- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
Inkább szánalom. Valahogy nincs kedvem nevetni.
Már a TDU 1-nél is úgy gondoltam, ezzel valami hatalmasat lehetne alkotni, erre már ott is megmutatkozott a szánalmasság. Az is szánalmas, hogy miért csak 8 játékos láthatja egymást egyidőben.
Az meg már csak hab a tortán, mekkora flash lett volna, ha a PC-n csatlakozó játékosok és az XBOX-osok egy szerveren vannak...Kiadhatnák a szerver forrását, hogy csinálni lehessen sajátot... Akár a TDU 1-ét, később a 2-ét. Magyar szervert magyarországra!
-
czundermák
aktív tag
-
petymeg
addikt
Tudom én, hogy miért offlinet hoztam létre két hónapja mikor megvettem, mert ugyanúgy szarakodott a program, mint most. Azt írja, hogy a tdu2.com-on kell profilt létrehozni, de ha ezt beirom az atari.com jön be. Ha ott hozok létre accountot akkor meg utána a tdu2-ben azt írja hogy "invalid"...
-
TESCO-Zsömle
titán
Az soha nem is lesz.
Számomra az a hét volt a legjobb, mikor nekiestünk klubot építeni. Príma versenyeink voltak, néha tök ismeretlen pályákon. Volt, hogy 120-130-as pulzussal léptem át a célvonalat. Izzott az arcom a hőtől, és forrt a vérem az adrenalintól... Nagyon kevés játék érte ezt eddig el. És persze a tutin, a pályák ismerete is lelohaszt lassan. Mikor átmész intuitívből automatába. Ismersz minden ívet, minden buckát...
-
TESCO-Zsömle
titán
Pedig nem nehéz... Nekem is onnan volt. Kaszinó meg Airport Sprint. Utóbbin olyan rekordokat tartottam, hogy el kellett rontanom a rajtokat, ha nem akartam mindenkit elkergetni...
Me' ha valaki gyorsabb/jobban rajtol, mint Vér István, akkor g*ci csíter...
Sóval egy óra alatt össze lehet kanalazni fél millát. Akkortájt volt egy ION alapú 24/7 torrent-gépem, amin 10-15FPS-sel futott a TDU2. Hát, én otthagytam a kaszinóba éjszakára is...
60-70 milla nem olyan sok pénz.
600-700 már elgondolkodtató...
-
TOM-202
senior tag
Nekem ugyanúgy a jelszóval volt gondja ahogy Tattix kollégának is, és a sima password reset nálam nem működött. Két hónapig leveleztünk oda-vissza mire megoldottuk a problémát.
@11352 Tattix:
Egyébként most már engem sem enged vissza a játék de én legalább magamtól léptem ki az este folyamán.
A testdriveunlimited2.com-ra én is gond nélkül be tudtam anno lépni, csak a játék dobott hibaüzenetet jelszóhibára hivatkozva. Ha nem tudtam volna belépni a fórumba akkor nem tudtam volna ticketet sem postolni a supportnak. -
SylarHUN
senior tag
-
poster
csendes tag
Hát ha szerencséd van akkor beenged. Egyik ismerősömet beengedi, ingyen megvásárolhatja az összes dlc-s kocsit meg mindent és még nem érzékelte a cheater detect
Csak azért nem értem, mert én nem nyúltam hozzá, mert igaz csábító, hogy feltörthetem őket, mégis ott van bennem, hogy mi van akkor ha engem meg kidob?
amilyen szerencsés vagyok...
-
grunge
addikt
Pedig rohadtul tetszi ka kis dög. Agilis szinte harapja az utat amerre tekerem a korméynt. De ez a véto dolog eléggé poén
Más. Anno offline profil-al inditottam a gámát, ergo nem tudom atarri honlon sem regisztráln ia játékot a steames cd-kulccsal. Meg klehet ezt változtatni valahogy? nehogy már uj profilt kelljen kezdemen mert akkor tuti nem állok neki ujra 40 ora játékidő után..
-
Brucehun
aktív tag
-
BigBlackDog
veterán
Hasonlóképpen szívesen visszakerülnék én is a PH! Racing&Gambling (HUN)-ba. A legutóbbi klubszerver mizéria óta nem vagyok benne (ahogy sokan mások is kikerültek különböző klubokból). De gyanítom, hogy még mindig nem teljes a klubszerver, az oldalon található infók alapján ("Service Status:" bekezdés, "Clubs" sor).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest