- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
még nem nyilatkoztam, mert tegnap kb. a telepítésig és az apt-get dist-upgrade-ig jutottam. wlan megy, bt megy, hang van, compiz rendben forgatja a kockát, stb. van pár dolog, amit nem állítgattam (hangerőszabályozó gombok, ujjlenyomat-olvasó). remélem valamikor lesz időm foglalkozni ezekkel is.
-
Cathfaern
nagyúr
Azért ennyi eszem van még
Másik kérdés, hogy mennyire könnyű hűtőrendszerhez hozzáférni? Sajna ahol lakok, ott elég jelentős mennyiségű por van, így jó lenne időnként kipucolni, csak nem tudom mennyire egyszerű szétszedni a gépet...manualt néztem már, szóval nem a konkrét lépések érdekelnének, hanem hogy gyakorlatban ez mennyire könnyen és hibamentesen megvalósítható
Más: Recovery Cd-t még korábban kissé szerencsétlenül sikerült kiírnom, ezért most jópár CD-n terpeszkedik. Működőképes az a megoldás, ha a rajtuk található fájlokat (az első bootot leszámítva persze) csak simán összemásolom és úgy kiírom DVD-re? Vagy pedig így jártam? (mivel újra kiírni nem engedi)
-
Shadowfax
addikt
Mielőtt rátetted volna a Vistát, nem csináltad meg a Recovery CD-ket? Célszerű lett volna akkor megejteni.
Attól tartok, hogy a Vista alól frissített R&R nem tudja az XP-s rejtett partíciót lemezre kiírni.
Kénytelen leszel felhívni a szervizt, s elmondani, hogy nem tudsz recovery cd-ket gyártani, bemondod mi a hibaüzenet, oszt hátha tudnak valami értelmeset mondani. -
Shadowfax
addikt
-
sssent
senior tag
Esetleg el szoktak hasalni a merevlemezek, de az nem tétel. A kijelzővel és az alaplappal lehet nagy gáz, mert az általában gazdasági totálkár. Az alaplap a gyakoribb, túl sok vacak van rajta, ami elpusztulhat, és nemigen javítják.
Hogy volt-e értelme a garanciabővítéseknek, az sajnos mindig csak utólag derül ki. Általában nincs, de ha peched van...
Csak az a kérdés, mennyire szeretsz nyugodtan aludni. -
Shadowfax
addikt
Több módszer is van.
- A feladatkezelőben kilövöd a SynTPLpr.exe és SynTPEnh.exe alkalmazásokat.
- Ha amúgy sem használod a touchpadot, akkor letiltod, s a probléma megszűnik.
- Kikapcsolod a touchpad scrollozást.
- Keresel egy frissebb ultranav drivert.
- Megbékélsz a sorssal. -
N
csendes tag
3 év gar: a T-re alapból ez jár merthogy az ugye business class, a Z esetében viszont össze-vissza. Az IBM, izé, Lenovo oldalát megnézve van olyan modell, amire 3, van amire 1, van amire carry-in (szervíz gari), van amire on-site (helyszíni) van. Szóval úgy tűnik ez modellenként változó már eleve, de ugye ki lehet még egészíteni... tökéletes kavar.
[link]
Te amúgy néztél már meg Z-t közelről? Meg 1680-as felbontást? Hogy azt hogy lehet bírni hosszú távon azt nem tudom.... még a 14,1''-os 1400x1050-hez képest is kisebbek a pixelek, nemhogy egy 15''-öshöz.
Az egyetlen dolog, ami miatt esetleg a Z mellett döntenék, az az 1280x800. Csak azokat meg sajna gyengébb konfiggal együtt adják. Igazábol nem vagyok kimondottan wide kijelző párti, de az 1280x1024 az biztosan kevés, az 1400-tól meg egy kicsit félek, hogy hosszú távon hogy bírnám olvasni. Szóval nálam még mindíg nem dőlt el az R60 vs T60 vs Z61m kérdés...nehéz szülés ez
R-ben nem gondolkozol?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest