- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
jFox
addikt
Igen, igen garancia az nincs semmire.
Azért akarom ezt a floppyt is megvenni, hogy kiderüljön, hogy a gép rossz, vagy a DVD, de ha nem jó belel tuti, akkor nem folyok bele. De ha azt mondod, hogy a hivatalos leírás szerinte bele való, akkor jónak kell lenni.
Ezt most úgy akarom megvenni, hogy viszem a notit is és belepróbálom. -
jFox
addikt
Ha tudnád hányszor... meg próbáltam már másik DVD-t is az Ultrabay keretbe építeni, azzal sem ment. Próbáltam BIOSt frissíteni, mert elég régi bios volt rajta (gondoltam ez még hátha nem ismeri a DVD-t), de ez sem hozott megoldást.
Sajnos az előttem való kipróbálás egy kicsit nehezen kivitelezhető mert én miskolci vagyok ő meg Komáromi.
Nem létezhet esetleg olyan, hogy valami rejtett beállítási helyen le van tiltva az optikai meghajtó?
Még egy érdekes dolog, egy másik géppel telepítettem a winyóra egy Mandriva Linux-ot. Ez ugyebár nem sértődik meg, ha kicserélődik alatta a vas. Van egy USB-s DVD íróm. Gondoltam azt rádugom és majd azzal lehet dvd-zni. De azt sem látja ez az átok. Az még hagyján, hogy nem bootol róla, de oprendszer szinten sem ismeri fel. Ezért gondolom, hogy valahogy le lelhet tiltva az optikai meghajtó. De lehet hogy ez hülyeség. -
ovecs
senior tag
Na pont az a progi nem működik... Leszedtem az avg t de nem változott a helyzet. Viszont most a hálózati kapcsolatokban letiltottam a wlant, és azt hiszem megoldódott a probléma... Nem tudok valahova felrakni a szükséges progik telepítőjét?, mert szerintem egy reinstall megoldhatná a dolgot
-
biker
nagyúr
Ja, igen, csak a mobilra írtam, hogy T-s, a huawei-t a P is adja, nem csak a V.
De ezt nem tudom, hogy milyen, mert erre nem tértünk ki, csak hogy ugyanez a hibaBT-n bármit tudok mindkét mobillal tenni, csak a netnél fagy szét, de akkor USB-n motorolával is, mert próbáltam
BT-n is, így a BT hibát venném kisebb esélyre.
-
venember83
nagyúr
Képernyőkímélő ügyében nem is állítottam egy szóval sem mást.
ThinkVantage akksis programjáról meg fogalmam sincs, hogy pontosan mikori rev, de viszonylag friss, én is a napokban fedeztem fel, hogy a fülek közt kattintgatva bizony itt is be lehet a kívánt lezárt fedeles állapotot állítani.
-
ok köszi, a helpeket.
( gyakorlatlan módon az eladó cégnél azért még rákerdeztem
hogy nem lehetne-e a vistát xp-re cserélni, ezzel is faragni az áron,
meg mert nem is nagyon kell ezeknek a civileknek a vista, de
felvilágosítottak hogy ez ilyen oem egybeheggesztett cucc
rohatt multik)
-
JA ja sajna csak új gép jó nekik, mert nincsennek nagyon elereszte
(mint mindegyik rendes és igazi civil szervezet) és mindennel frankón
el kell számolniuk.
Közben már visszaolvastam vagy 4-500 hozzászólást, szóval tényleg
a "T" lenne a jó, viszont az mindenhol ( ami csak 1 óra guglizás után
elém került) jó kétszerese volt mint egy R61i
szóval most eddig ezt néztem ki: ( három évves garral kibővítve) :
http://www.usanotebook.hu/?PHPSESSID=3e7db9d44f86b34201bbd6485a05e17a&tpl=product&prid=7246 -
Dottore
addikt
80, de nagyon vigyáztak rá, nem hittem, hogy ennyire lehet lehet szeretni egy laptopot
ahogy hazahoztam már volt ismerősöm aki 100 ezret is adott volna érte. egyetlen hibája az aksi, kb. 50% lehet a kapacitása az újhoz képest. bár nincs összehasonlítási alapom, de filmnézés, apróbb szöszmötölés mellett 1 óra 10 percet bírt.ez az első laptopom, de az most már biztos, hogy a következő is thinkpad lesz.
ha vki tudja hol lehet venni eredeti aksit hozzá (csak utángyártottat találtam a neten), akkor megköszönném.
-
vbbb
őstag
Minden akkut legalább 1x meg kell fomázni használat előtt függetlenül a típusára! Ez a használati útmutatóban is benne van legyen az akár telefon vagy notebók akku!
Egyébként az is tanácsolják, hogy hetente legalább 1x merítsük le az akkut a hosszú élettartam miatt...ne dugjuk állandóan AC-re.
Én ezt be szoktam tartani...be is vált! -
NoLF
veterán
RAM természetesen menni fog bele, nem is értem ki gondolta anno hogy egy ilyen procihoz 256 elég lehet...
ugyanakkor be kell valljam abszolúte nem értek a notebookokhoz és egy másik topicban már felhívták az energiagazdálkodásra a figyelmemet, egyből 1,6on megy a proci nem pedig 600 mhzen... :|mostmár egy fokkal jobb, de a ram kell neki.
szerk: ja és igen, az elszólás, ez természetesen fujitsu-siemens!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viccrovat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged