- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Saját magával b*sz*k ki, aki nem fizet a játékokért, amikkel szeret játszani... Amíg ez egy olyan húzócím amit sokan megvesznek, addig persze nincs nagy gond. De mikor közlik, hogy "XYZ 3 törölve, mert XYZ 2-re nem volt kereslet..."
És persze itt van a TDU esete, ami külön szívfájdalom, mert rohadt nagy pénz lett volna benne, ha a kiadó hagyja, hogy befejezzék rendesen a játékot...
-
Fel
addikt
Most rögtön akciós áron kezdett
De ha nem lesz iránta nagy érdeklődés biztosan lezuhan az ára hamar.
A játékmenete az eddig olvasottak alapján kb. az NFS Porsche Unleashed*-ére hasonlíthat. Lehet egy próbát megérne a legolcsóbb verzió kipróbálása...*Itt van egy kis kötődés a topik témájához, mert az NFS PU a TDU/TDU2-t fejlesztő Eden munkája.
Ha valaki jó szimulátort akar, akkor ezt nem szabad kihagyni: GT Legends
De most már elég volt az offolásomból.. -
Fel
addikt
Ma vettem észre én is, hogy valamilyen oknál fogva nem fogadja el a régi login adataimat... Nem kaptam meg azt a bizonyos körlevelet..
Aztán kértem egy jelszómódosítást és tá-dám.Tattix: Nehogy már új profilt hozz létre vazze! Password reset és kész.
-
OceanStorm
tag
Win reinstall után szerintem a töredezettség mentesítés nem játszik, minden esetre ez a probléma a játékban gyökerezik, valami nem kompatibilis az új ATi driverekkel 11.8 -tól felfele. Ha all the time csinálná és minden játéknál akkor elgondolkoznék hogy esetleg nálam van a gond, de pl. esőben teljesen stabil a játék, ahogy felszárad az út megint szar, más játék problémamentes, ezen felül nem én panaszkodok egyedül. Ez az Atari/Eden fa***ága, ő kéne javítsa.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem tudod mit hagytál ki...
Vége felé volt egy csapat német a Airport Race pályán. Na ők elfelejtettek az éles kanyarok előtt fékezni, mikor előttük voltunk. Első körben ezt valahogy sikerült abszolválni, 2-en maradtak előttem. Beérem az egyiket, kezdem előzni, mire rám rántja a kormányt... Pechére számítottam rá és külső kamerával toltam, úgyhogy amint megindult felém én is indultam felé egy apró fékezéssel. Így a seggét kaptam telibe -> piruett. Az utolsónál már elfogyott a türelmem, és úgy ahogy volt, 350-el megtoltam a Zondája imbolygó seggét -> susnya.
A következő futamok inkább hasonlítottak tömegverekedésre, mint versenyre, ahol a 4:2-es arány a javukra döntött.
-
czundermák
aktív tag
Még szoknom kell, térjük erre vissza 2-3 hét múlva
Más kérdés is eszembe jutott az előző mellé, mitől lehet az, hogy időnként eltűnik az autó és csak a kerekek árnyéka látszik az utakon? Nem csak a saját verdára igaz, de még a forgalomra is, ma már 2. alkalommal szopatott meg ez a jelenség.
Nagyon ritkán jön elő, de ha előjön csak a restart segít.
Polonic: remélem következő verziószám megoldjaHasonló az is, mikor co-driving-re hívok valakit, kapok egy jó szaftos exe hibát.
Mindegy, idővel talán lesz rá megoldás.
-
TESCO-Zsömle
titán
A lé csak a lvl4 első helyezettjének jár. Lvl1-3 első helyezettjei a tárgynyereményeket kapják, de azt is csak 1*. Gondolom lvl4-en is csak egyszer adnak autót, de az 1 milla valszeg ismételhető.
Én a lvl1-et elsőre letoltam nyertesként, de a lvl2-vel nem bírok. Egyszerűen nem ad semmit, amit meg lehetne játszani. Gyakorlatilag a vakok szívják le a 100k-t, már amikor egyáltalán beteszem... Ezt eddig 2* játszottam el. Mikor 33-at adott kézbe, 10 fölötti lapok jöttek. Mikor AK-m volt, flopra jött 345... Pénzes pókeren legalább néha ad olyat, amivel vinni is lehetne, de itt még 1* se kaptam használhatót... Na jó, ez túlzás, mert egyszer volt egy sorom, amire mertem All-In-t mondani (és meg is adták azt a 30k-t
) Ez kellett, hogy 4.-ként szálljak ki.
Én amondó lennék, hogy aki lvl2 menet elején nem tud beszedni magának +100-150k-t, az felejtse el a győzelmet. A vakok kinyírják. Ha nem jön jó lap, egy 100k-s emeléssel bárki besöpörheti a vakokat...
-
Mr.Csizmás
titán
-
Nezz
tag
-
trassher
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
Én eddig csak a Subaruval néztem a tuningot, de ott nem is volt valami eget rengető. Az alap és a max közt van fél másodperc 0-100-ra. Sebességben is csomagonként +10kph. Igaz, az egész kijönne 20k alatt, szóval annyiba is kerül...
Holnap megnézek más kocsikat is, hátha...
-
szabod
senior tag
Na várj, ezt úgy érted, hogy pókerezünk ketten, te nyomsz egy all int vmi rohadt sok pénzzel és persze nem túl előnyös leosztással, és én megnyerem? te meg visszabackupolod a mentésed, és megint van pénzed... Ez lehetséges? Mert ha igen, akkor nem lesznek pénz gondok itt sem, csak nehéz lesz olyan termet találni, ahol csak meghatározott emberek lesznek, bár biztos meg lehet oldani.
persze lehet én értelmeztem félre vmit -
frame>24
addikt
C4 - Lancia
B4 - Land Rover
A7 - Alfa R Mito
A6 - Audi S3 / Subaru
C3 - Ferrari Dino / Gullwingannyi jó kocsi van magasabb kategóriákban, hogy nem tudok választani. Illetve köv. egy 612 Scaglietti lesz.
órákat el tudok tölteni azzal, hogy "test driveolgatom" az autószalonok lakóit...
-
-
Fel
addikt
"PrintScr miért nem ment képet csak nagy feketeség"
Ezt én is szeretném tudni... Valószínű ugyanazért, amiért nem lehet megnyitni a játékban készített fotókat semmilyen képnézegetővel. A béta ideje alatt azt hittem direkt ilyen a dolog. NDA stb.. de akkor is lehetett pl.: Fraps-el képet lopni. De az is megeshet, hogy ez is valami hiba. -
Fel
addikt
A mai napon felfedeztem Ibiza 2 szektorában is az utakat (az 1. letudtam tegnap). Tegnap kezdtem hozzá, 99%-ig jutottam, de a maradékot sehogy sem találtam... Bogarásztam végig a térképet, azt hittem megőrülök... Aztán ma véletlenül megtaláltam. Egy szélmalomhoz vezető rövid útszakasz hiányott
.
A használtautó kereskedésben találtam egy ilyen járgányt:
Szerintetek miféle?
A mai napra ennyi volt a TDU-s örömködésem... roncskereső túra közben elhalálozott a vga-m... R.I.P. 5850, elvitte a "szürke halál"
-
Plebi
senior tag
smisa Hunfatal: megkaptam a kódokat mert reklamáltam, hogy miért nem magyar a játék amikor azt hirdették és hol a dlc amikor azt ígérték, ezután már megküldték emailben és a félrevezetésért megkaptam a cdgalaxisnál járó autót is az aston mellé, bár azt mondta a srác, hogy három kódot kaptak, kaszinó, aston, bogatti, szóval lehet mindenki 2 autót kap, csak a verseny miatt volt a hajcihő. Ezt mondta a CNG egyik munkatársa is, hogy ők minden előrendelés mellé két autót küldenek a viszonteladóknak....
Igen emailben küldik az előrendeléskor megadott emailcímre. Először jövő hetet mondtak, de aztán azonnal lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Crucial 240GB SSD eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest