- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
fatal` #13099 üzenetére
Hidd el, azért cseréltem le a launchert az universal-ra mert hiába volt offline profilom, mindig megpróbált csatlakozni(sajnos szerintem rossz logika szerint van felépítve, mert a profilba csak utána jelentkezik be..)
Az universal launcherban viszont választható funkció hogy offline vagy online próbáljon bejelentkezni. Rögtön indul is. Talán még azt is be lehet állítani valamelyik launcherben hogy a videót se játsza le. -
Amur
addikt
Sajnos már a szerverek nem mennek, viszont a single része is elég masszív.
Hét kategóriában vannak sportkocsik, két-két versenysorozattal kb. 5-6 verseny egy-egy versenysorozatban, 4 kategória a klasszikus járgányoknak(itt is 2-2 sorozat kategóriánként)
Valamint a terepjáróknak is van 4 kategóriában 8 sorozat.
Ezen kivül 100 küldetés(időre vidd el a stoppost, karcolás nélkül az adott kocsit, érj el és tarts bizonyos sebességet stb..) valamint egy DLC-nek köszönhetően még 100(?) csak un. extreme convoy-os küldi ahol különböző autókat kell lehetőleg sérülés nélkül célbajuttatni.
Jogsit kell szerezni a terepjárókhoz a sportkocsikhoz és a klasszikusokhoz is, ott ügyességi feladatok vannak. Vásárolhatsz házakat Ibizán és Hawaii szigeten is(kb. 80ezer dollártól 5 millióig találsz mindent), ruhásboltok, fodrászok segítenek testreszabni a karaktered. Tunningműhelyek, festés és matricázás is van.
Ugynevezett roncsokat kereshetsz, ha egyfajtából mindet megtalálod akkor tiéd lesz a ritkának nevezhető járgány(2-2 ilyen van szigetenként).
Remélem nem hagytam ki semmit.
Én nem is tudom hanyadszor tolom végig a single-t amióta nincsenek szerverek..
Én a küldetéseket élvezem a legjobban.
Ja a motorokat kifelejtettem! Ott is vannak versenyek. Arra már nem emlékszem hány kategóriában!
Különböző fan made kiegészítőkkel még vagy 50 autó hozzáadható ha van kedved szórakozni ilyesmivel.(ki kell csomagolni a játék fájlait amiben ezeket tárolja, és lecserélni a launchert(ez amúgy is ajánlott, mert a gyári még mindig próbál csatlakozni a nem létező szerverekhez) -
Amur
addikt
Valaki tud megbizható modokat a játékhoz?
Nem grafikai javítás érdekel, az megfelel nekem így, inkább a plusz autók, esetleg plusz küldetések.
Ez utóbbi lehet érdekes, google nem volt a barátom. A DLC megvan ami a plusz convoy-os küldiket adja, de elég hamar ki lehet szedni a küldiket. Aztán ha a versenyeket is megcsináltad akkor csak autókázni lehet. Az online tartalom sokat hozzáadott annakidején.
Remélem valami modder gondolt a küldetésekre is csak én nem találok ilyen tartalmat! -
Amur
addikt
válasz
atomeec #13092 üzenetére
Úgy állnak hozzá(ezt bele is írták a levélbe) hogy nem a steam felület hibája, hanem a játéké, normál esetben azt írnák hogy forduljak a kiadó supportjához, ne hozzájuk, de mivel megszünt a kiadó, javasolják a fórumokat.
Mindegy mert végülis a játék kiírta mi a baja, csak én nem értelmeztem elsőre sokáig, de le van írva fekete fehéren hogy securom-mal kell kapcsolatba lépni. -
Amur
addikt
Csak plusz infóként: a steam support ma reggel válaszolt.
Nagyon sajnálják de ebben nem tudnak segíteni, keressek a játék fórumán más felhasználok segítségét..no comment. -
-
Amur
addikt
Igen így müködik.
Persze 3x is próbál a nem létező TDU szerverekhez kapcsolódni a játék, így az online mentésem kuka, azt nem tölti be, kezdtem egy offline-t, ami nem is baj, mert egy fullos mentésben max chillezni tudnék, így kezdem elölről, de az universal launcher offline-ra állítva ajánlott, mert kb 2percig próbál csatlakozni a szerverhez, és úgy sem fog sikerülni ugye..
Azzal meg gyorsan betölt! -
Amur
addikt
válasz
atomeec #13085 üzenetére
Olvasgattam én is, elméletileg a securom fog tudni segíteni, van egy un. unlock page, ahová ha beírom a serialt, ad egy kódot, és az kerül majd a képen üresen hagyott sorba.
itt az oldal linkje ha valaki hasonlóan járna:
[link]
Ha sikerel járok(valószínüleg) akkor megírom! -
Amur
addikt
válasz
atomeec #13080 üzenetére
Most telepítem másodszor fel, előtte évekig fenn volt.Nem kellene 2 aktiválással gondja legyen.
A második üres sorba mit írsz? Ami felül van?
Alulra megy a serial, az evidens, a közepére én a felső sort másoltam.Hunfatal: gondoltam arra is, de ha már fizettem érte elsőnek a "tiszta" verzióját keresném a megoldásnak. Persze ha nem lesz más, nekem sem lesz lelkiismeretfurdalásom!
Még várok a steam support válaszára, ha általános hülyeségeket írnak hogy reinstall és társai akkor jöhet az.. -
-
Amur
addikt
Újraraktam Steam-en pár év után, online aktiválás logikusan nincs, hiszen már nem mennek a szerverek, de a manuális aktiválást sem engedi. Szedjek valahonnan egy offline launchert vagy van valami mód hogy játszak vele kikerülve ezt a felesleges aktiválást?(mielőtt kilötték a szervereket, igazán dobhattak volna még egy ucsó update-et..ami ezt kiveszi)
-
Amur
addikt
Az online fiókomból tudok valahogy offline-t csinálni? Szeretném azt folytatni nem egy új offline-t kezdeni...
Tegnap óta nem enged már be az online mentéssel... -
-
-
-
Amur
addikt
válasz
Tommastercs #12549 üzenetére
A test drive oldalán hozzá kell rendelned a regisztrációdhoz a steam-en a játékhoz kapott kulcsot az accountodhoz, és utána mehet a móka!
-
Amur
addikt
Tudtok valami friss hírt a szerverekről? Mostanában nagyon sokszor nincs szerver..
A ps3-mas most is megy de a PC szerver tegnap este sem ment,ma sem megy még..Master: gyengébb az irányítás mint az elsőben, de még a határon van szerintem!
-
Amur
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12537 üzenetére
Jogos..
-
Amur
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12535 üzenetére
Azért remélem mielőtt kilövik a szervereket átnyújtanak valami "official" megoldást hozzá..
Ne kelljen "megerőszakolni". -
Amur
addikt
válasz
cellpeti #12527 üzenetére
Van azért 2x100 mission, meg az A7-A6-A5-A4-A3-A2-A1 versenysorozatok,ezekből van könnyű és nehéz,
valamint a terepjárós B4-B3-B2-B1 szintén 2-2 féle, valamint a veterán autók C4-től C1-ig szintén duplán.
Van az Ibiza kupa(ebben egy közel 50perces körbeautózás is, eddigi egyik legnagyobb élményem a játékban).
Valamint ugyanezek Hawai-on is(kupákra értem,ott 2 is).
Ugye minden kocsiosztályhoz jogsit kell szerezned hogy versenyezhess.
Ha az acsikra hajtasz abból is van bőven.
Egy szó is száz: single módban is elvan vele az ember jó ideig!
(ja 63 a max. szint mert fejlődsz is,akkor ad új cuccokat-tuning,ruha,festés,matrica)
Vannak roncsok is meg titkos autók.
Biztos kihagytam még pár dolgot.
Én is most vettem meg,de áldom az eszem hogy megtettem! Kell ez a gyüjteménybe, nagyon egyedi darab!
Nem emiatt ment csődbe az Atari(sőt szerintem az egyetlen sikeres projectjük volt mostanság...) -
Amur
addikt
válasz
SylarHUN #12522 üzenetére
Üdv!
Éppen mostanában gondolkoztam hogy a Heat Online-t felrakom(egy kis PT nosztalgia jött rám,még ha nem sok köze is lenne hozzá.. de csak Invictus!)
TDU2-öt most vettem meg a steam-en,és sajnos tényleg a kihaltságot tapasztalom.
Kár hogy ilyen gyorsan lefutott,mert könnyed autókázásra tökéletes. Nem szimulátor rajongóknak való, de egy kis esti nyugira tökéletes!
Kár hogy a Klub része is meghalt így. -
Amur
addikt
válasz
InfiniteReality #12520 üzenetére
Ma már toltam multiplayer race-t,igaz becsatlakozás után láttam hogy mindenki full upgrade,nekem meg még csak 2-es,de utolsónak is lennie kell valakinek!
Ez a klubosdi hogy van? Azt látom hogy 50k-ért lehet csatlakozni, de gondolom olyan klán-rendszer féleség?
Van aktív magyar klub ahová jelentkezhetek? -
Amur
addikt
Jelentem sikerült! Köszönöm a segítséget! (természetesen amit az előbb írtam hülyeség,nem a LAN MAC adress kell hanem a PC MAC adress!
Tehát a DHCP beállításokon belül az adress reservation-nál meg kell adni a PC MAC adress-t valamint egy érvényes tartományon belüli IP címet,amit fixen akarunk "tartani".
Ezekután a forwarding menüpontnál a TDU2 számára a 3478-as és a 8889-es portot kell "megnyitni".
Ezekután persze rotuer reboot,és máris
Your NAT type is open: full cone! Csupa zölddel kiírva!
Eddig egy multiplayer versenyhez sem tudtam csatlakozni(akkor narancs színnel írta ki hogy korlátozott a portok elérése). Kiváncsi vagyok így már fogom-e tudni tolni,elvégre ez volt a cél! -
Amur
addikt
válasz
InfiniteReality #12516 üzenetére
akkor a LAN MAC adresst írom a MAC-hoz alá pedig mondjuk 192.168.0.107
-
Amur
addikt
válasz
InfiniteReality #12512 üzenetére
megtaláltam adress reservation nálam(tp-link)
ott mac és reserved ip címet kér,már csak az a kérdés ide mit kell írnom? -
Amur
addikt
-
Amur
addikt
Ezzel a NAT type dologgal érdemes babrálnom?
Nekem most "your nat type is moderate port restricted cone"
nézegettem ezt a port forwarding-os dolgot,elméletileg attól lesz full cone,de nem értek ilyen szinten a router állítgatáshoz. Látom hogy két portot kell megnyitni 3478 és 8889
a tiplink szerverem beállításaiban meg is találtam hol kell,de ip címet is kér (nem az enyémet,hanem azé a gépét amin a szerver fut), lehet én értek valamit félre de nem ip cím nélkül nem fogadja el.
Tehát a kérdésem hogy érdemes-e vele szórakoznom,vagy nem sokat számít hogy milyen NAT típust ír ki a launcher. (még egy mulitplayer versenyt sem nyomtam,de tervezem) -
Amur
addikt
2 problémám van:
a gps-t bármire állítom nem jön elő.. (akár bill. akár gamepad nem reagál..)
a felbontást milyenre kell állítanom 16:10-es monitoron hogy a teljes képernyőt kihasználja?
a 16:10-es felbontásoknál még kisebbre veszi..(1280x800nál pl. szarabb a kép mint 1280x720nál ami ugye nem is jó képarányú felbontás nekem..) -
Amur
addikt
A steam-en akciós 7 juróért. Meg is vettem gyorsan.
(ez 65%-os kedvezmény,lehet ha várok kicsit betolják még -75%-ba is,de így is jó ez 20 juró helyett)Még telepíti a steam,de azt már látom hogy írja: össze kell kötnöm a TDU2 reg-emet a steam fiókommal.
Erről többet nem ír. ÉN beregeltem az atarinál a tdu2-re,a redeem code-nál beírtam a steam-en található serialt.
de ott olyan opciót nem találtam hogy a steam fiókhoz rendelhetem.
Vagy majd az első indításnál a steam fogja felkínálni? -
Amur
addikt
Üdv!
Ibiza area 1 100% bejárva,mégsem adja a 4-es szintű tuningokat.
Mi még a követelmény hozzá? Ibiza 2-öt is 100-ra kell járni?
sokat nyom még a 4-es tuning,érdemes ennyit görcsölni érte? (már rég hawai-on nyomulok A2 bajnokságban,csak visszajöttem mert csikolt a dolog.) -
Amur
addikt
Üdv! Olyan autós listát tud vki ahol a statisztikák is benne vannak(speed-acceleration-brake)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest