Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ®abstract®

őstag

válasz DigitXT #13179 üzenetére

feljebb van filmem,hogy milyen is napjainkban a game :)
    ahogy latom te meg a tdu val mentel akkoriban..en azt xbox360 on..majd a 2. is..baromi regen volt..de van belole tdu platinum edition= felpofozott grafikaval-all in one :K
    hasonlo van a tdu2 ben is,nekem az van.
    ja/dirt 3 c.e. van itthon de 2015. frissebb,mint a tied volt ;)

• TESCO-Zsömle

titán

válasz DigitXT #13179 üzenetére

Ez hiányzik legjobban. Imádtam a pályákat csinálni. Böngészni a térképen, kiszúrni egy részt, aztán menni, kacskázni mindenfele míg össze nem állt a fejemben egy viszonylag rövid, de kellőképpen élvezetes menet. Ne mírom, hogy kis, mert az elején azért voltak viszonylag hosszabb, nagyobb sebességű cuccok is, amik aztán a könnyebb javíthatóság érdekében kikoptak és inkább ilyen 1-1,5 perces futások jöttek, kis szomszédságok utcahálója keresztbe-hosszába átfutva.

Amivel én mentem, abból már alig van működőképes változat. Pár éve briteknál láttam egy vadonat újat gyári csomagolásában, csak épp nem postáztak balkánra.

Ótvaros egy vacak volt, de a gombok kiosztása tökéletes autóversenyezni. Bal szélen a két gomb hüvelykujj alatt sima és kézifék, elől a ravasz a gáz. Gondoltam rá, hogy kéne csinálni egyet analóg ravasszal, mint a modern gamepad-eken, de akkor már a fékre is kéne vmi, azt meg ne mtudod kulturáltan megoldani, hogy közben a kéziféket ne veszítsd el. Egyéni szoc problem.

És ja. Kormány szinte mindig szívás, ha ennyire éles kis pályákon kell a vasat terelgetni ÉS "nem te vagy a Sumahere", ahogy a Taxiban mondták. Ezért volt mindkét játékban h-váltó kompenzáció, amit az elsőben még egy könnyed kuplung+up-/downshift kombóval, a másodikban egy fél Rachmanyinov mű lezongorázásával tudtál exploit-olni, külön fogva mind a 8 fokozatot + kuplung.

Régi, szép idők... :))

Új hozzászólás Aktív témák