- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
vah-vah #1997 üzenetére
Ez a full charge capacity 35,55 érték gyanús nekem, hogy 47 kellene hogy legyen
Az akkuk idővel (200 töltési ciklus és másfél év, az nem kevés idő) elhasználódnak, ez normális. Esetleg egy újrakalibrálással próbálkozhatsz, hogy pontosabban jelezze ki azt a full charge capacity-t:
- teljesen feltöltöd
- kikapcsolod a windows energiagazdálkodási beállításainál a riasztásokhoz rendelt akciókat
- lemeríted a gépet, amíg magától ki nem kapcsol
- teljesen feltöltöd
De negyvenakármennyit már sosem fogsz látni rajta, törődj bele.
A Battery eater pedig azt írja, hogy cellák száma 3. Nem 4 cellás ez valójában?
A Battery Eater-t nem használtam soha, de az akkud 6 cellás. -
Shadowfax
addikt
válasz
vah-vah #1994 üzenetére
Akkor Start menü: Access IBM - Battery MaxiMiser.
Ha sehol se találod, akkor innen letölthető: [link]
R50e-hez a BIOS és az összes driver innen frissíthető: [link]
Ha nem akarsz egyenként tökölni velük, akkor van egy hasznos program, amit ha elindítasz, automatikusan letölti a gépedhez szükséges drivereket, s telepíti is, amit megjelölsz: Software Installer [link]. Ennek alternatívája: System Update [link]. -
taratis
csendes tag
válasz
vah-vah #1808 üzenetére
DDR SDRAM, PC2700, erre kell szerintem leginkább figyelni, ha nagyobb a frekvencia, nem gond, csak nem biztos, hogy kitudod használni (lsd. 166 MHz jelenleg) és többe is kerül. Én Kingstont vettem élettartam garanciával, de úgy voltam vele, hogy a gép ennyit minimum érdemel
Megy, mint a szélvész
A lényeg, hogy ott, ahol veszed, helyben szereljék be és próba. Ha gond van, akkor egyből csere és megspórolsz egy utat idegeskedés mellett.
-
Daneey
tag
akkor jó lenne tudni, hogy pl. az usanotebooknál (ahol kinéztem sulinetben 204990-ért) milyen akksi van benne? És van még valami ami esetleg különbözhet ha máshol veszem? pl dvd író sebessége
Én nem a sulinetes IBM R50e-t vettem, de ebben - nagy meglepetésemre - 8x DVD +- -os író került és XP Home op.rendszert adtak hozzá. A Home csak tartományba nem tud belépni, tehát a csak a hálózati funkciókat csapolták le, lényegében ugyanaz, mint az XP Pro, -
user01
aktív tag
akkor jó lenne tudni, hogy pl. az usanotebooknál (ahol kinéztem sulinetben 204990-ért) milyen akksi van benne? És van még valami ami esetleg különbözhet ha máshol veszem? pl dvd író sebessége
Mivel a honlapon nem szerepel sem az akku teljesítménye, sem a dvd író sebessége, nincs más lehetőség, mint megkérdezni levélben vagy személyesen.
A gépek még különbözhetnek op.rendszerben, a w-lan hiányában, illetve DVD író vagy combo meghajtóban, de ezek kiderülnek a honlapról.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest