- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz
Mosquitoo #12559 üzenetére
Ha a játék Steam kliensen belül azt írja, hogy nincs még CD kulcs, akkor legyetek türelemmel, pár nap alatt lesz kulcsotok, bizonyára többet adtak el, mint amennyi kulcsuk volt...fogják pótolni, én anno a Fallout 3-mal jártam így.
Szerk.: Akkor már meg is van a válasz
-
zuchy
őstag
válasz
Mosquitoo #886 üzenetére
Én ezt nem tudom, de demo helyett az open bétát tartom valószínűbbnek. Bár nem tudom, 2000 emberrel lehet-e tesztelni a szerverek terhelhetőségét a closed bétában? Szerintem nem nagyon, sokkal többen lesznek ha megjelenik a játék. Nem tudom hogy mennek ezek a dolgok.
Van még egy módja, a virágbót'.Mondjuk VGA-t jó lenne cserélned, legalább egy 8800GT-re, vagy HD4850-re, érdemes megvárni a tapasztalatokat, hogy melyik gyártónak fekszi jobban a játék.
-
StormLine
senior tag
válasz
Mosquitoo #662 üzenetére
jaja, az új részben lehet hogy kevesebb "klasszikus" krúz lesz a koop játékmódok miatt
kár a Porscheért, már a Driver SF egyik videójánál is rossz előérzetem volt amikor Rufokat mutattak benne. remélem legalább az NFS HP autóit könnyű lesz a TDU2be importálni, főleg a 918at
-
StormLine
senior tag
válasz
Mosquitoo #632 üzenetére
ja úgy tűnik hogy már az E3as dolgok nagy részét elmondták. egyszerre nézem a 2t, de a TDU2n van a hang. TDU2: kb 2/3 aszfalt és 1/3 offroad
mod: a rendőrökről részleteket később árulnak el, naponta 6000 ember játszik a TDU1gyel
mod2: vége, elég rövid volt, de később elvileg elérhető lesz az archív felvétel
-
madstunt
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest