- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
Amur
addikt
Igen így müködik.
Persze 3x is próbál a nem létező TDU szerverekhez kapcsolódni a játék, így az online mentésem kuka, azt nem tölti be, kezdtem egy offline-t, ami nem is baj, mert egy fullos mentésben max chillezni tudnék, így kezdem elölről, de az universal launcher offline-ra állítva ajánlott, mert kb 2percig próbál csatlakozni a szerverhez, és úgy sem fog sikerülni ugye..
Azzal meg gyorsan betölt! -
atomeec
senior tag
Volt egy ilyen sejtésem, de már nem voltam gépnél. Ezt így nem kellene neki, nem értem, vagy tényleg úgy veszi, hogy megvolt (az azt hiszem 4) aktiválás. Remélem a Steam válaszol, mert ez így elfogadhatatlan. Mikor leállt az Atari, orrba-szájba tolták ezt a játékot is, oké, olcsón, de ha nem működik, akkor teljesen mindegy, milyen olcsó volt...Bízom benne, hogy csak kattintaniuk kell egyet (vagy majd esetleg a Securom-nak) és fog menni.
-
atomeec
senior tag
Kellene, hogy működjön anélkül is. Pár hónapja raktam fel (mert már megy Fanatec kormánnyal is
), nem volt gondom az új profil létrehozással. Sajnos még dolgozom, nem tudom megnézni, de ha nem felejtem el, akkor hétvégén rálesek és írok. Amúgy meg igen, a universal launcher-rel kéne menjen (nekem nem sikerült anno rendesen működésre bírni - nem indult el a játék...).
-
Reaper
őstag
Szerintem ha nézi is bárki akkor sem téged fognak bannolni, hanem előbb azokat akik 1-2 mp alatt nyomják le a versenyeket. SZVSZ már rég nincs rá ember, éppen csak életben tartják a szervereket. Rengetegen mászkálnak custom kocsikkal te is láthatod online őket, na azok mind ezzel a launcherrel indítják, különben már kapnák is a rózsaszín mustangot.
-
Mosquitoo
senior tag
Nyugavér, ahogy nézem itt a fórumban is volt már róla szó, nem is olyan régen:
Még mindig el lehet indítani a játékot Offline módban, csak kicsit "meg kell erőszakolni" a Launcher-t hozzá.De nem tudom a Steam ezt hogy gondolta, leakcióz egy terméket, amihez már eleve nincs elég aktiváló kulcs, se háttér...
Arra is kíváncsi lennék, hogy ha mostanság venne az ember Atari Tokent, az a pénz kihez menne (és mire fordítanák. Mert nem hiszem, hogy a TDU2-re). -
Reaper
őstag
Hát én is megvettem ha már olcsó a steamen, viszont a redeem kódnál hiába adom meg a kapott cd kulcsot továbblök a redeem coupon részre ilyen szöveggel: "It looks like this is where you want to be
" hát most nagyon anyázok, mivel a régi profilomat a TDU1 ből nem tudtam visszahozni, amivel szenvedtem pár órát, de a password reset nem kicsit bugos, most meg ez se megy
ok, megvan a megoldás kicsit eldurrant az agyam, és pont a steam fórumon nem nézem meg, mi a helyzet ezzel, úgy tűnik a játékon belül kell aktiválni: [link]
-
Amur
addikt
Jelentem sikerült! Köszönöm a segítséget! (természetesen amit az előbb írtam hülyeség,nem a LAN MAC adress kell hanem a PC MAC adress!
Tehát a DHCP beállításokon belül az adress reservation-nál meg kell adni a PC MAC adress-t valamint egy érvényes tartományon belüli IP címet,amit fixen akarunk "tartani".
Ezekután a forwarding menüpontnál a TDU2 számára a 3478-as és a 8889-es portot kell "megnyitni".
Ezekután persze rotuer reboot,és máris
Your NAT type is open: full cone! Csupa zölddel kiírva!
Eddig egy multiplayer versenyhez sem tudtam csatlakozni(akkor narancs színnel írta ki hogy korlátozott a portok elérése). Kiváncsi vagyok így már fogom-e tudni tolni,elvégre ez volt a cél! -
InfiniteReality
őstag
Nem a routernek kell fix ip cím, hanem a gépednek. Azt is úgy, hogy a router ossza ki, de mindig ugyanazt. Ezt MAC address alapján teszik. A router DHCP részében keresgélj először, ott is a reservation résznél (mindenhol máshogy hívják).
A feladat egyszerű: állitsd úgy be a routered, hogy a számítógépednek MAC address alapján mindig ugyanazt az IP-t ossza ki. Utána erre az ip-re csináld meg a portforwardot és menni fog.
Ennek a portforwarding dolognak semmi köze ahhoz, hogy hogyan és milyen formában kapsz publikus IP címet a szolgáltatótól. Fix publikus IP címre csak szervergép esetén van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest