- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
domjántibor
csendes tag
válasz
mikrofon #6965 üzenetére
Ez talán jó hír, mivel csak netes alkalmazások nezese közben jelentkezett ez a probléma eddig valóban. Talán tényleg segít egy frissítés. Mennyire bonyolult ezt véghez vinni? Egy két helyen visszaolvastam a forumban, és ISO még hasonló dolgok jöttek elő, és hogy saját felelősségre. Ha kicsit kockázatosabb, nem tudom bele mernek e vágni.
-
domjántibor
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne hogy mi lenne szerintetek a megoldás az alábbi problémára. Többen ajánlották, így körülbelül két hete vásároltam egy TCL 55c728-as televíziót. Két, három nap után az alábbi problémákra lettem figyelmes.Eddig leginkább Netflix, illetve YouTube nézés közben a képernyőn véletlenszerűen színes , kockák jelennek meg a képernyő alsó tartományában (nagyjából a képernyő feléig). A képmòdot hiába állítgattam, a probléma nem szűnt meg. Mikor kiléptem az alkalmazásokból akkor állt csak helyre. Ez eddig nagyjából 5-6 alkalommal fordult elő. Szintén eléggé zavaró probléma, hogy egy külső adathordozót sokszor nem ismer fel, vagy egyszerűen lefagy az egész rendszer mikor a médialejátszót megnyitón, és innentől nem reagál semmire a tv(távirányítóra sem reagál) . Manuálisan újraindítom, és akkor nagy nehezen újra működésbe tud lépni. Igazából a nagyobb problémám ezek a képi/ pixelhibanak tűnő kockák, ami miatt kicsit aggódom. Nem vagyok egy szaki szóval, nem piszkálnek bele a rendszerbe komolyabban. Mi egyéb megoldások jöhetnének szòba? Köszi a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged