Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
feljebb van filmem,hogy milyen is napjainkban a game
ahogy latom te meg a tdu val mentel akkoriban..en azt xbox360 on..majd a 2. is..baromi regen volt..de van belole tdu platinum edition= felpofozott grafikaval-all in one
hasonlo van a tdu2 ben is,nekem az van.
ja/dirt 3 c.e. van itthon de 2015. frissebb,mint a tied volt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Ez hiányzik legjobban. Imádtam a pályákat csinálni. Böngészni a térképen, kiszúrni egy részt, aztán menni, kacskázni mindenfele míg össze nem állt a fejemben egy viszonylag rövid, de kellőképpen élvezetes menet. Ne mírom, hogy kis, mert az elején azért voltak viszonylag hosszabb, nagyobb sebességű cuccok is, amik aztán a könnyebb javíthatóság érdekében kikoptak és inkább ilyen 1-1,5 perces futások jöttek, kis szomszédságok utcahálója keresztbe-hosszába átfutva.
Amivel én mentem, abból már alig van működőképes változat. Pár éve briteknál láttam egy vadonat újat gyári csomagolásában, csak épp nem postáztak balkánra.
Ótvaros egy vacak volt, de a gombok kiosztása tökéletes autóversenyezni. Bal szélen a két gomb hüvelykujj alatt sima és kézifék, elől a ravasz a gáz. Gondoltam rá, hogy kéne csinálni egyet analóg ravasszal, mint a modern gamepad-eken, de akkor már a fékre is kéne vmi, azt meg ne mtudod kulturáltan megoldani, hogy közben a kéziféket ne veszítsd el. Egyéni szoc problem.
És ja. Kormány szinte mindig szívás, ha ennyire éles kis pályákon kell a vasat terelgetni ÉS "nem te vagy a Sumahere", ahogy a Taxiban mondták. Ezért volt mindkét játékban h-váltó kompenzáció, amit az elsőben még egy könnyed kuplung+up-/downshift kombóval, a másodikban egy fél Rachmanyinov mű lezongorázásával tudtál exploit-olni, külön fogva mind a 8 fokozatot + kuplung.
Régi, szép idők...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Autós topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest