- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
petertoth123
csendes tag
Sziasztok!
Frissítenék egyet a TV-n, mert pár hónapja volt már az utolsó.
TCL 50EP680, linket tudtok az aktuális verzióhoz?
Köszi előre is !!
-
-
rainman72
nagyúr
EISA dijak a TCL-nek
[link]
-
Piftuka
veterán
Örülök, hogy tetszik az új televíziód, és kívánom, hogy családoddal sok örömötöket leljétek benne, jó egészségben!
A fényerőt illetően viszont a lényeg, hogy az a ~300 nit, HDR tartalmakhoz (amit jóval magasabb fényerőre master-eltek), csúcsfényerőként kevés.
Ha viszont csak SDR tartalmakat nézel rajta, akkor természetesen elegendő.
(Megjegyzés: a Media Markt üzletében futtatott "fekete szint" teszt csak minimális mértékben releváns, a nagy mértékű környezeti világítás miatt. A két készüléket egymás mellett, teljesen sötét szobában vizsgálva derülne ki a lényeg.)
-
Saccco
nagyúr
Itt egy fehér pötty/négyzet fekete háttér videó. TCL 65C728
Az elején 0 fényerő, a vége felé 100. -
-
Saccco
nagyúr
Megkaptam ma a TCL 65C728-at, be is üzemeltem. Felesleges volt paráznom a fényerő miatt. Már délután is kiverte a szememet az a franctudjamennyi 350-600 nit fényerő. 60-ra vettem a fényerőt. Most estére meg 0-ra. Azt kell mondjam nekem elég.
Megnéztem rajta néhány OLED black demo videót és nem láttam blooming-ot, de ezt még megnézem majd sötétben is. A hang alapú keresés nagyon tetszik a gyerkőcnek. Pont a kezébe illik a kisebbik távirányító.
A képernyő két alsó sarkában kb. 1×1cm-es részen sötétebb a kép, illetve a kép bal, jobb és alsó felén látok valamilyen halvány derengést érdekes módon, ha tartalom van rajta, akkor feketén sem látszik.
Kétszer is megnéztem a Hisense 65U8QF-et a Mediamarkt-ban azon is ilyen black demo ment, itthon megnéztem ezen is semmilyen különbséget sem érzek így, hogy nem látom a két készüléket egymás mellett. A színek szépek, a felbontás pazar. A 2012-es Samsung plazmához képest az első észrevétel, hogy azon a panel szürke, itt fekete, azzal lehet fűteni is, ez nem is meleg.
A menüt bitang gyorsan lehet ugratni. Lassan nyomkodva egyesével lapozgat, tartva egy pillanat alatt végigugrik mindenen.Most néztem egy dimming tesztet, nem látok rajta blooming-ot, max fényerőn valami minimálisat talán. Próbáltam videózni, de a kamera képen látni aurát a fehér foltok körül, de szabad szemmel nem.
A leglehetetlenebb szögből nézve sem látok színtorzulást, az általános szögekből meg pláne.A fő asztali gépről simán tudom 120Hz-en hajtani, a 2560×1440-es felbontást egész jól megjeleníti. A másodlagos gép viszont elvérzik alatta, abban egy 7870-es régi Radeon van, ami csak 24Hz-en tudja hajtani ezt a böhöm 4K kijelzőt... az egér irgalmatlanul laggol a 24 kocka miatt...
Én összességében azt hiszem jó vásárt csináltam.
Sőt megkockáztatom, hogy ezért az árért (275) ma nem lehet ettől jobb készüléket vásárolni. Ha bánatom lesz azt is jelezni fogom.ui.: Bocs, ha kicsit csapongónak érződik az írás, ez ilyen első benyomások kissé zanzásítva.
-
mikrofon
veterán
Pont így ahogy írod. Ennek egyébként szerintem akkor lenne igazán értelme, ha nagyon fényerős a tv. Ezért nappal max-on megy aztán ahogy csökken a környezeti fény úgy veszi vissza hogy kímélje a szemét. Az hogy itt már a működés lehetséges nagyon szuper. Kérdés hogy a max fenyő erre ellége. Én kikapcsoltam és maxon van nekem a fényerő folyamatosan....
-
Balion
senior tag
Sziasztok!
Játékra melyik típust ajánlanátok, aminek jó a válaszideje és az input lagja?
-
-
Saccco
nagyúr
Erre nagyon kíváncsi leszek:
"HDR MultiFormat:
Lenyűgöző HDR bármilyen forrásból
Sokféle módon lehet elérni a legjobb 4K HDR minőséget készülékeden: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ.
Ez a TCL TV mindezt támogatja! Győzödj meg arról, hogy teljes mértékben ki tudd használni a 4K HDR TV teljes kapacitását: élvezz bármilyen
Dolby Vision tartalmat Netflixen, Disney+ vagy HDR 10+ tartalmat Amazon Prime Video-n, ez a 4K HDR TCL TV mindig támogatni fogja a
legjobb formátumot. Ezen felül a 4K HDR Dolby Vision IQ optimalizálja a szoba fényviszonyaihoz mért legjobb képminőséget." - [link] -
mr.tamasbiro
őstag
Nem hiszem,hogy ez a tv játékra lett tervezve. Aki játszani akar az keressen ilyen tv t amin megy az is.
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Bluetooth fejhallgató ehhez vajon csatlakoztatható valahogy (mert sehol nem írják, hogy támogatná)?
-
Kiskutya
veterán
Ez meg elméletileg jó a 728-hoz.
MT9615 Platform (C728 & C825) ....... V8-T615T01-LF1 V072
http://eu-update.cedock.com/apps/resource2/V8T615T01/V8-T615T01-LF1V072/FOTA-OTA/V8- T615T01-LF1V072.zip
http://as-update.cedock.com/apps/resource2/V8T615T01/V8-T615T01-LF1V072/FOTA-OTA/V8-T615T01-LF1V072.zip
építmények date = 20 július 2021
építmények = 1626726642
biztonsági javítás = 2021-01-05
gmsversion = Android_11_R
product.build.fingerprint = TCL/C05_4K_GB/C05: 11/AR2101/AR20: user/release-keys
OTA size = 1.401GB -
Kiskutya
veterán
Találtam egy ilyen szoftver nemtom ez jó e hozzá azért kérdeztem amiket írtál abból nem derült ki. Olyan számot nézz ami a linken v8-al kezdődik és v267... a vége. Ha ugyan az csak 267 alatti a szám akkor ez jó lesz a hozzá.
TCL R51MT02 Android TV frissítés érhető el V267 -ben.
V267
http://eu-update.cedock.com/apps/resource2/V8R51MT02/V8-R51MT02-LF1V267/FOTA-OTA/V8-R51MT02-LF1V267.020119.zip
építmények date = 29 július 2021
építmények = 1627555338
biztonsági javítás = 2020 -12-05
gmsversion = Android_11_R
product.build.fingerprint = TCL/BeyondTV6/BeyondTV4: 11/RP1A.200622.001/AR03: user/release-keys
OTA size = 1.335GB -
-
mikrofon
veterán
Ez nagyon jó ár! Én 380ért vettem ugyan ezt ugyan itt két hónapja. Ez az ár már szinte hihetetlen még akkor is ha teljeskörű biztosítást is megveszed. Ennyiért még a béta szoftver tesztelés is belefér ;)
Most fáj is kicsit a fejem így tűnik 100e-be került hogy kb. két hónapja használom... -
Brandynew
őstag
válasz
Kiskutya #6517 üzenetére
Próbáltam a rendszervisszaállítást és nincs rádugva semmi, semelyik portjára. Amíg nem cseréltem le a gyárilag telepített firmwaret, egyébként nem tapasztaltam ezt a jelenséget, nem tudom, hogy azzal van-e összefüggésben vagy csak simán egy kis idő kellett, mire kibukik ez a hibája.
-
Saccco
nagyúr
Itt is, jó, hogy írtad!
-
Eliott
tag
Euronicsnál van most néhány jó(?) akció, pl 65C715 220k, 65C725 236k.
-
Brandynew
őstag
válasz
Elektrosokk #6511 üzenetére
Én is próbáltam így is meg úgy is, de ez a hiba mindenképp előjön naponta legalább 1x.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Más tapasztalt olyan problémát, hogy néha nem kapcsol be a tévé, hiába nyomkodom a bekapcsoló gombot, csak akkor, ha áramtalanítom majd vissza?
-
csul1
tag
Vannak anomáliák a c65725-tel. Egyszer volt olyan, hogy leállt a youtube és folyamatosan újratöltötte a főképernyőt, újraindítás megoldotta. VLC-én szaggatnak a 4ks videók. Kodin szépen mennek a 4ks videok de mindegyiken késik a hang, persze be tudom állítani, de akkor is na.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tobias40 #6505 üzenetére
Android tv azért más mint a telefonos. Nem biztos hogy minden program lesz mint ami a telefonon megy. A programokat először majd szinkronizálni kell a telefonnal és utána már ok. Nálam hbo go, spotify, netflix, YouTube, amazon prime össze van hangolva és működik rendesen.
-
tobias40
veterán
Megjött az 55c725-ös gépem.
Így elsőre tetszik ,igaz még csak netflixes hd és 4k filmeket néztem meg rajta ,beletekergetve.
Nem állítottam rajta még semmit,azt sem tudom hel lehet a képi és a tv rendszerére vonatkozó dolgokat állítani.Majd olvasom a kézikönyvét ami kb 3 oldalból áll magyar nyelven!
Szoftvere 2021 január ha jól láttam és az automata frissítésre állítva nem talált újabb szoftot hozzá az újra indításkor.Kicsi a kijelző(nagyon!) a 65"-os pana plazma és a (110" proji vetítő )után de nem is arra lesz használva mint a plazma,ez igazából csak netflix és tsai és esetleg a telekomos iptv fog menni rajta.Plusz az amlogic boxomról filmek lejátszása a nas-ról,full hd-ban és 4K-n.
HBO GO megy ezeken meg a készülékeken?
Ha bejelentkezek a gmailben a profilomba akkor miért nem jelennek meg a telepített programjaim ahogyan a telefonoknál megvannak? -
dbius
veterán
TCL akció Euronics: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged