- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Egyébként olyan jó módosítások meg textúra javítások vannak hogy az alap verzióhoz képest láthatóan szebb a játék, ezért megéri
A következő rész a szolár majd valamikor megjelenik idén, de azcsak az alap változat lesz hibajavítások nélkül szerintem, javítások majd patchek később várhatóak meg inkább jövőre gondolom. Addig meg az adott hibákkal kell együtt élni és biztos hogy nem lesz olcsó
meg a videók alapján úgy gondolom hogy ez már következő generációs grafika erős vas kell majd hozzá. -
AthlonXP
őstag
Az 5 Milla, az csak 1 és valóban csinálhatom többször is, de mindig csak az adott autókkal ( asszem talán A6-7 kategória ).
Nekem meg azért kéne ez, mert tök jó így autózni ekkora távot és bejárni a szigetet közben, csak lehessen bármilyen autóval menni, ez volna a lényeg, a pénz nem érdekel.
Szóval erre van vmi megoldás, vagy mod, bármi? -
TOM-202
senior tag
Igen, elég sokmindent kell hozzá bütykölni. Azt hiszem kicsomagolással kell kezdeni, de én feladtam és inkább feltettem a legfrissebb unofficial patch-et ami sok rejtett autót ad hozzá az alap választékhoz és végre a sok "kékkerekű" Laciak helyett a valódi autókat látom. De még így is sok a moddolt irreális és kicserélt autó a (többnyire csaló) orosz játékosoknál.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Talán... Vagy az Activision...
EA tuti nem veszi a nyakába NFS mellé, viszont -mint már mondtam párszor- felépítéséből adódóan a TDU tökéletesen alkalmas arra, hogy ítéletnapig fejjék a játékosokat ilyen-olyan DLC-kkel...
Tekintve az első rész élettartamát, simán ki lehetne hozni ebből is egy WOW-szerű valamit. 1-2 hetente pár új kocsi, negyedévente egy nagyobb map és csá...
-
TOM-202
senior tag
Meleg van, elkezdődött a strandszezon, a lányok egyre rövidebb szoknyában vannak (szóval látnivaló odakint van éppen)
és a legtöbben most inkább a szabadban keresünk magunknak valami elfoglaltságot a játékok világa helyett. Eddig is így volt, ezután is így lesz szerintem.
-
mepet
addikt
Köszi a kimerítő választ!
7972. hsz.:
"Fogsz egy régebbi mentést, ahol van 1-2 milliód. Ha nincs eladsz mindent amid van. Fogod magad létrehozol egy könnyű kis versenyt. Pl 2 checkpoint egymástól 100 m-re. Ezt feltöltöd CRC-be a privát versenyekhez (1 napos hosszúsággal). Hogy nehogy valamelyik haverod elvigye a pénzt, adsz neki egyértelmű címet (pénz farm nekem, saját verseny stb). Visszatöltöd az aktuális mentésed. 1 nap múlva kapod a pénzt. Ismételd míg szükséged van a pénzre."Nekem nincsenek mentéseim.
Tehát a CRC-ben, ha csinálok privát challenget, és később meg is nyerem, akkor miért kapok több lóvét, mint amit felajánlok? (ha jól tudom, +10%-ot kapok, ha megnyerem, és nem adódnak hozzá a nevezési díjak?
Nem? -
Kiskokó
veterán
-
TESCO-Zsömle
titán
Veyron-futamokat lehet összeszedni, azzal nincs gond. Sajna pályát nem lehet választani, és az ütközést se lehet kikapcsolni, de annyira nem reménytelen a helyzet. Ha találtál ellenfelet, akkor már sínen vagytok. Csak jobbnak kell lenni és kész. Az első komolyabb bodycheck után figurát kell váltani. A segéd védi a csatárt. A csatárnak pedig tudnia kell olyan íveken kanyarodni, hogy ne lehessen kilökni. Féktávok elspórolása, nem számított évek használata, stb...
-
TESCO-Zsömle
titán
És versenyenként kapna 1-3XP-t a klub, mert a másik sehol nincs a ranglistán. Mi kezdőként úgy kapnunk 100-200 pontokat, hogy a ranglista top10-es klubjait aláztuk.
Versenyenként 1-3XP azt jelenti, hogy legalább 35ezer!! versenyt kell megnyerni a lvl3-hoz.
(#11893) Napfénysüti: Meg kell verni egy feljebb levő csapatot.
Ehhez a menethez muszáj lesz bevállalni a Veyron-huszárokat...
-
StormLine
senior tag
hoppá, itt az ajánlottnál már 3 GHz, a hivatalos FAQban meg még mindig 2.2.
hivatalosan még egyik platformra se jelent meg, az a sok infó mind szivárgás/újságírói verzió/warez/iesmi.
-
StormLine
senior tag
minimum:
Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
stbajánlott:
Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870
stbmájusban írták ki a honlapra és azóta nem változott. a .net 3.5tel én se tudom hogy mi a sztori de engem nem zavar.
-
Fel
addikt
A víz alatti autózás szerintem inkább bug volt, mint fícsör
A csalók kezelésétől én nagyon tartok... Eddig semmi szó nem esett róla sehol sem, hogy lenne valamilyen anti-cheat rendszer benne. És mint tudjuk az elődben sem erőltették meg magukat ez ügyben a készítők... (Az 1.66A patch-el érkező "Improved anti-cheat system" szerintem még ma is sokakból mosolyt fakaszt... vagy inkább szánalmat kelt??)
Egyébként:
A minap vettem észre, hogy a Steamen már lezárult az előrendelési akció (már 49,99 Euro), amivel nem éltem. Én egyelőre még nem tudtam eldönteni, hogy ez tényleg kell-e nekem... még nem vagyok meggyőzve.
A bétával mi a helyzet? Az új évet új winnel kezdtem és nem telepítetem fel a tesztverziót, így most nem néztem a launchert (mondjuk a fórumot sem...). -
Davetim
tag
Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam
Nem azt nem tudják, hogy mit kéne belerakni, hanem hogy mit tudnak majd. Nyilván attól függ, hogy tudnak megegyezni a gyártókkal. Egyébként a Diablonak meg Fabiennek tartott bemutatón volt erről szó. Ők ott láttak egy rakás kocsit már a játékban, de mondták nekik, hogy még nincs meg mindegyikre a szerződés.
-
bazso29
aktív tag
Bár nem ismerem Ibizát, de szerintem sok kis városi utacska lesz benne.
És esős képet még nem is láttunk. Csak képzeld el.. Éjszaka eső után a város fényei csillognak az utcákon. A világító kirakatok és a tócsák tükrében a Pacha előtt egy Zonda dörmög el. Az egyik nyitott étterem előtt parkoló SLR xenon lámpái felkapcsolnak, felbőg a motor és utána ered. Míg a piros lámpánál várakoznak bevág eléjük egy ninja zx-12. Zöldre vált a lámpa és elkezdődik a szűk kis utcácskákon a járművek üvöltő kergetőzése, épp hogy kicentizik a kanyarokban a falakat. Kiérnek a városból ahol a benzinkútnál csatlakozik hozzájuk pár ferraris és lambós. Nekivágnak a hegyeknek, de néhányan kiesnek a játékból, mert ez egyik azt hiszi befér belső íven.. ütköznek, kicsúsznak mindketten a vizes úton, az egyik leesik a szakadékba rommá törve az autóját, a másik épp hogy visszajön, de összekarcolja a szalagkorláton a már sérült drága fényezést. Kezd felkelni a nap mikor beérnek a kikötőbe az enyhén sáros luxusautók. Megállnak egy yachtnál és a kamera körbeforog egy gallardo spider körül aminek a reggeli narancs-sárgában úszó gyönyörű fekete fényezésén vízcseppek csordogálnak lefele miközben épp nyílik ki a teteje, a motorháztető rácsán pedig enyhe gőz ereszkedik felfele ami megtöri a hullámzó tengerpart látványát. Kiszállnak a sofőrök és felmennek a yachtra kávézni, illetve megtervezni a délután off-road kirándulás részleteit.
Simán jó lenne trailernek is kis off-road jelenettel.Egyébként eltolták a trailer bemutatását jövőhétre, ugyanúgy, mint az első rész megjelenését pc-re. Nem csodálkoznék ha ennél is lenne pár hónap csúszás.
-
bazso29
aktív tag
Én úgy tudom, hogy csak házban, klubban, szalonokban lehet mászkálni ahol találkozhatsz más játékosokkal is, illetve körbejárhatod mások autóját, megnézheted őket közelebbről.. pontosan nem tudom hogyan fog működni. Ja meg kiülhetsz majd a haverokkal a jachtodra.
Végülis csak pár évet késik az eső a tdu-ban. Remélem a hangok is ilyenek lesznek mostmár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Yettel topik
- Fujifilm X
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Metal topik
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest