- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
3x3y
aktív tag
válasz
code1005 #2718 üzenetére
Lent a tálcán megtalálod az Access Connection Wireless ikonkát. Onnan indíts a progit, ami első lépésben megkérdezi, hogy egyáltalán mi legyen: On vagy OFF. Off esetén valóban nem lesz vezeték nélküli kapcsolat. ON-ra kell állítanod. Nekem is R61i van, és a tanáriba vezeték nélküli routerrel osztottam meg a netet a kollégák laptopja számára. Mind az 5 db R61i símán veszi a jeleket. Ebből 4d Windows XP sp2, nekem Windows Vista Home Premium. Semmi gond nincs.
-
vbbb
őstag
válasz
code1005 #2599 üzenetére
A legtöbb bolt azt se tudja mit árul, az enyémhez sem írták a kamerát mégis van benne.
Találtam mégegy negatívumot:
- a touchpad alatti balos egérgomb néha nyikorgó hangot ad (még szerencse, hogy vezeték nélküli egeret&billentyűt használok többnyire
)
matt vs. tükrös kijelző:
Természetesen az LCD-k fejlődése a laptopokat is érinti: lehet kapni már nagyfelbontású (pl. 1680x1050 pixeles) képernyővel szerelt laptopot is. Napjainkban sok noteszgépet fényes felületű - ún. GlareType - képernyővel szerelnek fel: ezek valamelyest szebben jelenítik meg a képeket és a filmeket, viszont kültéren vagy az ablak mellett ülve nagyon tükröződnek. Elsősorban otthon használt laptop esetén ez nem jelent gondot, de aki sokat utazik, jobban jár egy hagyományos, matt felületű típussal.
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest