kérnek-e munkadíjat érte itt agyarországon, a lenovo oldalán ti. ezt találtam:
"You may request that a service provider install CRUs, at no additional charge, under the type of warranty service designated for your machine"
vki tud vmit erről?kösz
-
cornail
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vettem frissen egy R61i-t. A gyári 1GB mellé még +1GB memória meg lett etetve vele.
Hosszabb használat során vettem észre, hogy kb órás gyakorisággal merevre fagy a gép és a kijelzőn szemetes, csíkos lesz a kép. Azóta ez már több, mint 10x előfordult Ez XP és Linux alatt is így van.
Az új memóriára gyanakodtam először, de én magam nem szívesen szerelgetem ki-be a memóriamodult.
Memtestet lefuttattam 2x is. Először 24 órát ment, akkor 1 memóriacímen talált 1 hibát. Másodszor 11 órát, akkor nem volt hiba. A jelenségről többször is csináltam fényképet. A ThinkVantage tesztjei nem mutattak rendellenességet.
Azon kívül, hogy kiszedetem majd a memóriákat külön-külön és úgy tesztelem, van még vmi épkézláb ötletetek, mielőtt az új évben becaplatok vele a Lenovo szervízbe? Elég az, ha képeim vannak a dologról? Mert 5 perces csekkolás során nem valószínű, h előjön a dolog.... -
cornail
csendes tag
válasz
Shadowfax #2178 üzenetére
Ok. Garancia mindenképp lesz hozzá (főleg, h már az ultrabay dvd-író is, ami a legkönnyebben megfexik, k**va drága). Az számomra még a kérdéses, h vajon miért ilyen olcsó a PDAMániánál ez a gép... ("gyanús")
A másik topikban arra jutottunk az elállással kapcsolatban, h kb a kormányrendelet értelmezesén múlik, h visszaveszik-e a terméket, ti. mit tekintenek olyan állapotnak, amilyenben visszafogadják :S Megkérdeztem a PDAManiától magától is emailben, de nem fogtál fel egyelőre a kérdésemet, nem arra válaszoltak, amit kérdeztem. Amúgy a cég azonos a SpeedShop nevűvel...
Ahogy elnézem, ennek fényében már nem bír egyértelmű előnnyel a webáruházas a bolti vásárláshoz képest.Egyébként nem tudom meg lett-e említve már a topicban, de ha vki más is R61 vásárlásán töri a fejét, figyeljen rá, hogy a 15,4"-es modellekben nincs a kijelzőfedélben roll-cage, csak a 14,1"-esben (ld Lenovo oldalán a specifikációs táblázat), utóbbi azonban ritka nálunk. Én csak az NA01EHL-lel találkoztam. Ha vki látott másik 14,1"-es R61 konfigot, szóljon légyszi.
-
cornail
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 14.1"-es R61-et:
http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&catalog_id=30000&prod_id=92942
Sehol máshol nem láttam az NA01EHL-t ilyen olcsón. Szerintetek van ebben vmi svindli?
Ha futárszolgálattal küldetem, akkor a 17/1999 Kormányrendelet értelmében (ez olvasható a PDAMania oldalán) jogom van indoklás nélkül elállni a vásárlástól 8 napon belül.
Ez azt jelenti, h lecsekkolhatom, h pixelhibás-e, megy-e rendesen? Mert boltban történő vétel esetén sokszor zsákbamacska a dolog, nem veszik vissza utána ha pl pixelhibás.
Véleményetek?
Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged