- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Dreamcaster #12827 üzenetére
Vagy a The Crew-ba beletehetnék az egész TDU 1 / 2 szigeteket...
-
laceszgamer
addikt
válasz
Dreamcaster #12825 üzenetére
Egy 3. részt díjaznék, picit összegyúrnák az 1. és a 2. részt + némi finomítás és kész is lenne a tökéletes TDU.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Dreamcaster #12823 üzenetére
Értem.
Mondjuk kár a TDU2-ért, sokkal több is lehetett volna belőle, bár így se rossz játék, benn van nekem is jó pár órám. -
laceszgamer
addikt
válasz
Dreamcaster #12812 üzenetére
Amennyire tudom az autókat most is fel lehet oldani, de hogy mennyire legális azt már nem tudom, így linkelni nem akarom, de google első oldalon van már rá használható módszer.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12818 üzenetére
Oké, akkor azt hiszem én veled többet nem kommunikálok.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12816 üzenetére
Fordítva.
LAN-on keresztül kapcsolódtok egy gépre, amin a szerver szoft fut. Bár lehet, hogy a SecuROM miatt mindenképp kell netkapcsolat is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12814 üzenetére
A szerver oldali szoft nem a DLC-khez kell, hanem az online játékhoz, vagy futhatna akár LAN-on is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12800 üzenetére
Mégis az ötéveseknek alkotott sínautózást isteníted...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12798 üzenetére
Te meg csak telespameled a topicokat szintén önös véleménnyel, vagy már rég tudott információval.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12796 üzenetére
No, legalább kiderült, hogy veled nem lehet érdemi vitát lefolytatni. Köszönöm a megspórolt perceimet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12794 üzenetére
A franciák az Eden Games/Ivory Tower részét képezik a fejlesztésnek.
A TDU esetleg, a TDU2 már kevésbé, a Crew meg még annyira se. Ha szerinted az NFSU a legjobb NFS, akkor valószínűleg túl fiatal vagy, semhogy a jobbakkal játszhattál volna. Az NFSU az egyik legdurvább sínautózást adta az NFS-ek történetében. A sikerét mindössze egyetlen faktornak köszönhette, és ez a divat. A Halálos Iramban c. film sikerének köszönheti puszta létét. Akkor kezdték el fejleszteni, mikor a F&F aratott a mozikban, és a 2F2F után jelent meg.
Mondok én neked mindjárt három jobb NFS részt:
-Elsőnek ott a harmadik rész, a Hot Pursuit, ami elsőként hozott rendőröket.
-Másodiknak ott a Porsche, ami mai napig az egyik legjobb arcade/szim a sorozatban, olyan apróságokkal, amiket még a TDU-ból is hiányoltunk, pl index, elakadásjelző.
-Harmadiknak ott a Most Wanted, mely olyan szinten képes volt megújulni, hogy utána 2-3 éven keresztül ezt másolgatták (Carbon, Undercover).SZVSZ az NFS szériának ugyanaz tett be, mint a CoD-nak. Valami pénzéhes barom a Porsche Unleashed után kitalálta, hogy évenként ki kell adni egy új részt. 2001 óta az idei az első év NFS nélkül.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12792 üzenetére
A legjobb az lett volna, ha kivágják a francba a franciákat és valaki olyan áll neki a dolognak, aki ért is az autós játékokhoz.
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Dreamcaster #12790 üzenetére
Keveset játszottam vele online, de továbbadtam rajta. Nekem nem jött be a sorozat, csak a 6.részig.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12787 üzenetére
Ha neked az a bajod, hogy dadog a motor, akkor veled van a probléma, mert annak dadogni kell. Az azért van, hogy ne vágd gallyra a drága motort, hanem igenis tanuld meg, hogy mikor kell váltani.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12784 üzenetére
A TDU2 pont olyan folytatás volt, mint amilyen a TheCrew lett/lesz az eddigiek alapján.
Amennyi jó újítást és ötletet hozott, annyit el is dobott/rontott az elődből. TDU2 irányítása rosszabb, mint az elődé, ezt éreztük meg legtöbben és leginkább első alkalommal. Jöttek házak, ruhák, testre szabható karakterek, kaszinó, de ugyanennyi új bug/hiba volt pl az úthálózatban, olyan utakon is, amik már az előző részbe benne voltak. Egyes autók egy nagyobb ugratás után belesüllyedtek az aszfaltba, és onnantól kezdve, mintha az úton csúsznál végig... Egyes autók egyszerűen beleakadtak a padkákba, vagy utak illeszkedésébe. Leglátványosabb példa volt erre a Koenigsegg CCXR, ami képes volt 410km/h-s sebességről instant 0km/h-s sebességre lassulni, ha véletlenül megtaláltál egy ilyen pontot...
Aztán ott voltak a tuning-problémák, a balanszolási problémák, vagy -ami szintén sokak szemét szúrta és elég furán is vette ki magát- a motor-váltó-végsebesség trió.Az első részben minden motornak volt egy max fordulata. Egyes motoroknál fojtószeleppel, más -főleg régi- motoroknál meg egyszerűen ami a csövön kifért. Utóbbi azt jelenti, hogy a motor nem kezdett el dadogni, hanem szépen kifeküdt mondjuk 8 ezernél és kész. Annyit tudott. TDU2-be egyik se volt. Az autók végsebességét nem a motor max fordulatának és az áttételnek a szorzata adta, hanem egyszerűen beleütötték, hogy ennyivel mehet és kész. Igen ám, de ezt is valahogy rosszul, így előfordult nem egy esetben, hogy a 6 sebességes autó 5. sebességben elérte a tiltást és annyi. A 6. fokozat annyira felesleges volt, hogy az automata váltó se volt hajlandó felváltani, mert a motor nem érte el a fordulatot, ami kellett volna hozzá, ugyanis a tiltás megfogta sebességnél, ahol 6k-t pörgött a 7-ből!
Én akkor hagytam ott a játékot, mikor a nem is tudom hányadik patch-nél állítottak a gravitáció és a tapadás értékein. Gyakorlatilag minden, amit addig megtudtam, az összes tapasztalat, kialakult ösztön mehetett a kukába, mert alapjaiban változott a fizika a gravitációval. Az összes lejegyzett rekord, időeredmény ment a levesbe, mert a fizika megváltozásával az elérhető eredmények is változtak...
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
Dreamcaster #12784 üzenetére
"Az autók törni fognak," - Ez jó.
"Az autók törni fognak," - Helyettesítés: Ki lehet szálllni az autóból.
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Dreamcaster #12779 üzenetére
rFactor és a Race sorozat is szimulátor. Meg a többi SimBin cucc
Ilyeneket már szerintem nem találni idehaza. Múltkor is keresetem egy-két játékhoz infót és csak a GameStar főoldalát hozza be
Külföldi oldalakon esetleg elérhető az előzetes interjú, képek, videók, de ezt is hosszabb távú keresés után lehetne megtalálni. Én anno PC-s újságban is olvastam róla interjút (talán interjú), de a nagyja csak duma volt, mert a kész produktumon nem látszott meg semmi, amit ígértek.
A cikkben elhangzottak olyanok is, hogy vehetsz Yachtot úgy, hogy a mikrofonodba belemondod a szöveget. Az autóddal felmehetsz a hajóra is. És ezt ne úgy képzeld el, mint a kész programnál.
Az autók törni fognak, ami mellé új vezetési modell is jár. Ki lehet szállni az autóból, szabadon lehet mászkálni és interakcióba léphetsz más játékosokkal online. Hotelszobáról is volt szó, hogy megszállhatsz ott is. A világ folyamatosan változik, mindig valami újat tud nyújtani. És ezt nem DLC formájában kell elképzelni, hogy néha odadobnak a játékosoknak pár új autót. A későbbi DLC tartalmak a felhasználók által lettek volna kitalálva, nem pedig kérdések által készítve. Alapjáraton lettek volna benne motorok, később bővült volna a paletta.Nem tudom melyik, az alpha vagy a beta verzió kapcsán hangzottak el ezek, de csak ennyire emlékszem. Tudom, hogy a menü is más volt, más volt az off road verseny. Más volt a jogosítvány szerzése is stb...
De hát ez még bő 5 évvel ezelőtt volt. Akkoriban kb 2-3 alkalommal is csúsztatták a játék megjelenését. Talán amiatt, hogy nem tudják beletenni az ígért dolgokatA lényeg az, hogy így is egész tűrhető játék lett belőle. Hát ha még minden megvalósul, amit ígértek
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dreamcaster #12779 üzenetére
rFactor? BeamNG? ProjectCARS?
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Dreamcaster #12775 üzenetére
Elnézést kérek, hogy beleszólok a témába, de ez még szimulátornak se mondható, de nem is keveréke
A szimulátor és az arcade között van nem is kis különbség. A Simcade (kettő közötti átmenet) pedig nem egészen jön le a játékból... Szvsz az első részében jobban érződik a simcade vonal, mint a második rész esetén.
Én inkább maradok a szimulátoroknál. Ez adja a legtöbb valósághűséget vissza számomra
Visszatérve a témához... Vannak kétségeim a The Crew c. játékkal kapcsolatban, nem is kevés. Anno a TDU2 is nagyon be volt harangozva. Jöttek a jó kis újságcikkek, internetes hírek róla, hogy ilyen-olyan lesz, erre bumm... Köszönőviszonyban sem volt az ott leközölt képekkel/hírekkel
Ugyan így jártam/jártunk a Test Drive Racing Legends-el is. A tesztek pedig elárulták, hogy ez még rosszabb, mint az eddigi TD részek
Igazából egy normális fejlesztőcsapat kellene, nem pedig a régen kiherélt Atari -
Dreamcaster
senior tag
válasz
XJ220.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
A Crew nem más, mint a TDU, nyakon öntve egy nagy vödör NFS
nderground-dal.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
Dreamcaster #12772 üzenetére
Kiegészíteném a saját hsz -emet. Ezzel a játékkal azért játszom szívesebben, mert kormánnyal megadja egy HC simulator érzését és minden lényegesebb autót vezethetsz benne amit érdemes. UTCAI formában és nem versenykialakításban. Olyan ez mint egy real life simulator, csak autóban.
XJ200 és Koenigsegg EVOR!!!!!
-
csaba951
veterán
válasz
Dreamcaster #12772 üzenetére
November 11-én jelenik meg a folytatás The CREW címmel. (Kiadót váltottak, ezért nem lehet TDU3 a címe.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest