- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
Giovanny
őstag
1.Minőség
2.Márka
3.Külső
4.Stb..,
Nálam ez a sorrend -
Giovanny
őstag
válasz
venember83 #2473 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
-
Giovanny
őstag
válasz
venember83 #2471 üzenetére
Aha most értem de én nem kaptam semmit hozzá hogy használni is tudjam( ez tartozék lenne?)
-
Giovanny
őstag
válasz
venember83 #2468 üzenetére
Szia.most hogy írod hol van ez a card reader ? Mert leírás szerint nekem is van csak hol nemtom?
-
Giovanny
őstag
kapcsolat van semmi gond nincs vele csak épp a funkció nincs
ps. már sajnálom hogy vistával vásároltam
-
Giovanny
őstag
Köszi szépen de valszeg én vagyok béna mert már nincs mit letölteni mindent letölthető feltelepitettem de akkorse jó.Vistán működik minden ,most pillanatnyilag win2003 van fen de semmi,vagy sorrend fontos vagy nemtom mi a gáz már egy hete küzdök vele de feladom ,vissza a vista (ami marhára nem tetszik) ez van .
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,van egy kis gondom az XP-vel,eredetileg Vista volt az R61 notin de felraktam Xp-t.És az a probléma hogy Fn+F5 megnyomásával nemtudok ki/be kapcsolni a WIFI-t(nincs opció) illetve nem mükögik a Access Connections nevű progi már mindent kiprobáltam és semmi ha valaki tud valamit segítsen ! Köszönöm.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,engem is érdekel a service partició védetsége csak sehogy nem találom a biosba,átkutattam mindent hol lehet? (R61)
-
Giovanny
őstag
Senki semmi a 2212# csak bosszant a dolod
tud-e valaki segiteni? T7500 procinak igy kell hogy menjen 1.6 Mhz vagy ez normalis.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok! Végre megvettem a gépet![link]
Lenne egy kérdésem:2,2 proci van benne és leszabályozva csak 1.6 nem sok ez vagy ezt lehet állitani ? -
Giovanny
őstag
-
Giovanny
őstag
Köszönöm Nektek a válaszokat , nem a játékra lenne használva (ott az asztali ha kell) fontos a hosszú élet illetve a megbizhatóság .A +2 év gari még belefér.A gépet még élőben kell látnom és akkor eldöl mi lesz.De minden infónak örülnék.
-
Giovanny
őstag
Mindenki bulizik vagy mi? Semmi mozgás nincs itt,vagy mindenki csak a T-szériát használ, jól jönne egy kis segítség
-
Giovanny
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek !
-
Giovanny
őstag
Senki semmi
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,ezen töröm a fejem ,most a tető miből is van ott ? illetve megéri 4:3 kijelző?[link]
-
Giovanny
őstag
Sziasztok IBM tulajok! Ki mit tud az apronet.hu hirdetett olcsó T60-as gépekről? Nagyon gyanusan olcsón adják most őket ,vett már valaki ilyen notit ? vagy mit lehet tudni roluk. Tervezem egy ilyen vásárlását csak attol tartok hogy nincs valami OK velük
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest