- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
Integra #2655 üzenetére
Valószínű hogy az energia séma az okozó.
Beállíthatod hogy mikor kapcsoljon ki a kijelző, a merevlemez, és hogy készenléti módba mikor állítsa magát, esetleg a CPU milyen séma szerint dolgozzon.
Változtatni a vezérlőpulton belül lehet az energiagazdálkodási lehetőségeknél.
Magadnak kell eldönteni mi számodra a legmegfelelőbb.
Nekem pl. soha nem kapcsol hibernálásra a gép.
Hibernálásból feléleszteni az Fn bill-el lehet, vagy a ki-bekapcs gomb rövidke lenyomásával.
remélem jól emlékszem -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz
Integra #2526 üzenetére
Akkor viszont jó választás, de azért célszerű a garikiterjesztést is megvenni, az ördög nem alszik...
amivel bajom van, hogy mobil internetet akar hozzá, ami ugye tudjuk, hogy vagy működik az adott helyen vagy nem...
Kolléganőm a Vodafone-nál 3 napig ingyen kipróbálhatta a mobil kütyüt (gondolom kaució meg papírok aláírása mellett). Az Index-en is volt egy budapesti mobil internet sávszél-összehasonlító teszt (a 3 szolgáltatóval), majd előkerítem. -
-
sssent
senior tag
válasz
Integra #2339 üzenetére
Tetszőleges T/R/Z6x (ami dokolható) + ez itt + PCI-E VGA = a munkakörnyezet, amit szeretnél (az akkuidő kinyírása nélkül). Persze egy ilyen dokkoló már igen drága mulatság, de hát ebből él a lenovo. Notebookot használni mindig valahol kompromisszum, ebbe kénytelen leszel beletörődni.
-
sssent
senior tag
válasz
Integra #2334 üzenetére
"ez viszont már annak tűnik. ára is szép
"
Ha arra gondolsz, hogy van benne top cover roll cage, akkor az elírás. Az csak a 14-esekben van, bárki bármi mond is.A webcam-et és a dokkolót kérdezd meg az IBM raktárban is, mert könnyen lehet, hogy olcsóbb ott! Feltéve, hogy nem gond a személyes átvétel.
Elérhetőség: IBM Spare Stock Request Handler
Mindent előre meg kell rendelni, akkor kapsz aktuális árajánlatot is a napi USD árfolyam alapján. A megrendelés csak FRU szám alapján működik, úgy nem megy, hogy kérsz mondjuk egy dokkolót. A FRU szám nem összekeverendő a part no.-el. Utóbbi alapján nem tudnak kiszolgálni. Fizetni a helyszínen nem lehet, csak csekken, vagy átutalással. Van némi fix kezelési költség megrendelésenként, így pl. 1 csomag pöcöksipkát nem érdemes rendelni.
webcam FRU# 40Y8177
dokkoló: lokalizációtól függően itt ni"csak pár dolog van ami lehetne jobb, két dvi csatlakozó kéne, de lassan már fel lehetne inkább 2 hdmi-t applikálni rá.."
Örülj neki, hogy legalább egy DVI van. Az X6 Ultrabase-re csak DSUB jutott, mint a gépre -
sssent
senior tag
válasz
Integra #2321 üzenetére
"tudsz egy boltot ajánlani ahova betudok rontani és megnézni a lenovokat élőben"
Az usanotebook-nál, és ha már úgyis arra jársz, akkor talán a notebook-hu-nál is szokott lenni 1-2 gép kiállítva."vajon webcamera rakható e r61-be"
A webkamera nem csereberélhető. Vagy benne van a konfigban, vagy nincs (R61/i esetén, R61e-ben biztosan nincs). Ha itthon valamelyik kereskedőnél veszed, akkor olyan konfigot kell választanod, amelyikben épp benne van, sajnos nem tudsz úgy gépet összerakni, mint a lenovo US konfigurátorával."ja igen, ha csak 667-es fsb-t támogat a chipset akkor a 800as fsb-s cpu tök felesleges, simán elég egy régebbi 667-es is, nem?"
A front side bus és a memory bus az ugye két külön dolog. Én azt írtam, hogy a 965GM 667-es memóriákat támogat. Emellett 800-as FSB-t. Hagyd azt a CPU-t és memóriát békében, itt épp jól el vannak találva!"az ujjlenyomat olvasó képes több embert is elraktározni?"
Képes. (Azzal a megkötéssel, hogy fiókonként két (jobb-bal) kéz ujjait tudod elraktározni, vagyis, ha valamiért ugyanabba fiókba két ember ugyanazzal az ujjával akar belépni, akkor az egyiknek azt kell hazudnia a programnak, hogy nem azt az ujját viszi be, amit. Ez értelemszerűen 10 fős elvi maximumot jelent egy fiókra. De nem hiszem, hogy ennek lenne bármi jelentősége.) -
sssent
senior tag
válasz
Integra #2315 üzenetére
Hardcore R user ugyan nem vagyok, de itt vannak a válaszok:
1. igen. Pl. bios>config>keyboard/mouse, vagy windows alól az ultranav wizard-dal, a vezérlőpult>egér beállításaiból, talán a thinkpad configuration alkalmazásból is. Gyorsbillentyű nincs rá.
2. van
3. igen
4. a 965GM csak 667-es memóriákat támogat. Nem véletlenül van mindegyikben ilyen.
5. az í a bal oldali shift mellett, az ű pedig az á mellett van. Asszem itt is a helyük. (egyedül a numlock van galádul eldugva a scrlck alá, vele egy gombra, de az összes ThinkPad ilyen az idők kezdete óta)
6. van, de csak alul, a kijelzőben ennél nincs.
7. szerintem PC Card + expresscard kombó lesz. Ha jól tudom, akkor a normál kijelzős R61-ekbe nem kerül smart card reader ill. memóriakártya-olvasó. De ezt biztosan csak a boltban tudod meg, mert a lenovo-nál sem derül ki: [link] -
Rick4
félisten
válasz
Integra #2123 üzenetére
én épp 2 napja telepítettem, ha van osd-d, akkor megvan a thinkvantage/hotkey utility-d is, ha nincs, akkor nincs. a lenovo oldalán minden ott van szépen, érdemes egytől egyig felnyomni minden progit, mert érdekes összefüggések vannak...a wifi driver csak egy dolog lesz, szoftveresen kapcsol ki-be..
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest