- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
minimalis
csendes tag
válasz
Zoli1222 #7773 üzenetére
Ha jól értem 728-ban gondolkodsz. Szerintem a fényerővel lehet gond. Nappal csak lehúzott redőnyökkel tudok PS-ezni, mert különben semmit se látok. Nyilván az elhelyezés is lehetne jobb.
Lőttem egy pár képet tényleg világos nappaliban max fényerőn.
https://imgur.com/a/Q9Ayr0j
Ha nincs elsötétítve, akkor nem tudom, hogy a sorozatot nézem a TV-ben, vagy a konyhámat. -
minimalis
csendes tag
Nem tudom megoldódott-e azóta, de nekem se reagált semmit a fényerő csúszkára. Saját maga állította automatán, nekem nem engedte felülírni. Aztán jött a legutolsó update (jó pár hete?) és amióta azt felraktam működik a csúszka.
Világi hulladék ez a szoftver ami fut ezen a TV-n. -
minimalis
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a napokban egy 55c728 keszuleket es alapvetoen minden a legnagyobb rendben vele, egy dolgot kiveve.
Probaltam nezni rajta egy 4K hdr10 filmet (38.9Mbps bitrate) pendriverol es hat nem igazan birja. VLC nagyon latvanyosan akadozik, letoltottem a Kodi nevu lejatszot, azzal csak micro-stutter van, de az en szememnek igy is nezhetetlen.
Full HD tartalmakkal semmi gondja, illetve neztem mar rajta 4K tartalmat is aminek kisebb (21 Mbps) bitrateje volt, azt is szepen jatsza.Letezik, hogy ennyit bir a hw? Vagy nekem kene valamit finomhangolni a gepen? Volt mar masnak hasonlo gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest