- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza74
tag
válasz
rankesz #15443 üzenetére
Nekem ez a sor ütötte meg a fülem:
"A kép minőségével kapcsolatban vegyesek az érzelmeink: a felbontás nagy, a színtérlefedettség és megfelelő beállítások mellett a színpontosság is remek..."
Nem tudom eldönteni, hogy a féktelen irónia vezérelte a szerzőt a vastagon kiemelt rész papírra vetésére, de a cikk általános stílusát nézve nem hiszem. Viszont akkor nálam már el is vesztette a hitelét az egész írás.
A felbontás nagy.................... "=%'(+%"@@&!!!
KOMOLYAN?A készülék színe olyan sötétes.
Ki tudnék még találni pár ilyet... -
confuser
senior tag
válasz
rankesz #14259 üzenetére
Most többen vettek ilyen TV-t, azért is írtam ide, hátha valaki meg tudja mondani, hogy nála is van-e ilyen, de persze Vhiktor véleménye is érdekel, hiszen nála is járt ez a típus
Közben beszéltem az eMag-os ügyfélszolgálattal is, cserélik ha kérem, de nincs raktáron, úgyhogy most várom a visszajelzést hogy mikorra várható beérkezés...
-
trafóóó
tag
-
trafóóó
tag
-
-
Bellami
csendes tag
válasz
rankesz #10785 üzenetére
Nem látja sem a vimu, sem a nova player. Viszont a vinyót meghajtja, világít is a led. Azon kívül semmi. A menüben is megnéztem a tárhelynél, de csak a belsőt jelzi. Első napokban még működött pedig, mint ahogy a kamera is. Ugye már az sem megy a média lejátszónál, csak a google duónál működik.Frissítés nem volt azóta rá. Mi lehet vele? Szervíz? jelentsem a forgalmazónak, akitől vettem? ( euronics)
-
mikrofon
veterán
válasz
rankesz #10785 üzenetére
Vagy az android beállítási menüjében a tárhely alatt. Ha ott megjelenik, akkor működik. Ha nem akkor vagy rendszerszoftveres vagy hardveres probléma van... Amúgy szerintem a kamera és usb tárhely összefügghet. Nem tudom milyen kapcsoló felületen van összeköttetésben a kamera a TV hardverével....
-
turho
addikt
válasz
rankesz #9476 üzenetére
Valamilyen szinten gamma-villódzás szerű, igen. De olyan gyors a vibrálás, hogy akár ötször is bevibrál/másodperc.
Amúgy a tv mutatja a frameváltozást, végülis kép is van.
Még mindig nem tudom a frankót, akármennyit olvasok.
Egyáltalán együtt kellene-e működnie Nvidia rtx3080 kártya hdmi 2.1 kimenetével. (Az nvidia elvileg g-synces. A hdmi 2.1 viszont elvileg vrr kompatibilis. Én meg minél többet olvasok ezekről, annál hülyébb leszek).
És Google se a barátom, csak alkalmi haver. -
gyűrű
addikt
válasz
rankesz #8249 üzenetére
Ezzel a kodival próbáltad? Vagy a maven builddal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest