-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
®abstract® #13175 üzenetére
Múlt idő, mert annyi idő nincs, hogy ezt is elővegyem. Túl sok más van.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
®abstract® #13172 üzenetére
Amit fatal` ír. Persze, nosztalgikus a TDU2, de azt semmi nem hozza vissza, ami akkor volt, mikor megjelent. Még mindig emlékszem annak a fehér Ferrari-nak a festésére, amivel vérre menő versenyeket mentünk néha gyufásdoboz nem fért a kocsik közé, de nem löktünk egymáson, tiszta maradt a dolog. Volt verseny, mikor 140-es pulzussal fűztem be a 722-es McLAren mercit két kocsi közé és használtam ki a kb 20km/h végsebességbéli különbséget. És persze imádtam a házibajnokságainkat.
Egyik-másik versenyről még van videó a csatornámon, bár a hangot már rég letépték róluk a zenék miatt. -
fatal`
titán
válasz
®abstract® #13166 üzenetére
Pont a fizika nem rossz a WRC-ben (8-tól felfele), viszont az egyéb bugok játszhatatlanná teszik. A DiRT 3 egy árkád cucc, annak mondjuk nem rossz. Ha rally akkor DR2.0 és RBR
A Crew 2 szerintem borzalmas, az első rész egész jó volt. A Horizonnak is az a baja, mint ennek lesz, borzasztó kicsi a map.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
®abstract® #13166 üzenetére
Megvannak a Crew-k, mindkettő szar. Trackmania kaliberű árkád fostenger. A map nagy, de aránytalan. Nincs az a fíling, mint a TDU-kban az 1:'-es méretarány miatt. Nem tudom a Horizon-okban van-e tömörítés, a legtöbb játékkal játszanak, mert élő ember nem tudna 300 felett autót irányítani, ha 1:1-be kéne vezetni. Emlékszem mi volt TDU-ba, 300-350 felett a legkisebb textúrahibák is avval fenyegettek, hogy elszáll a gép.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
®abstract® #13160 üzenetére
Régi poszt, de na.
Szerintem nem akartak kockáztatni, a költségeket is biztos nyomná, szerintem a geo-adatok nincsenek ingyen, a nyilatkozatok alapján pedig ragaszkodnak a TDU azon jellegzetességéhez, hogy valós térképészeti adatok alapján alkotják meg a virtuális teret.
Piac-pozícionálás szempontjából szvsz HongKong is rizikó, ugye ex angol gyarmatként ott is az út rossz oldalán vezetnek.
Nem tudom. Nem mondom, hogy ha lesz cmi normális CE, akkor nem fogom előrendelni, mert de, viszont én azokat mindig a + cuccokért veszem, a játék másodlagos. EldenRing is itt van meg az Ace Combat 7, aztán előbbi még telepítve se volt, utóbbiba talán 2x jutottam a feléig se, viszont simán a játékot digitálba nem fogom előrendelni, az tuti. Szerettem a TDU-t, mi több, imádtam, azóta se volt olyan játék, ami akárcsak megközelíthette volna az élményt (FH4&5 beleértve), az pedig esélytelen, hogy egy "vadidegen" motorral eltalálják ugyanazt az irányítást.
Meglátjuk. Csak lennénk már ott.
Viszont ha idén E3-on nem villantanak valamit, akkor ez hivatalosan is kuka. Ha beismerik, ha nem... -
fatal`
titán
válasz
®abstract® #13148 üzenetére
Szinte kizártnak tartom, hogy idén megjelenjen, majd jövőre talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest