- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
"Filmek es sorozatokat néznénk, leginkább este, ha a gyerek elaludt, tehát nem a nagy hangerő a lényeg, hanem, hogy a beszéd hang érhető legyen."
Akkor egy jó fülest javaslok. Mármint, hogy nem úgy jót, hogy zene szépen szól, hanem ami filmezésre megfelelő szerintem.
Nekem van Yamaha AVR V6a + 5.2.2 hangfalszett van. Este azonban fülessel nézek, mert különben a család miatt le kell halkítani, így meg elveszik minden ami az előnye.
Így valójában vettem egy HDMi képes fülest és így nagyobb az élmény az esti filmnézés számomra. Nappal meg mikor nincs otthon a család akkor düböröghet a rendszer, nah ez nagyon ritkán jön össze....Soundbárból a JBL-nek van egy jó szériája, ahol a hátsó hangszórók levehető a soundbar széléről és vezeték nélküliek. Így ha kell a térhangzás akkor magad mellé teszed, ha nem akkor vissza előre a soundbarra.
JBL Soundbar BAR 9.1
Én majdne ezt vettem csak akkor mikor akartam készlethiány volt és nem lehetett tudni mikor jön meg így hagytam magam rábeszélni egy komplett AVR alapú rendszerre.....Van egy kistesója is: JBL Bar 5.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged