- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Vagy szálitsd házhoz és ott mutasd meg.
Amúgy mivel garis, így hiba esetén a garit tudják intézni a szervizzel.
Tényleg bele lehet futni problémás esetekbe. De szinte csak ez az egy lehetőség van, mert ha garis problémád lenne is, először, javítják, ha az nem működik, alaplapot vagy kijelzőt cserélnek, majd cserélik. Pénzt vissza ritkán adnak és nagyobba/újabba se gyakori a beszámítás, mert a garanciális ügyeket a szerviz intézi, az új másik modellt meg a kereskedő árulja.
Az is lehet, hogy valaki ezt most olvasgatja és megkeres privátban, úgy meg már könnyebben is alkudik, hiszen te nem akarsz problémát ö meg nem fog okozni, így te hajlandó lehetsz olcsóbban adni.
Alkudni mindig fognak ez ilyen. Amúgy azért nem egy nagy ördöngösség ez a használt adok veszek dolog. A saját lakcímes bemutatást én sem szoktam támogatni már csak a feleségem és a gyerekek miatt sem. ... bár TV-vel pont nincs tapasztalatom
-
-
Dyraxx
tag
Üdv!
Azon gondolkozom, hogyan tudnám a C715-ös tévémet C728-ra cserélni, nyilván felárral, ráfizetéssel. Azt írtátok már, hogy az Euronics ilyen csere-berékkel nem foglalkozik, és hogy el kell adni jófogáson, stb, de ettől borzasztóan ódzkodok. Kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy jönnek alkudozni, elégedetlenkednek, ha neadjisten véte után elromlik, vagy elcseszik, aztán majd fenyegetőznek, tudják a lakcímemet, hisz otthon tudom csak megmutatni nekik, hogy üzem közben ki is próbálhassák, stb..
De arra gondoltam, hogy nem lehetne e mégis tenni valamit garanciális alapon. Hogy pl. garanciális hibával visszavennék, (ha van bármi módja egy megfelelő hiba "létrehozásának") és akkor már ráfizetéssel hoznék inkább egy C728-at helyette tőlük, vagy ilyesmi, jobban is járnak, mert a gari miatt pénzt nem buknak, sőt, a csere miatt ismét én fizetek nekik.
-
Kiskutya
veterán
-
himpike
aktív tag
Tegnap óta rágódok ezen a tévé dolgon de közel 300 ezernél nem lenne egyszerűbb OLEDest vennem..? Valamivel feljebb vannak árban ugyan, meg kisebbek de elsődleges a képminőség lenne. Max kitoldom a garanciaidőt hosszabbra és akár be is éghet ha akar....
-
minimalis
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a napokban egy 55c728 keszuleket es alapvetoen minden a legnagyobb rendben vele, egy dolgot kiveve.
Probaltam nezni rajta egy 4K hdr10 filmet (38.9Mbps bitrate) pendriverol es hat nem igazan birja. VLC nagyon latvanyosan akadozik, letoltottem a Kodi nevu lejatszot, azzal csak micro-stutter van, de az en szememnek igy is nezhetetlen.
Full HD tartalmakkal semmi gondja, illetve neztem mar rajta 4K tartalmat is aminek kisebb (21 Mbps) bitrateje volt, azt is szepen jatsza.Letezik, hogy ennyit bir a hw? Vagy nekem kene valamit finomhangolni a gepen? Volt mar masnak hasonlo gondja?
-
RedCactus
senior tag
Ezekhez a frissítésekhez nem szoktak kiadni egy changelog-ot vagy release notes-t? Sehol sem találok ilyet.
-
Saccco
nagyúr
válasz
domjántibor #6975 üzenetére
A gyári beállításhoz a jelszó: 1234.
Amúgy, ha most nem is tudod frissíteni gyanítom, hogy lesz rá új verzió, ahol ezt javítják.
-
Saccco
nagyúr
válasz
domjántibor #6967 üzenetére
Egy gyári beállítás visszaállítás és beállításokból frissítést csinálnék rajta. Nem egyből a külsős mókát.
Fogaskerék > További beállítás > Eszközbeállítások > legalul Gyári beállítások visszaállítása
Fogaskerék > További beállítás > Eszközbeállítások > Névjegy > Rendszerfrissítés > Hálózati
-
mikrofon
veterán
válasz
Winzsolt #6970 üzenetére
Ez amit írsz úgy hangzik, mintha az erősítő-táv "hangerő lefele" gombjának az IR kódja megegyezne a TV-d távirányító bekapcsoló gombjának az IR kódjával. Erre pedig nem nagyon van megoldás. Ez ritkán, régi készülékek esetén előfordulhat. Manapság már nem nagyon hallottam ilyet. Ezek szerint mégis van.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
mikrofon #6968 üzenetére
A CEC ki van kapcsolva, sőt össze sincsenek kapcsolva, csak a TV optikai hang kimenete van bedugva az erősítőbe. A lejátszást PLEX-el oldottam meg. Nekem ez bevált.
Ki kísérleteztem, az erősítő-táv "hangerő lefele" gombja kapcsolja be a TV-t, de semmi mást nem tudok vele irányítani...
Az erősítőn nem találtam a távirányítóval kapcsolatos idevágó beállítást. -
mikrofon
veterán
válasz
domjántibor #6967 üzenetére
"saját felelősségre"
Ez tényleg így van mert bármi közbejöhet, pl a gyermeked odarohan frissítés közben a TV-hez kihúzza az áramellátását, azt meg is lehet a baj
Amúgy maga a folyamat nem olyan bonyolult mert
1. letöltesz egy fájlt
2. Kicsomagolod, ha ki kell
3. Felmásolod egy FAT32-es Pendrive gyökerébe
4. Pendrive-ot beilleszted a TV USB csatlakozójában,
5.: TV menüjében rákattintasz a frissítésre, majd kiválasztod, hogy adattárolóról majd indul is.
az 5. pont a kockázatos, hogy ne szakadjon meg, illetve hogy ne legyen sérült a fájl, meg jó típushoz való legyen. De ezt az utóbbi kettőt elvileg ellenőrzi a rendszer frissítés előtt.Eddig egy automatikus frissítés jött, az előbb említett fórumtársnak ez oldotta meg a hibáját. Így akár erre is lehet várni csak nem tudni mennyi idő múlva jön a következő
-
mikrofon
veterán
válasz
Winzsolt #6966 üzenetére
A TV-n a Rendszer beállításokban van egy olyan hogy CEC. [link] Ha ezt kikapcsolod, akkor teljesen meg kell szűnnie ennek a jelenségnek. Azonban így más előnyöket is elveszíthetsz. így érdemes ez a menüpont alatt különböző beállításokkal próbálkozni. Illetve ugyan ilyen menüpontnak kellene lenni-e az erősítődön is. Valamint ha valamilyen médialejátszód van még rákötve az erősítőre akkor azon is. Ezeket érdemes megkeresni végignézni, és úgy beállítani ahogy szeretnéd. Pl, hogy az egyik készülék ne kapcsolja be a másikat, ... még más lehetőségek is vannak
-
domjántibor
csendes tag
válasz
mikrofon #6965 üzenetére
Ez talán jó hír, mivel csak netes alkalmazások nezese közben jelentkezett ez a probléma eddig valóban. Talán tényleg segít egy frissítés. Mennyire bonyolult ezt véghez vinni? Egy két helyen visszaolvastam a forumban, és ISO még hasonló dolgok jöttek elő, és hogy saját felelősségre. Ha kicsit kockázatosabb, nem tudom bele mernek e vágni.
-
Winzsolt
aktív tag
Sziasztok!
65C715-öm van/volt, engedtem a csábításnak és rendeltem a helyére egy 65C728-at.
Sokat nem tudok róla mondani, de egyelőre nagyon tetszik!
Engem a 65C715-nél kizárólag az 50Hz-es kép zavart mozgásjavítás nélkül, így ez pont jól jött.Most arra lettem figyelmes, hogy a TV alatt lévő erősítőn ha bármit távirányítok akkor random bekapcsolgat a TV... Ezt egy kicsit szükségtelennek érzem
Ezen lehet valamit állítani szerintetek?
szerk: A 65C715-höz volt néhány újabb firmware, a 65C728-hoz viszont nem találtam, van ehhez a modellhez is esetleg valami elérhető ajánlott frissítés?
Bár, mikor először bekapcsoltam akkor frissített valamit magától... az nem tudom mi volt... -
mikrofon
veterán
válasz
domjántibor #6964 üzenetére
Nah úgy tűnik itt a második problémás eset a TV-vel.
Az első az nagy valószínűséggel az említett két alkalmazás hibája lehet, vagy még az internet sebessége, jelminősége miatt lehetséges. Az lenne rosszabb ha a hardver melegedne fel és az szemetelne, de akkor más szoftverben is elő kéne jönnie, ha komolyabb videótartalmat nézel.
A második esetnél, pl.: kérdés, hogy milyen formátumú a fájlrendszer a külső adathordozón és hogy milyen csatolófelületen (USB2 vagy USB3) kapcsolódsz hozzá. Ez igazából adódhat kábelhibából, vagy nem elégséges savszelességből, vagy kommunikációs zavarból is. Illetve kérdés, hogy milyen médiatartalmat szeretnél lejátszani és milyen médialejátszóval. Azért ez sem mindegy. Ebből is lehetnek problémák. Szerintem az egyik legjobb fájlböngésző ATV-re az X-plore. Média lejátszásra, meg érdemes első körben a VLC-vel vagy a Vimu Media Player szoftverrel próbálkozni. Vagy ha van kedved és időd jobban belemélyedni, akkor az egyik legjobb médialejátszó a Kodi.
Az első problémára megoldás lehet egy szoftver frissítés a TV-n. Nem olyan régen volt egy fórumtárs, akinek elég furcsa problémái voltak (a szerviz már alaplapot akart cserélni) és neki is a rendszerfrissítés meg is oldotta.
Emiatt a második problémádon is lehet hogy segít. -
domjántibor
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne hogy mi lenne szerintetek a megoldás az alábbi problémára. Többen ajánlották, így körülbelül két hete vásároltam egy TCL 55c728-as televíziót. Két, három nap után az alábbi problémákra lettem figyelmes.Eddig leginkább Netflix, illetve YouTube nézés közben a képernyőn véletlenszerűen színes , kockák jelennek meg a képernyő alsó tartományában (nagyjából a képernyő feléig). A képmòdot hiába állítgattam, a probléma nem szűnt meg. Mikor kiléptem az alkalmazásokból akkor állt csak helyre. Ez eddig nagyjából 5-6 alkalommal fordult elő. Szintén eléggé zavaró probléma, hogy egy külső adathordozót sokszor nem ismer fel, vagy egyszerűen lefagy az egész rendszer mikor a médialejátszót megnyitón, és innentől nem reagál semmire a tv(távirányítóra sem reagál) . Manuálisan újraindítom, és akkor nagy nehezen újra működésbe tud lépni. Igazából a nagyobb problémám ezek a képi/ pixelhibanak tűnő kockák, ami miatt kicsit aggódom. Nem vagyok egy szaki szóval, nem piszkálnek bele a rendszerbe komolyabban. Mi egyéb megoldások jöhetnének szòba? Köszi a segítséget mindenkinek!
-
mikrofon
veterán
válasz
himpike #6952 üzenetére
Nem nagyon értem mire gondolsz? Én megvettem beüzemeltem rákötöttem a lejátszót erősítőt hdmi fülest, végig mentem a menüben beállítottam logikusan a lehetőségeket és azóta használom elégedetten és már hónapok óta....
Pontosan te mire gondolsz, hol látod itt a megoldhatatlan illetve problémás dolgokat?
Rádásul hány felhasználónál olvastál ilyet?Nagyon nem értem mikor valaki így ráront egy topokira. Főleg, mikor a rendszeres olvasók tudják, hogy talán egy problémás felhasználó volt. Akinek egy firmware frissítés megoldotta az egészet, ráadásul ezt ajánlották neki a legelején is. Csak hát idő és sok HSz kellett mire ez megtörtént....
-
himpike
aktív tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
-
darius09
tag
válasz
himpike #6952 üzenetére
Én Pc-vel használom. Semmi gondom és van egy samsung hangpojektorom is de a tv jac-jéről is szoktam használni bose hangfalakkal.. Bár én maga a tv android rendszerét annyira nem használom max a gyereknek youtube ami kifogástalan meg a netflix is.
Bocsi ha a c715-ről van szó persze -
Rebelf
aktív tag
válasz
himpike #6954 üzenetére
Sokan írnak össze vissza dolgokat ne foglalkozz vele, a 65C728 a mostani 280k árért ajándék és best buy . Amúgy nincs hibátlan készülék valahol mindig gyengébben teljesít egy-egy modell, nincs érdekükben a gyártóknak a tökéletest megalkotni, utána nem lenne mit eladniuk a fogyasztói társadalomnak .
-
himpike
aktív tag
Sziasztok,
elolvastam az utolsó száz hozzászólást és hát nem meggyőző amit látok.. ennyire sok dolgot kell nekem kitalálni magamtól ha megveszem? Ha nincs extra hangrendszerem és max egy PCt kötnék rá akkor is ennyit kell majd szopnom?
Van esetleg valami "must have settings" amit érdemes azonnal elvégezni a beüzemelésnél? Az ár szimpi, nagyjából jó dolgokat olvastam tesztekben de valahogy nem ezt tükrözi a topic. -
tomp
félisten
Most, hogy újra lett LLDV képes lejátszóm megnéztem a Planet Earth 2 első részét.
Ez az a sorozat ami megmutatja a HDR10 képességét és C715-ön is nagyon szép a fényerő. Nos LLDV-n mégtöbb fényt ad a panel. Még lámpafénynél is van olyan jelenet ahol vakít! -
gboszi
senior tag
Lehet itt hirdetni? Csak azért kérdem, hogy ne legyen gond, és van olyan topikot ahol a témával kapcsolatban megengedett a hirdetés.
-
Balion
senior tag
Rendszerfrissítés után nem indult újra a TCL tv-m. Bekapcsolni sem tudom. Mi lehet a gond? Nem volt áramszünet közben
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek infója, véleménye a TCL c728 típusú tv-ről?
Leginkább az érdekelne, hogy sport közvetítéseknél mennyire mosódik el a kép gyors mozgásnál. Voltam bent euronicsban, sajnos nem volt lehetőségem megnézni tv adást, illletve összehasonlítani egy Sony XH90 tv-vel, mert az lenne a másik kiszemelt. Melyik lehet jobb?
Köszönöm! -
Rebelf
aktív tag
válasz
rainman72 #6937 üzenetére
Uhh, most láttam videót a c825 volt mellette, és nem volt kérdés igazából.. azt hittem kisebb a különbség. 260k vs 400k és ennyit viszont megér amúgy .. pl a QN95A 495k. Igaz kb 3x olyan fényes 3000nit körül van fényereje ami azért hatalmas különbség mert 825-nek 1000. Amit nem is értek mert elvileg fald mini ledes. Vagy nem is az, csak fake infó volt egyik honlapon?
-
Rebelf
aktív tag
Valakinek van C728 tv-je? Mik a vélemények?
-
mikrofon
veterán
Szia,
külön beállítás van a HDR videó tartalom lejátszására és az SDR azaz normál nemHDR tartalomra és külön beállítás a Dolby Vision tartalomra is. Amikor éppen az adott típusú tartalmat nézed, akkor a hozzá tartozó beállítást tudod beállítani és csak azok az állítási lehetőségek jelennek meg, amik az adott tartalom esetén relevánsak.
A "hdr javított" elvileg olyan esetre való, amikor rossz minőségű HDR anyagot nézel.
PS5 és egyéb játék konzol esetén javasolt a játék beállítást használni, mert itt arra van optimalizálva, hogy minél kevesebb legyen a késés és hogy a gyors mozgások is gyorsak legyenek.
-
Zsöti90
tag
Hali!
TCL C728-nak sdr és hdr fényereje is csak 350 cd/m² környéki?
-
weky
tag
Szia!
A típus nálam is megegyezik, tegnap kipróbáltam az intelligens képet, de közel 1 óra tesztelés alatt nem tapasztaltam színes bevillanásokat vagy kép töredezettséget.
Egy kérdésem viszont lenne: a képmegjelenítés között a "szabványos" és a "hdr javított" opciók között váltogatva nem tapasztaltam látható változást, míg mondjuk a "mozi" vagy a 'játék" módot választva igen. A HDR képmegjelenítés csak speciális esetekben (pl. PS5 használata) működik, normál, hd tv adás közben semmit nem oszt/szoroz? -
N_A_S
veterán
TCL 55C715 megérne 150e Ft-ot használtan (garis)?
-
Dio9
csendes újonc
Most, hogy már elvileg jó a tv "C728" lenne egy két kérdés.
Intelligens beállításoknál ha bekapcsolom az inteligen képet, filmezés közben (720p-1080p pc-ról) színes bevillanások, kockás-tördelések jelennek meg. Valaki észlelt hasonlót?
Valamint a kép-speciális video--mozgás-kép tisztasága-folt és vibrálás csökkentést érdemes be kapcsolni? Vagy ez ront a kép minőségen. Tv adásnál legtöbbször 10-en van néha 5-ön mind kettő. Media box és pc-n álltalába 0. Ilyenkor érdemes be kapcsolna és ha igen milyen fokozatra. -
Saccco
nagyúr
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok.
.pdf fájt tudok a tv-n olvasni? -
Dio9
csendes újonc
válasz
Kiskutya #6912 üzenetére
Tegnap csoda történt). Egyébként eset még hívtak a szervízből, hogy ma jönnek. Este foci közben felugrott egy ablak, frissiti a tv-t? Gondolat igen hamár nem tudok semmit csinálni. 10 percig frsisített aztán minden a helyére állt. Még a hdmi3 nak is lett kimenő hangja.
-
Saccco
nagyúr
279eFt a TCL 65C728 !
szerk.: Franc, csak üzletben...
-
tomp
félisten
Nálam C715-ön korábban egy szerviz menüs reset után megállt az ország listánál. Hiába választottam ki, visszaugrott oda. Leszedtem a rendszer img fájlt pendrive-ra, majd áramból ki, pendrive be, power nyomva tartva visszadugtam. Mikor megjelent a folyamat jelző csík, elengedtem és megvártam a telepítést. Ez után jó lett. Ez a művelet formázza az egész belső tárhelyet és újratelepíti a teljes rendszert az összes partícióval együtt.
-
Saccco
nagyúr
-
-
erwin89
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy 55c728-as tv-t. Az apkmirror.com -ról tudok letölteni alkalmazásokat? Talán az arm64v8a-s programot kell feltenni. Lehet esetleg nagyobb baj, ha rossz architektúrát választok? Kipróbálnék pár böngészőt.
Illetve örülnék egy olyan programnak, ami torrentfájlból lejátssza a filmet letöltés nélkül.
A geforce now-ot szeretném majd később még kipróbálni ha szereztem egy kontrollert hozzá. -
Dio9
csendes újonc
válasz
Kiskutya #6900 üzenetére
A szervizben egyenlőre anniyt mondtak, Ők nem fognak nincs idejük vizsgálodni, jönnek és cserélnek egy alaplapot). Én meg ...nem szeretnék egy pár napos tv-t szétkapatni egy új alap lapért. Inkább cserélném. Hát majd kiderül. A menükben nem tudok adni továbra se parancsot semmire. ( A tv szerelő ismerősom meg mondta előtte)))...nem vedd meg mert ha szerviz gondod lesz nem tudnak segíteni és ezekhez az alkatrész pótlás nehézkes már csak a beszerzése is. És felsorolta melyik mákának mi a hátránya. Samsunghoz 1-2 napon belül bármit beszerez. Nyilván most az ár gyözött))) ha pár napra is)
-
mikrofon
veterán
Szia,
nekem olyan fólia volt rajta, ami nem a kijelzöt védte hanem a keretet körbe. Természetesen rálógott a kijelzőre is. Valóban elég jól rá volt rakva, nehezen volt észrevehető. Annyira, hogy nekem fel sem tűnt, hanem a kilenc éves gyermekem odament, aztán megkérdezte, hogy apa ezt miért nem szeded le és már húzta is le. Válaszolni sem volt időm
Emlékeim szerint alul középen a márkafeliratnál látszott a legjobban, hogy az csak védőfólia -
ndavey
tag
Sziasztok,
Lehet, hogy hülye kérdés, de a biztonság kedvéért inkább felteszem, mielőtt olyat csinálnék, amit megbánokNem rég vettem egy C728-as készüléket, de nem tudom eldönteni, hogy van-e a kijelzőjén védőfólia és azt érdemes-e leszedni. Egyelőre csak az 1-1 db habszerű védőelemet szedtem le a képernyő 2 széléről, de ez a fóliaszerű réteg, ami mattabbnak tűnik, mint az alatta lévő kijelző, sehol nincs megkezdve, se légbuborékosodva, ezért bizonytalan vagyok, hogy védőfólia-e vagy a QLED-ek egyik sajátossága ez (bár ezen meglepődnék).
-
mikrofon
veterán
"Neked az bonyolítja a dolgot, hogy most jelezted a szervíznek a hibát, és egy esetlegesen félrecsúszott frissítést nehéz lenne megmagyarázni."
vagy éppen pont kapóra jöhet, mert ha frissítés előtt dokumentálja, hogy nem működik rendesen a menü, nem lehet állítani semmit, akkor szerintem ha csinál egy ilyen frissítést és valami balul sül el akkor szerintem nem fogja tudni megmondani a szerviz hogy ő okozta a hibát. Úgy veszem észre a hsz-ekből hogy szoftveresen nincsenek a megfelelő tudás birtokában.
Persze ez csak egy feltételezés.
Így tényleg fintos hangsúlyozni, hogy akár balul is elsülhet, tehát csak saját felelősségre végezze el. -
mikrofon
veterán
-
falco5
tag
Sziasztok!
C728-nál hol találom azt a funkciót, amivel a képernyőt kikapcsolom, de a hang marad?
-
embe
nagyúr
Én is, ahogy Kiskutya is írta - ISO-ból újra húznám a tévét. Nekem is voltak anomáliák, de már 2x csináltam, és rendbe jött.
De persze ahogy ilyenkor mindig hozzáteszi mindenki: Csak saját felelősségre!Neked az bonyolítja a dolgot, hogy most jelezted a szervíznek a hibát, és egy esetlegesen félrecsúszott frissítést nehéz lenne megmagyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Autós topik
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- AKCIÓ! LOGITECH G PRO X 2 Lightspeed Headset 2026.04.18-ig garancia - BEÁRAZVA
- Keresem: Fiio LT-TC4 kábel
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest